Güncellemeler
1 yıl
Onu kimin yarattığı konusuna ne cevap değil?
Güncellemeler
1 yıl
Neredesiniz evrimciler? Teorinizin çürük olduğunu göstermek için kat tane kanıt getirmemiz gerekiyor?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En basiti hiçbir ara geçiş formu iskeleti bulunamadi
Bir teoriyi kanuna yakın olduğunu düşündüğümüz zaman çürütmek için epey farklı disiplinler arası kanıt gerekecektir dostum
Nasıl bir kanıt mesela?
Mesela peygamberlerin yaşamına ilişkin daha net kanıtlar veya anlatılan efsanevi olayların daha net çözümlenmesi?
Peygamberler ne alaka dostum? Burada teorinin doğruluğunu veya yanlışlığını tartışıyoruz, inançları değil
Öinkğ dostum Allah’ın yarattığı en sevgili kullar onlar eğer senin darwinin teorisi gerçekse onlar da mı o türden geldi?
Ne diyorsun ya 🤣
Hiç bir sqm anlamaman normal o zaman açıkça sorayım peygamberler maymun Dan mı geldi? Mesela hristiyanlığa göre İsa’nın babası yok bu Darwin teorisini çürütmüyor mu? Bunu nasıl açıklayacaksın?
İnançları tartışmıyoruz dedim. Şimdi hadi ordan olup gidebilirsin
Sivri zekalı inançlar Teoloji bilim konun en yakın bu bilimle ilgili sen istediğin kadar kıvır.
Ben diyorum Ankara sen diyorsun... gtm. kara 🤣
evrim bir doğa yasası, çürütülecek bir şey yok.
Doğa yasası ne? Bilinçsiz doğa yasa mı yaparmış 😆
cahille münakaşaya girmem.
Ben evrim teorisini sordum sen evrim diye bir yasadan bahsettim. Bir kere senin vermiş olduğun cevap benim sorumun cevabı değil
Bana cahil demişsin üstelik 😂
bilim çürüdü şu an, git hacı hoca tayfası ile tartış.
Bilimin çürüdüğü yok. Gerekirse hacı hoca ile de tartışırız. Kimseye torpilimizin olmadığı gibi kimseden korkumuz da yok