Yahu ailem bana korkuyorum diye hocaya baktirmisti hocada muska yazmış bide suya atılıcak içilicek yazı vermis demiş benim için 3 evlilik gözüküyo 24 yaşından 40 yaşına kadar böyle bişey mümkün olabilirmi ailem inanıyor annemde sen bu çeneyle geçinemezsin kimseyle kavga edip durursun diyo diyorum geleceği bilirmi hoca saçmalamayin böyle bişey mümkünmü ya iyice mala bağladılar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
mümkün değil tabi ki de
Gaybi yankizca Allah bilir inanma sakin cinler bile gaybi bilmezler gelecegi bilmezler Sana bunu diyen kimse ona suleyman aleyhisselami soyle anlarlar
Cinlere baktirdiklarini biliyorum
Ama cinler sadece geçmişi ve şimdiyi bilir 40 yaşıma kadar 3 evlilik yapicagimi nerden bilsinler tövbe tövbe
Cinler gaybi bilmezler bu ayetlerle sabit cinler yalanci varliklardir buyu islerinde kullanilanlar ozellikle yalaci olanlar ve kafir olankardir asla gaybi bilmezler gelecegi bilmezler Eger musluman isen bana inanabilirsin
Evet eskiyi en az 200 yil onceyi soyleye bilirler cunki onlarinn omru uzun 200.250 yil yasayan cinler var
Bu hoca büyü var mı musallat var mı diye bakıyor köy hocası tanıdık hocaymis akrabalarda baktırmis falan
Zaten 150 yil once olen cin yok ancak belaya ugrarsa mustesna
Para almismi hoca peki
Ben yinede cinlerin gaybi bildiklerine inanmam kuzenime seninde bir nasibin vardır senin kocanla yıldızlariniz tutmuyor demiş ki kocası ile kavgalilar kuzenim köye geldi şimdi oğlan cidden hayırsız benim için 3 evlilik var demesi ayrı saçma o zaman onun nasibinin kim oldugunu niye dememis
100 TL almış muska için zamanında musallat için başka bi hocaya 500 TL verdik o zaman yine köyden bir hocaya muska yazdırmisti babam 3 yıl önce o zamanda 100 TL almıştı hoca
Para almismi bu hoca onu soyle
Almış 100 TL muska yazmış suya atılıp içilicek bisey vermiş bidd
Bak Ben muska cok actim cok osmanlica arapca okudum inanma bunlara sakin bos
Osmanlica tercume yapabiliyorum onlarda zaten osmanlica yaziyo kimisi vefik yaziyo saf gibide milket inaniyo
Bunlar büyü yazarmi dua diye acaba
Evde 3 muska var toplam şimdi o ikisi 3 yil önce sorunum olmuştu musallat ben bişey yaptım ondan oldu bu arada ondan yazdırmistik takmıştım iyiyim diye çıkardım bide bu yeni yazilan var
Bir kere Sana su sirri vereyimmi cinnilerle is yaptigini soyleyen admin evine git et gotur ya da evine cagir ozellikle etli tereyagli hayvansal bir seyler koy sofraya ozellikle Eger O Adam eti tereyagliyi yemezse dogru muskacidir ve cinnilerlede arasi iyidir
Benim için nazar var demiş bende hep uyuyorum sabahları asla erken kalkamıyorum içimde bı sıkıntı oluyor hep boğuluyo gibiyim
Bu dedigim birinci kural
Hiç uğraşamam ben şimdi napiyim
Yazdim cevap ver sana
1 yıl sonra evlenmen gerekiyor o zaman. İyi sallamış.
Evlenecek adam yok ya ne alakaysa var isteyen ama ben istemiyorum sevdiğim yok 1 yılda birini sevip nisanlanip evlenicekmiyim
ya sizin gibiler yüzünden bu çakma hacı hoca tayfası bitmiyor bu ülkede
Ya sus ben inanmıyorum ailem köyün hocası benimde sorunlarım var diye baktırmislar yani babam baktırdı köye gitmişti
Hocada böyle demiş ailem inaniyo ben değil
Ailen de inanmasın. Sorunların varsa terapiye git
Onlar köylü insanlar cahiller inanıyorlar maalesef tamam köyde oturmuyoruz sehirde oturuyoruz ama yinede saçma yani inanmak böyle şeye ya gidip ilaç almak istemiyorum açıkçası
neyse geçmiş olsun.
Teşekkür ederim napıcam bilmiyorum inanki
Kur'an dan örnekler ver ailene. geleceği (gaybı) sadece Allah'ın bilebileceğini söyle
Bitmedi bu insanlar bitmedi... şu hacı hoca denen sapık tayfa yüzünden görmediğimiz şey kalmadı millet hala akıllanmayacak
Ya köyümüzün hocasi diye baktırmis babam köye gitmişti ben daha önce bi takım sorunlar yaşadım ama böyle demesi çok saçma annemde sen bu çeneyle 2 ay bile durmazsin adamın dediği kadar vardır diyo
Mümkün yok kimse gaybi bilemez
Allah'tan başkası bilemez tabi ama bu hocaya kuzenimi götürmüşler dayımın kızı kocası ile sorunları var kavga ettiler geldi köye hoca demiş yıldızlariniz tutmuyor senin onunla kızım seninde bi nasibin vardır demiş oglanda ailesi falan kavga ettiler kuzenimle huyu iyi değil gerçekten içki falan iciyomus aileside hep kuzenimle kavga etmisler ama ben yinede inanmıyorum
Tahmin yürütür ama bilemez
İnanma inanma
Ben inanmıyorum ailem inanıyor ama haberleri yokki o hocanın baktırdıgi cinler geleceği bilemez
Farklı yerde kullanıyorlar onları zaten kapılmamak lazım
Ben onlardan haber alıyorlar diye biliyorum bi insanda büyü musallat varsa onlar söylermiş ne kadar doğru bilmem
Farklı kullanan biliyorum ondan dedim
Farklı derken büyü için kullanıyorlar evet
Başka ne için kullanıyorlar bilmiyorum bide fal için sanırım
Onun dışında da demiyim buradan neyse
Üzüldüm senin adına.
Bilmezler atarlar
Bencede
Hayır asla bilemez
Saçmalık ya neymiş 3 evlilik yapıcakmisim inanıyorlar ben inanmıyorum Allah'tan başkası bilemez diyorum
Tabi canım kuran da yazıyor zaten geleceği sadece Allah bilir diye
Evet ailem bu hocanin dediğine inandı annem sende bu çene varken 2 ay bile durmazsin adamın dediği kadar vardır diyo
Ben inanmıyorum bırakın şunu diyorum dinlemiyolar
İnanmayın ona sakın ya şarlatanlar onlar
Ona inanan kuranı inkar etmiş oluyor bu arada
Ben inanmam ailem köylü cahil oldukları için inanıyor geleceği Allahtan başkası bilemez dedim onlarada
Tabikide öyle sen boş ver onlari aldırma hci
Ama ailemle sürekli tartışıyorum geçmişte musallat oldu yani yaptığım bi hata yüzünden şimdi napıcam muska taktiktan sonra iyiydim çıkardım kavgalarda başladı bunu taksammi takmasammi bilmiyorum
Takabilirsin tak bence ve daima ayetel kursi nas felak sürelerini oku hiç düşmesin ağzından
Peki ya içinde dua yaziyomu bilmiyorum köy hocası tanıdık hoca diye ona gittiler güvenilir hoca yok diye ama bilmiyorum
Ya öyle karaladiysa bişeyler takmakta istemiyorum pek
Benim için nazar var demiş bende hep uyuyorum sabahları asla erken kalkamıyorum içimde bı sıkıntı oluyor hep boğuluyo gibiyim