Güncellemeler
+1 yıl
Düşünsenize Ümit Özdağ göç bakanı oluyo vuvvvvv
Güncellemeler
+1 yıl
Cumhur ittifakına oy vermem diyorum Millet ittifaki Oğan ile anlaşırsa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer SİNAN Oğan a İçişleri dışişleri ve göçmenler için garanti verirse Millet ittifaki oyumu ona veririm
İlk turda cumhur ittifakına oy vermiştim en azından hakkımızı korur haksizmiyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oy verir mıyım bilmem ama Süleyman Soylu yerine harbici bir içişleri bakanı olması son derece iyi olur.
Aynen öyle inşallah olur yaaa soyluyu sevmiyorum
İç işleri dış işleri en önemli iki bakanlık yüzde 5 alan birine mi
umit ozdağ cumhur ittifakini, sinan oğan millet ittifakini desteklerse sasirmam
Ümit Özdağ Cumhur dan nefret ediyor
hdp ye bayiliyor zaten aşık onlara.
sinan mhp den kovulma, muharrem ince gibi kemale hirsindan oda bahceliye hirsi var. milliyetci lafiyla hdp tarafini destekleyip siyasi kariyerini bitirecek bak gor.
Sanmıyorum diğer tarafta Hüda par ve 15 milyon sığınmacı yi vatandaş yapmaya çalışıyor bakıldığında o yüzden sorun olmaz siyaset bu HDP zamanında her iki taraflarda hareket etti sorun olmadi
kanks hdp ne zaman cumhurla ittifak etmis. cozum surecinde bile ayni sandiga gitmediler. zaten chp hdp iliskisi yeni değil. chp li vekil hulya guven ne dedi. pkk'li gerillalar şehittir. veya 2018 de baraj sorunu yuzunden sizden hdp ye kayma oldu baraj alti kalmasin hdp diye. hoş kk kendi diyor ypg teror orgutu degil diye. chp yillardir terorle ve hdp ile iç içe kucak kucaga. sadece bu secim resmiyet kazandi.
Eskiden oldu kanka HDP AKP destekliyordu Kürt kanalı açıldı bir dünya şey zaten bunu herkes biliyor ki
CHP de Kemal sorunlu onun dışında CHP tabanı gerçek Atatürk ve milliyetçi
HDP her iki tarafa destek verdi
Ayrıca AKP milliyetçi parti degilki dindar kesim o? 15 milyon sığınmacı Hüda par falan biliyorsun vatandaş oluyor Araplar
MHP basbas bağırıyordu ama mecburen bakanlık vs için sesini çıkarmıyor kanka
biz goce karsi degiliz duzensiz goce karsiyiz. ayrica KK nin dedigi gibi suriyeden cekilip pkk ya birakirsan orayi multecileri geri gonderemezsin. yani kk nin elle tutulur bir politikasi yok. ayrica kürt kanali acilmasi hdp ile ne alaka aw
Cumhur ittifakı hangi hakkını koruyacak anlamadım?
O d bir düşünce tabi
Haklısın