Diğer Günaydın uyandınız mı napıyorsunuz 😒uyudunuz mu uyandınız mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 712 Yapay Zekaya Sor sabahın 6’sında uyanmazsın ama be kızım 😒niye uyandım şimdi sitede de kimse kalmamış 😬 Güncellemeler1 yıl süper soru off demesem mi artık bunu ya yoruldum cidden 😒😂 Günaydın uyandınız mı napıyorsunuz 😒uyudunuz mu uyandınız mı? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı. Evet uyandım sigara içiyorum 0 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sabah namazından beri uyanığım. Kahve içiyorum sonra spor 1 2 Yorumla Soran 1 yıl ALLAH kabul etsin Wineandorange 1 yıl Amin sağolasin
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Uyandım. Biraz su iteledim mideme. Birazdan yataktan kalkıp kahvaltı hazırlayacağım 😂 hayırlı sabahlar ablacım 😇😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl hayırlı sabahlar 😌 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Dünyayı biz kurtaracaz galiba her gün 7 de uyanıyoruz sağ olsunlar bütün dünya işini sanki biz almışcasına yarınlar yokmuş gibi uyanıp uyanıp çalışıyoruz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl insanoğlu olmak bu demek ama Yorumla Rascoln36 1 yıl Bu demekte yarın yaşayacağımızın garantiside yok bunca çaba hırs niye Yorumla Soran 1 yıl evet gerçekten öyle ya ne için bunca çaba hırs aç gözlülük Yorumla Rascoln36 1 yıl Hakkımızda hayırlısı artık Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Günaydın arkadaşım uyandık kahvaltı yaptık buraya takıldık sende durumlar nasil 0 4 Yorumla Soran 1 yıl iyi benden de Yorumla Hadiiyani 1 yıl Sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir gün olsun hepimize Yorumla Soran 1 yıl Aminn Yorumla Hadiiyani 1 yıl Harika kız erkenden tüm işleri bitirmişsindir Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Of sitecim niye surekli ss secip bebegimi yoruyorsun yeterrr yeterrrUyandim🥺 0 1 Yorumla Soran 1 yıl ehehe 😬😬 yaa naz yaptıyyydııımmmdı 😂 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sana da günaydın. Ben uyanmadım işten geldim. Zaten uyanıktım yani. Gelirken yine çorbamı içtim şimdi bi sigara kahve içer yatarım 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Günaydın Uyandım kahvaltı yapıyorum şimdi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ne yiyorsun 😃 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Kahvaltıda yumurtalı ekmek sever misiniz? ↗😀😀 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% 1 yıl Sabah 06.30. da. uyandim Akel. qcele.1. kahve içip evden çıktım simdi iş yerinde kahve bir tarafta bir tarafta KS bakiniyorum 0 0 Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sitede gündüz de kimse yok abaza topluluğu var sadece.Günaydın, işe geldim wc den sorunu okuyorum 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% 1 yıl Diğer konusunda 419 cevap paylaştı. Uyandım bangır bangır biri müzik açmış sabah sabah söve söve uyandım 0 8 Yorumla Soran 1 yıl ne kadar saygısız insanlar var ya Yorumla Mrengineerac 1 yıl Ya sabahın 6 sında insan niye bangır bangır müzik açar ya Yorumla Soran 1 yıl üşütük olduğu için Yorumla Mrengineerac 1 yıl Sen niye sabahın bu saatinde uyandın yatsana Yorumla Soran 1 yıl bilmiyorum ki Yorumla Mrengineerac 1 yıl Hadi biz işe gidiyoruz sabah sabah kalktık sen yapma bari kendine bunu keyfini çıkar yatakta döne döne uyu 😂 Yorumla Soran 1 yıl uyuyamıyorum kaçtı artık :/ neyse kendime tost yapayım 😃 Yorumla Mrengineerac 1 yıl Benim yerime de kahvaltı yap o zaman :) Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 447 cevap paylaştı. Sabahın altısında kalktım çocuğu okula bırakıp işe geldim 0 0 Yorumla
Yalniž_kadîňn Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Günaydın uyandım kahvemi içiyorum iki saate kızı okula yollar gezmelere akarım sjdd 0 0 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 352 cevap paylaştı. Kahvaltıyı hazırladım, yaptım ilacımı içecem birazdan. Sonra da yürüyüş. 0 0 Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Erken kalkmak iyidir abla, yap kahveni yak sigaranı sessiz ve serin havada keyfine bak ne güzel. 0 0 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Günaydın… 1 saat oldu uyandım… işe gidicem hazırlanıyorum… 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Uyudum, uyandım, uyanmaz olaydım.. :/ Alarmı 4533 defa erteleyip işe geç kaldım yine çok şükür.. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl kovulmadıysan sıkıntı yok 😂 Yorumla tiryakinimtiryakin 1 yıl Ayıptır söylemesi benim sayılır işyeri.. 😂 Yorumla Soran 1 yıl sayılır mı senin mi karar ver 😃 Yorumla tiryakinimtiryakin 1 yıl Benim adıma değil ama ceosu benim.. 😂 Yorumla Soran 1 yıl ceo musun vay nenem 😂 Yorumla tiryakinimtiryakin 1 yıl 😎🚬 Yorumla
aytenliikadin Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Güzellik uykusundann uyandim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl vayyyy yihhuu asalet mi 😂 Yorumla aytenliikadin 1 yıl 😎👌🏻💁🏼♀️ Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 585 cevap paylaştı. Uyandım şimdi uyuycam 😄 0 11 Yorumla Soran 1 yıl uyuma😃 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Sülümanı açtım gerilimli ama sakinleşirse uyurum 😂 Yorumla Soran 1 yıl ay ben de açayım dur muhteşem yüzyıl izlemiyorum bayağıdır 😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Başladım valla 15. Bölümdeyim 😄 Yorumla Soran 1 yıl aaa pargalı 22. bölümde ölüyor 😂 az kalmış Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Neden dedin ama ya 🙄 küstüm 😒 Yorumla Soran 1 yıl bilinçli dedim çirkeflik yapcam banane 🥹 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl İyi küsüyorum bende 😒 Yorumla Soran 1 yıl sanki izlemedin daha önce diziyi spoiler sayılmaz ki 🥹 bana küsülmez ki ama günah 😭 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Ama bölümünü bilmiyordum, hevesimi öldürdün Yorumla Soran 1 yıl çok heyecanlı bölüm o ondan haber verdim yaklaştın diye 😔 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 354 cevap paylaştı. Günaydın yeni uyandım 🌸 0 1 Yorumla Soran 1 yıl günaydın bebeğim Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Uyanalı baya oldu çoktan işe geldim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl kolay gelsin Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Teşkür ederim :) Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl İşe geldik. Ne yapalım... 0 1 Yorumla Soran 1 yıl kolay gelsin Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Günaydın, yeni uyandim 0 5 Yorumla Soran 1 yıl günaydın Yorumla Yahyaayaa 1 yıl Dış güçler senin soruları hep ss seçiyor fark etmedim sanma 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl gerçekten de öyle 😂😂 Yorumla Yahyaayaa 1 yıl Milletin özene bezene sorduğu sorulara cevap gelmezken, senin aaaaaaa dediğin soru ss seçiliyor. Ayıptır 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl niyemiş çok sevimli ve çekici soruyorum ben soruları 😒 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 705 cevap paylaştı. Soruyu okurken beynim açıldı Metrodayıh 0 2 Yorumla Soran 1 yıl iyi işte Yorumla Tempæst 1 yıl Teşekkürler hdng Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Günaydınnn. Yeni uyandım yüzümü yıkadım 🥱😴 0 1 Yorumla Soran 1 yıl günaydın 😃 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. Uyumadık doğal olarak uyanmadıkta. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl niye uyumadın Yorumla 34Constantine 1 yıl Çalışıyorum. Az kaldı 😂 Yorumla Soran 1 yıl gece işi mi 🙄 Yorumla 34Constantine 1 yıl Maalesef. Bu hafta böyle. Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Uyandık işe gideriz şimdi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl vah narcos sen bu kadar erken mi uyanıyon Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl He yaw Yorumla Soran 1 yıl kolay gelsin Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% 1 yıl Diğer konusunda 364 cevap paylaştı. Günaydın günaydın ((': 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 412 cevap paylaştı. ne işin sabahın köründe 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Diğer konusunda 683 cevap paylaştı. Çoktan uyandık yaticaz birazdan 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. İşe geldik ne yapalım 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gunaydin. Sanal kadin. 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Günaydın, uyandım ve uyuyamıyorum.. 0 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı. Günaydın, uyandım.Kahve içiyorum. 0 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Iyi geceler😌 0 1 Yorumla Soran 1 yıl iyi geceler 😴 Yorumla
burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% 1 yıl Uyandım 🤪😀 0 1 Yorumla Soran 1 yıl artık iyi geceler olacak 😃 Yorumla
Alfadoomm Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl O zaman günaydın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl size de 😌 Yorumla Alfadoomm 1 yıl Böyle güzel bir sabahta sizi uyandıran şey nedir Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Günaydın uyandık 0 2 Yorumla Soran 1 yıl morning 🙋🏼♀️ Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl Sızede efemmm Yorumla
ayhanhocangeldi Takip Et Yoda Yaş: 54 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 522 cevap paylaştı. Yat zıbar)) 0 3 Yorumla Soran 1 yıl yatamam uyandım artık ❤️ Yorumla ayhanhocangeldi 1 yıl valla ben 05.30 da hep uyanırım sabah duşu aldım ))) Yorumla Soran 1 yıl yanlış emoji atmışım bu arada pardon bu olacaktı 🙄 Yorumla
Aslanlaraslanı Takip Et Guru Yaş: 25 1 yıl ahahaha gunaydın uykucu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl ne uykucusu be sabahın köründe uyandık daha gün aymamış 😃 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. uyandım galiba 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. çok erken uyandım 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. Uyandık 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Günaydın uyandık 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 648 cevap paylaştı. Spor yapacağım şimdi 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. uyandık maalesef.. 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yine erken 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 63,9b cevap paylaştı. Günaydın uyandık :) 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. hoş geldin o zaman 0 0 Yorumla
Asabikadin35 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Günaydın 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 🙋🏼♀️🙋🏼♀️ Yorumla Asabikadin35 1 yıl Nasılsın Yorumla Soran 1 yıl iyiyim sen Yorumla Asabikadin35 1 yıl İyi sayilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Evet uyandım sigara içiyorum
Sabah namazından beri uyanığım. Kahve içiyorum sonra spor
ALLAH kabul etsin
Amin sağolasin
Uyandım. Biraz su iteledim mideme. Birazdan yataktan kalkıp kahvaltı hazırlayacağım 😂 hayırlı sabahlar ablacım 😇😂
hayırlı sabahlar 😌
Dünyayı biz kurtaracaz galiba her gün 7 de uyanıyoruz sağ olsunlar bütün dünya işini sanki biz almışcasına yarınlar yokmuş gibi uyanıp uyanıp çalışıyoruz
insanoğlu olmak bu demek ama
Bu demekte yarın yaşayacağımızın garantiside yok bunca çaba hırs niye
evet gerçekten öyle ya ne için bunca çaba hırs aç gözlülük
Hakkımızda hayırlısı artık
Günaydın arkadaşım uyandık kahvaltı yaptık buraya takıldık sende durumlar nasil
iyi benden de
Sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir gün olsun hepimize
Aminn
Harika kız erkenden tüm işleri bitirmişsindir
Of sitecim niye surekli ss secip bebegimi yoruyorsun yeterrr yeterrr
Uyandim🥺
ehehe 😬😬 yaa naz yaptıyyydııımmmdı 😂
Sana da günaydın. Ben uyanmadım işten geldim. Zaten uyanıktım yani. Gelirken yine çorbamı içtim şimdi bi sigara kahve içer yatarım
Günaydın
Uyandım kahvaltı yapıyorum şimdi
ne yiyorsun 😃
Kahvaltıda yumurtalı ekmek sever misiniz? ↗
😀😀
Sabah 06.30. da. uyandim Akel. qcele.1. kahve içip evden çıktım simdi iş yerinde kahve bir tarafta bir tarafta KS bakiniyorum
Sitede gündüz de kimse yok abaza topluluğu var sadece.
Günaydın, işe geldim wc den sorunu okuyorum
Uyandım bangır bangır biri müzik açmış sabah sabah söve söve uyandım
ne kadar saygısız insanlar var ya
Ya sabahın 6 sında insan niye bangır bangır müzik açar ya
üşütük olduğu için
Sen niye sabahın bu saatinde uyandın yatsana
bilmiyorum ki
Hadi biz işe gidiyoruz sabah sabah kalktık sen yapma bari kendine bunu keyfini çıkar yatakta döne döne uyu 😂
uyuyamıyorum kaçtı artık :/ neyse kendime tost yapayım 😃
Benim yerime de kahvaltı yap o zaman :)
Sabahın altısında kalktım çocuğu okula bırakıp işe geldim
Günaydın uyandım kahvemi içiyorum iki saate kızı okula yollar gezmelere akarım sjdd
Kahvaltıyı hazırladım, yaptım ilacımı içecem birazdan. Sonra da yürüyüş.
Erken kalkmak iyidir abla, yap kahveni yak sigaranı sessiz ve serin havada keyfine bak ne güzel.
Günaydın… 1 saat oldu uyandım… işe gidicem hazırlanıyorum…
Uyudum, uyandım, uyanmaz olaydım.. :/ Alarmı 4533 defa erteleyip işe geç kaldım yine çok şükür..
kovulmadıysan sıkıntı yok 😂
Ayıptır söylemesi benim sayılır işyeri.. 😂
sayılır mı senin mi karar ver 😃
Benim adıma değil ama ceosu benim.. 😂
ceo musun vay nenem 😂
😎🚬
Güzellik uykusundann uyandim
vayyyy yihhuu asalet mi 😂
😎👌🏻💁🏼♀️
Uyandım şimdi uyuycam 😄
uyuma😃
Sülümanı açtım gerilimli ama sakinleşirse uyurum 😂
ay ben de açayım dur muhteşem yüzyıl izlemiyorum bayağıdır 😂
Başladım valla 15. Bölümdeyim 😄
aaa pargalı 22. bölümde ölüyor 😂 az kalmış
Neden dedin ama ya 🙄 küstüm 😒
bilinçli dedim çirkeflik yapcam banane 🥹
İyi küsüyorum bende 😒
sanki izlemedin daha önce diziyi spoiler sayılmaz ki 🥹 bana küsülmez ki ama günah 😭
Ama bölümünü bilmiyordum, hevesimi öldürdün
çok heyecanlı bölüm o ondan haber verdim yaklaştın diye 😔
Günaydın yeni uyandım 🌸
günaydın bebeğim
Uyanalı baya oldu çoktan işe geldim
kolay gelsin
Teşkür ederim :)
İşe geldik. Ne yapalım...
kolay gelsin
Günaydın, yeni uyandim
günaydın
Dış güçler senin soruları hep ss seçiyor fark etmedim sanma 😂😂
gerçekten de öyle 😂😂
Milletin özene bezene sorduğu sorulara cevap gelmezken, senin aaaaaaa dediğin soru ss seçiliyor. Ayıptır 😂😂😂
niyemiş çok sevimli ve çekici soruyorum ben soruları 😒
Soruyu okurken beynim açıldı
Metrodayıh
iyi işte
Teşekkürler hdng
Günaydınnn. Yeni uyandım yüzümü yıkadım 🥱😴
günaydın 😃
Uyumadık doğal olarak uyanmadıkta.
niye uyumadın
Çalışıyorum. Az kaldı 😂
gece işi mi 🙄
Maalesef. Bu hafta böyle.
Uyandık işe gideriz şimdi
vah narcos sen bu kadar erken mi uyanıyon
He yaw
kolay gelsin
Teşekkür ederim
Günaydın günaydın ((':
ne işin sabahın köründe
Çoktan uyandık yaticaz birazdan
İşe geldik ne yapalım
Uyandım takiliyorum sitede.
Ben 9 da kalktım 😅
günaydınn ooo çoktan😄
Kabus görüp uyandım
Günaydın 🤩 eee ne güzel işte erken kalkan yol alır 😝
Uyandık, işimizin başındayız yine 😴
Gunaydin. Sanal kadin.
Günaydın, uyandım ve uyuyamıyorum..
Günaydın, uyandım.
Kahve içiyorum.
Iyi geceler😌
iyi geceler 😴
Uyandım 🤪😀
artık iyi geceler olacak 😃
Uyandım
iyi aferin
O zaman günaydın
size de 😌
Böyle güzel bir sabahta sizi uyandıran şey nedir
Günaydın uyandık
morning 🙋🏼♀️
Sızede efemmm
Yat zıbar))
yatamam uyandım artık ❤️
valla ben 05.30 da hep uyanırım sabah duşu aldım )))
yanlış emoji atmışım bu arada pardon bu olacaktı 🙄
ahahaha gunaydın uykucu
ne uykucusu be sabahın köründe uyandık daha gün aymamış 😃
Fazla da olmasa varlar
uyandım galiba
çok erken uyandım
Uyandık
Günaydın uyandık
İşteyim
Spor yapacağım şimdi
uyandık maalesef..
İşten eve geldim çok fenayım sen napıyon