İçimde aniden öldürme veya zarar verme düşünceleri ortaya çıkıyor ve bunları canlılara karşı eyleme döküyorum ne yapmalıyım?

Zaten psikiyatrik tedavi alıyorum hatta Perşembe günü gideceğim ama yine de sormak istiyorum. Ben canlılara çok zarar verdim. Defalarca böcekleri öldürdüm. Kanatlarını bacaklarını kopardım, onları yaktım hatta arıların iğnelerini kesip kendilerine batırdım ve bir tavuğu öldürmüştum hatta tavukları havaya fırlatmıştım düşmelerinden istemsizce zevk almıştım ve başka hayvanlara zarar vermiştim. Yapışkan tuzağına düşmüş bir fareyi çıkardığı ses komik olduğu için yavaş da olsa onu duvara vurmuştum. Bazen de insanları öldürmek isteyecek kadar kızıyorum. Birkaç gün önce düşünce olarak bir canlının boynunu kırmak geldi ve bundan istemsizce zevk aldım. Birkaç gün önce yine bir yaban arısı yuvasını ıslattım ve ezdim hepsini. Ek olarak bir yaban arısını ortadan ikiye kestim ve ölmesini bekledim. Bugün ise bir sineğin önce kanatlarını kopardım ardından bacaklarını. Zıplaması çok komikti. Ardından üstüne erimiş mum damlattım. Bunları psikiyatriste anlatmalı mıyım

İçimde aniden öldürme veya zarar verme düşünceleri ortaya çıkıyor ve bunları canlılara karşı eyleme döküyorum ne yapmalıyım?