Adaletli ve merhametli olan birisi böyle davranır mi küçücük mutluluğu çok gördü şu dünyada hep kendi halimde biriyim hiç kötülük yapmadım hep iyi bir insan oldum ama hep taşıyamadigim yükleri verdi canımı almıyor intihar etmeye de günah diyor aşırı çelişik
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiçbir imtihan seni üzmek için hayatına girmez. Sana Allah’ın kapısını çalmayı öğretir.
Boş laflar maalesef ben kan bağım dediğim kişinin intihar edişini gördüm
Onu ben de gördüm, herkesin var bir derdi imtihanı.
Benim yaşadığım şeyleri yaşıtimdan birisi yaşasa psikiytari kliniğinde yatardı
Dert yarıştırmaya gerek yok, dua et kendin için Allah ile yakınlaş..
Önceden yaptım da yardımcı olmadı
Bilgisizliğin bu senin. Yaptıgın isyana giriyor. Bu dünya geçip gidecek ama sen sonsuz dünyanıda yok ediyosun bu şekilde. Sen bilirsin
Genç yaşımda benim ne suçum vardi hiç kötülük yapmadım kimseye psikolojik olarak çöktüm artık
Şükretmeyi bilsen keşke. İsyan etmek sana zarar verir. Sahip olduklarına şükretsen ve salmadan mücadele etsen. Taşıyamayacagın yük yoktur omzunda.
Hasta iğnesi batsa sevdiğin kişi kendine zarar verse, stres yüzünden karaciğerin mabvolsa neyine şükredersin acaba
Merhaba imtihanlar farklı oluyor insanlar üzerine ki dünyanın kanunu böyle intihar teşebbüsü kişinin kendi canına kıyması bu mantık olarakta yanlış ne tür ağır imtihanlariniz oldu ki
İntihari denedim yine yapacağım zaten sevdiğim insanı kaybettim başka birisi intihari denedi ailemde 2 kişi psikolojik ilaçlara muhtaç, geçmişte yaşadığım bunalım dönemimde intiharı denedim en sonda hemşireyim hastanın iğnesi battı parmağıma maalesef
Sabırlı olmak gerekir musibetler karşısında sabırlı olun ki mükafatı yazılsın
Yoruldum psikolojim var benimde ne para ne mülk istedim küçük mutluluğu bile çok gördü bana
Anlıyorum sizi ama emin olun her zorluğun ardından mutluluklar geliyor yeterki bu durumda sabırlı ve itikadli olun
Düşünüyorum iğnesi batan hasta Allah'tan çocuktu ya büyük birisi olsaydı ne yapardım hiv riski yok en azından kolay kolay
Bak işte biraz iyi tarftan bakmak lazım buda bir selamet
Psikolojik olarak bittim bir ayda işimden istifa ettim yeni beni bitirdi bu döngü meslektaşlarıma oldu hiç takmadilar bende cehenneme çevirdim hayatımı HIV ihtimali çok korkuttu beni kafayı yedim o yüzden yardım alacağım
Bir piskologa gidin iyi gelebilir
Gideceğim ama aşırı travmatik şeyler yaşadım genç yaşımda yoruldum düşünüyorum hasta ya büyük birisi bulaşıcı hastalıga sahip birisi olsaydı diye düşünüp ağlıyorum
gucsuz oldugumuz icin
Merhametli denilen birinin böyle olması normal mi peki
normal ama asirisi zarar her seyde oldugu gibi
Nesi normal ki acı veriyor hep
sen asiri merhametlisin
Zaten intihar edeceğim ne olursa olur iyi oldukça ağzıma etti
yapma nolur ya
21 yaşındayım hep burnumdan geldi yaşadığım hayat yoruldum benim yasitlarim nasıl mutlu
oyle ama olum cozum mu zaten olmeyecek miyiz
birak vaktinde olsun
İntihari denedim yine yapacağım zaten sevdiğim insanı kaybettim başka birisi intihari denedi ailemde 2 kişi psikolojik ilaçlara muhtaç, geçmişte yaşadığım bunalım dönemimde intiharı denedim en sonda hastanın iğnesi battı parmağıma maalesef bunları yaşadım genç yaşımda benim suçum ne bu arada yaşım 23 yanlış olmuş
kuzum yapma lutfen
sucun yok mutlu gibi gorunenler bencil ve kuralsiz
Niye yaşayınca ne değişiyor peki
degistirmek senin elinde peki ölunce eline gececek
Acı kaygı stres bitecek
bi sans ver kendine az cesaret az azim basarirsin
Bilmiyorum son yaşadığım olaydan sonra aşırı kötü oldum psikolojik olarak çocuk hastaydı Allah'tan ya büyük birisi olsaydı HIV ihtimali kafayı yedirtti bana 13 yaşında çocuktu hasta
dogaya bak dogayi izle butun cevaplar var dogada var sifada var yeter ki bakmasini bil
Biliyorum ama HIV denilen şeyin tedavisi yok ilaçtan başka diyorum ya iyi ki küçük çocuktu büyük olsaydı hasta ayvayı yerdim diye büyük hastalardw ihtimali yüksek çocukta kolay kolay HIV olmuyor
nasil bulasti bide o var
Çocukta olup olmadığı belli değil sağlık çalışanıyim kan alırken battı parmağıma işte
sana mi bulasti simdi
Belirsiz işte kan değerleri falan sağlıklı doktor da not eklemiş sağlıklı diye de bulaşıcı hastalıklar ile ilgili test yaptırmamış çocuk
sende yaptir teshis teshistir
Baktırdim da kuluçka dönemi var onun hemen çıkmaz Aralık'ta vereceğim kan
ihmal etme
olma ihtimaline karsilik bi on tedavi yok mu
bence temiz cikacak
Olsa da ilacı ömür boyu kullanmak zorunda kalırım
yoktur insallah
Boynumds sivilce tarzı şeyler çıktı stresten
haklisin tabiki resmen kabus
insallah temiz cikacak tahliller
13 yaşında çocukta olur mu sizce hiv
aileden gecmediyse olmaz bide serseri degilse