Yeni evli bir erkek neden kendinden 5 yaş büyük bekar bir kadını stalklar?

Eşimle yeni evlendik 2 ay olacak neredeyse ben eşimden 1 yaş büyüğüm eşim 26 yaşında hastanede çalışıyor iş arkadaşlarının çoğunu tanırım benim de arkadaşım olurlar ben öğretmenim çalıştığı yere yeni birisi tayin geldi bu konuda daha önce soru sormuştum bu kızdan kötü elektirik aldım diye kız 30 yaşında bekar ama asla yaşını göstermeyen bizden bile küçük gösteren birisi çok enerjik espirili şen şakrak olduğunu hiç evlenmedigini evlilik düşünmediğini söylemişlerdi hastanede evli bir erkek doktorun onun için nerden geldi bu kız çok insanın ısırası geliyor dediğini duymuştum evli 45 yaşında bir adamın bu kız için yuva yıkar dediğini duymuştum benim eşim çok sert duran birisi ama bu kıza gülümseyerek baktığını gördüğüm için kıskançlık krizine girmiştim ilk gördüğümde az önce eşimin telefonunu elime aldığımda bu kızın wp sohbeti açıldı kız buna nöbet değiştirmek için yazmıştı kısa bir konuşma ama bu konuşmanın üstünden bir hafta geçti niye bu sohbeti şimdi tekrar açmış dikkat ettim kız wp profil resmini değiştirmiş belli ki o resme bakmış niye böyle bir şey yapar ki yeni evlisin başka bir kadının resmiyle ne alakan olur yani ve 30 yaşında kendinden neredeyse 5 yaş büyük

Yeni evli bir erkek neden kendinden 5 yaş büyük bekar bir kadını stalklar?