Aşk İlişkileri Evli çocuklu erkek neden başka bir kadına bakar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Evli çocuklu erkekler neden başka bir kadin arayasina girer ve aradığı kadin ile de neden cinsel birliktelik yaşamak istemez. Güncellemeler1 yıl Arayış içinde olduğu kadında cinsellik istemiyor sadece yanında olmasını sevgili olmayı istiyor? Evli çocuklu erkek neden başka bir kadına bakar? Cevapla Çocuk Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı. Aslında yaşamak ister ama bunu demek için doğru anı bekler gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. karaktersiz olduğu için neden olacak 0 0 Yorumla
Rakine Takip Et Master Yaş: 51 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İstemez mi? Asıl arayışın sebebi büyük oranda cinsel temelidir. Kendi karısından bulamadığı cinsel tatmini başkasında arar. 0 2 Yorumla Rakine 1 yıl Birliktelik istememesinin iki sebebi olabilir. Ya evliliğinde duygusal problemleri vardır. Karısından soğumuştur. ya da cinsellik düşünmüyor gibi görünmeye çalışıyordur. Yorumla Soran 1 yıl Yok cinsellik istemiyor sadece kızın yanida olmasını sevgili olmalarını istiyor Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Cinsellikte istemiyorsa evskei sıkıntısı daha büyüktür 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Yaaaa Yorumla Soran 1 yıl Eşi ile arası çok mu kötü yani Yorumla doganburak65 1 yıl Birşeyler kesinlikle yolunda gitmiyor demektir. Cinsellik istese klasik çapkın derdim ama bu adamın derdi başka Yorumla Soran 1 yıl Derdi ne peki Yorumla doganburak65 1 yıl Kadının yanında ne arıyorsa evde o eksiktir 😉 Yorumla Soran 1 yıl Hmmm teşekkür ederim Yorumla doganburak65 1 yıl Şansın bol olsun Yorumla Soran 1 yıl Seninde çok teşekkür ederim Yorumla
__çınar__ Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Bazi erkekler aşk duygusunu esinde kaybeder ve aşk arar cinseliik degil ondan sanirim 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Hmmm Yorumla Soran 1 yıl Ama erkekler duygusal değil ki neden aşık olmak istesin Yorumla __çınar__ 1 yıl İcinde vardir duygusallik belli etmez Yorumla Soran 1 yıl Hmm qdam belki hayatı boyunca hiç mi aşık olmamıştır Yorumla __çınar__ 1 yıl Belkide artik ask ozlemi cekiyordur Yorumla __çınar__ 1 yıl Ve bunu sende tatmis olabilir Yorumla Soran 1 yıl Adam 40 yaşında knk anlamıyorum Yorumla __çınar__ 1 yıl Kanka 40 yaş deyip gecme artik bazi seylerin farkina vardigi zamandır Yorumla Soran 1 yıl Haklisin sanırım ama kızın hayranı gibi resmen garip Yorumla Soran 1 yıl Gizliliği açabilir miisn knk konuşalım mi Yorumla __çınar__ 1 yıl Ask işte bu hayran hayran bakmasi Yorumla Soran 1 yıl Evet kız hasta olmuş 50 kez sormuş üzerine titremis Yorumla __çınar__ 1 yıl Actim kank Yorumla Soran 1 yıl Erkekten beklenmeyecek davranislar sonuçta erkekler daha mantıksal Yorumla
meleryawr Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Evde karısı elinin altın da e başkasını da ister çok normal 0 0 Yorumla
Oooosendemi Takip Et Yoda Yaş: 34 1 yıl Heves zevk heyecan halbuki en iyisi yanındakiler onu goremezler 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle Yorumla Oooosendemi 1 yıl İşin ilginç yanı yanindakini doyuramayinca oda dışarda aramak zorunda kaliyor Yorumla
Dokktorcıvanım Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Eşinden sıkılmış başka fantezi ve yaramazlık peşinde 0 0 Yorumla
Rsklnkv Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. yengen bu durumu biliyomu 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyor Yorumla Rsklnkv 1 yıl sen nasıl bu kadar ayrıntı biliyorsun? Yorumla Soran 1 yıl Aynı ortamda çalışıyoruz Yorumla Rsklnkv 1 yıl hayır yani cinsellik istiyor istemiyor falan... sanki aldattığı kızla yakın arkadaş gibisin dicem ama o bile garip Yorumla Soran 1 yıl Kiza teması hiç yok 3 yıldır demem ki cinsellik düşünmüyor Yorumla Soran 1 yıl Yakin arkadaşım Evet Yorumla Rsklnkv 1 yıl kız bu durumu sana niye anlatıyor. abinle yengeni aldatıyoruz diyemi. bana yinede çok saçma geldi. kız nasıl birisi? Yorumla Soran 1 yıl Knkk kız anlatmıyor kızın haberi bile yok sevgilisi bile var kızın ben anlıyorum abimin davranışlarindan Yorumla Soran 1 yıl Kız abime bakacak birini değil pis biri de xegil Yorumla Rsklnkv 1 yıl nasıl bu kadar emin olabiliyorsunki. arada hoşlanma olmuş olabilir ama ilişki içindeler nasıl diyebiliyorsun Yorumla Soran 1 yıl İlişki içindeler demedim ki kızın sevgilisi var Yorumla Rsklnkv 1 yıl fazla niyeet okumuşsun o zaman bence. net bir şey yok Yorumla Soran 1 yıl Varrr özelden konuşalım mi Yorumla Rsklnkv 1 yıl olur yaz bana Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Secimler kisisel tercihlerden gelir. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Eşini de o seçti ama Yorumla Gezdolas01 1 yıl Bekleneneler bazen bulunmuyor Yorumla
Wetphoto Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Birliktelik ister kesinlikle 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Birliktelik istemiyor Yorumla Soran 1 yıl Sadece kadinin yanında olmasını istiyor Yorumla Wetphoto 1 yıl Saçma neden peki Yorumla Wetphoto 1 yıl Eşinden ayrılan taraf ne var peki bu kizda Yorumla Soran 1 yıl İşte adam kadini gözünde nasıl görüyor bıkmıyorum ama birliktelik istemiyor sadece yanında olmasını birlikte vakit geçirmeyi istiyor Yorumla Wetphoto 1 yıl Duygusal boşluk evde huzur yok değersiz hissediyor Yorumla
Heboys Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı. Bunu kimse bilemez ki 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gevşekliklerinden 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Takılmak için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Seni mi buldu 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Hayirrr benim abim yengemi aldatıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Abin şerefsiz o zaman Yorumla Soran 1 yıl Haklisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yengene söyle Yorumla Soran 1 yıl Haberi yok abimin durumunu anlamaya çalışıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Aslında yaşamak ister ama bunu demek için doğru anı bekler gadası
karaktersiz olduğu için neden olacak
İstemez mi? Asıl arayışın sebebi büyük oranda cinsel temelidir. Kendi karısından bulamadığı cinsel tatmini başkasında arar.
Birliktelik istememesinin iki sebebi olabilir. Ya evliliğinde duygusal problemleri vardır. Karısından soğumuştur. ya da cinsellik düşünmüyor gibi görünmeye çalışıyordur.
Yok cinsellik istemiyor sadece kızın yanida olmasını sevgili olmalarını istiyor
Cinsellikte istemiyorsa evskei sıkıntısı daha büyüktür
Yaaaa
Eşi ile arası çok mu kötü yani
Birşeyler kesinlikle yolunda gitmiyor demektir. Cinsellik istese klasik çapkın derdim ama bu adamın derdi başka
Derdi ne peki
Kadının yanında ne arıyorsa evde o eksiktir 😉
Hmmm teşekkür ederim
Şansın bol olsun
Seninde çok teşekkür ederim
Bazi erkekler aşk duygusunu esinde kaybeder ve aşk arar cinseliik degil ondan sanirim
Hmmm
Ama erkekler duygusal değil ki neden aşık olmak istesin
İcinde vardir duygusallik belli etmez
Hmm qdam belki hayatı boyunca hiç mi aşık olmamıştır
Belkide artik ask ozlemi cekiyordur
Ve bunu sende tatmis olabilir
Adam 40 yaşında knk anlamıyorum
Kanka 40 yaş deyip gecme artik bazi seylerin farkina vardigi zamandır
Haklisin sanırım ama kızın hayranı gibi resmen garip
Gizliliği açabilir miisn knk konuşalım mi
Ask işte bu hayran hayran bakmasi
Evet kız hasta olmuş 50 kez sormuş üzerine titremis
Actim kank
Erkekten beklenmeyecek davranislar sonuçta erkekler daha mantıksal
Evde karısı elinin altın da e başkasını da ister çok normal
Heves zevk heyecan halbuki en iyisi yanındakiler onu goremezler
Kesinlikle
İşin ilginç yanı yanindakini doyuramayinca oda dışarda aramak zorunda kaliyor
Karakteri eksik olduğu için
Eşinden sıkılmış başka fantezi ve yaramazlık peşinde
sadece bakmak olsa neyse de cinsellik istemesi adilik
yengen bu durumu biliyomu
Bilmiyor
sen nasıl bu kadar ayrıntı biliyorsun?
Aynı ortamda çalışıyoruz
hayır yani cinsellik istiyor istemiyor falan... sanki aldattığı kızla yakın arkadaş gibisin dicem ama o bile garip
Kiza teması hiç yok 3 yıldır demem ki cinsellik düşünmüyor
Yakin arkadaşım Evet
kız bu durumu sana niye anlatıyor. abinle yengeni aldatıyoruz diyemi. bana yinede çok saçma geldi. kız nasıl birisi?
Knkk kız anlatmıyor kızın haberi bile yok sevgilisi bile var kızın ben anlıyorum abimin davranışlarindan
Kız abime bakacak birini değil pis biri de xegil
nasıl bu kadar emin olabiliyorsunki. arada hoşlanma olmuş olabilir ama ilişki içindeler nasıl diyebiliyorsun
İlişki içindeler demedim ki kızın sevgilisi var
fazla niyeet okumuşsun o zaman bence. net bir şey yok
Varrr özelden konuşalım mi
olur yaz bana
Secimler kisisel tercihlerden gelir.
Eşini de o seçti ama
Bekleneneler bazen bulunmuyor
Birliktelik ister kesinlikle
Birliktelik istemiyor
Sadece kadinin yanında olmasını istiyor
Saçma neden peki
Eşinden ayrılan taraf ne var peki bu kizda
İşte adam kadini gözünde nasıl görüyor bıkmıyorum ama birliktelik istemiyor sadece yanında olmasını birlikte vakit geçirmeyi istiyor
Duygusal boşluk evde huzur yok değersiz hissediyor
G. t biri olduğu için
Heycan için başka ne olacak
Bunu kimse bilemez ki
Gevşekliklerinden
canım mı bu cinsellik olmadan olur mu yahu
Yani sana bunu burada açıklamak abes olur ulu orta
Takılmak için
Seni mi buldu
Hayirrr benim abim yengemi aldatıyor
Abin şerefsiz o zaman
Haklisin