AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
en sevdiğin film.
Eski sevgilimden sapık sapık teklifler alıyorum kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum beynim mi duygularım mı?
bence beynin uzak dur eski eskide kalmıştır o mevzu tekrar açılsa bile zor olur bi şeyler denemeye çalışmış işte düşme
Adaletsiz bir şekilde sırf bir yerleri kaşındığı için huzursuzluk çıkartıp ayrılıp sonra hayatımda sevgilim olması hariç sınırsızlık teklif etmesinden sonra içimdeki hırsı nasıl yeneceğim? Anlatıp ağlayacağım kimsem yok.
uzak dur ondan dayak isteme şimdi
Dayak atacak kimsem de yok mevzu o zaten birisinin beni silkelemesi lazım biliyorum yolum yol değil ve yıllarca bu tür çarpık ilişkilere yazı yazan sayfası olan adamken…
bir ilişkin varmış hayatında o varken eski sevgilini direk engellemen lazım belki çok sevmişsindir anlıyorum ama gerçekten olmuyor tekrar üzülürsün
İlişkim yok, olayın içinde ben ve eski sevgilim var, buradaki sorun onun istekleri (anlatamayacağım derecede) beni pisliğin içine sürüklemeye çalışıyor biliyorum. Çünkü çok iyi biliyor evleneceğim birisi olursa kraliçe gibi yaşatacağım.
hımm pardon bir ilişkin var sandım şu an ama olmasa bile o kızdan olmaz bak daha tanımıyorum anlatmadın bile ama sezgisel ilk yazdığında olmayacağını hissettim ahahahaha sezgi desen varrr her neyse kendin de biliyorsun pisliğin içine çekiyor diye engelle geç
Bak işte içimde öyle bir hırs var ki o hırsı mı alıp bir anda kenara itip ucuz hayatına devam etmesini istiyorum, gözlerimde çaktığı acının bin katını onun gözlerinde görmek istiyorum. İnanılmaz masum bir adamken bana yapılacak hareket değildi.
anladığım kadarıyla çok kırmış seni hayatta hepimiz kötü şeyler yaşadıktan sonra hırslanıp intikam almak istiyoruz ama intikam bence zayıflar içindir onu silmek ve yoluna devam etmek en büyük acıyı verir bir şekilde sana yazınca etkileniyorsundur ama eskiden olmaz değişmezzz güven denendi onaylandı yani daha ne diyim dediğin gibi senin nasıl biri olduğunu bildiği için pişman ayaklarına yatıp tekrar konuşmaya çalışıyor işte kaybetmemek ve daha çok kullanabilmek adına
Öncelikle gerçekten anlatacak kimsem olmadığı ve cevap verdiğin için bu kadar yazıyorum cevapların için çok teşekkürler. Şöyle ki aramızda yaş farkı var çok iyi farkındayım, farklı şeyler yaşadıktan sonra gerçek aşkı bulmak isteyenlerden… haliyle zamanla ona monoton geldi en ufak hatayı bekliyordu kaos çıkarttı (bunu yaşadığım sayısız kadından birisi). Çok pişman oldu geri dönüşü de olmadı, bu sefer işi farklı yerlere çevirdi. Etrafına da sadece benimle ilgili sorunları anlatıp onay alarak vicdanını rahatlattı… şimdi ise beni çarpık bir ilişki ile tuzağa çekerek bana dönüp bak sen de böyle biriymişsin içinden bu çıktı demek istiyor.
iyi ki yazmışsın anlatacak kimsen olmaması çok üzücü ama kimseye de güvenilmiyor anlatmak için böyle şeyleri sende haklısın kendin anlatmışsın nasıl biri olduğunu ona yenilme bence
Neden uyuyuamadın?
bilmiyorum ki uykum hiç yok
Önereceğin müzik var mı?
hangi tarz dinlersin ki gecenin bu saatinde longlostun her müziği iyi gider bi bak bence söz yok ama sadece müzik
slov isterim
pek aram yoktur
Anladım yaşadığın şehrin neyi meşhur
boyoz bomba vb.. tabiki bir de kızları
Boyoz mu kumru mu? :D
ahh kumru daha güzel senin şehrinin nesi meşhur
Anıtkabir demem yeterli. Simidi , keçisi meşhur..
ayy Ankara da çok güzel şehir tek sıkıntı izmirli birinin oraya gidince deniz araması
Denizimiz yok evet gri şehir burası -.-
odanda başka varlıklar var mı aklsjda
yalnızım evde sus
haydaaa tamam temiz ben baktırttım
süper
Bir element olsan bileşenlerin ne olurdu
bu soruya zekam yetmiyo
Ben sorduğumu bile unuttun sen yine cevap aramayı düşünmüşün helal
sen ne olurdun
Bol kükürt, yeteri kadar oksijen, sağlığı bozmayacak kadar karbondioksit iki de hidrojen olsun ki şeklimiz var diyelim
vayyy beğendim
Ronaldo mu Messi mi?
ronaldo demek istiyorum
Neye göre bu cevabi verdjn
bilgim yok fazla açıkçası sadece cevap vermem gerekiyordu ve verdim ahahaha
Kaslı diye onu seçtin demi 😑😑
daha başarılı sanki ne biliyim daha çok gördüm ronaldonun yüzünü o yüzden onu seçtim bana yakışıklı gelmiyor cidden
Messiye de bir bak bakalım hangisi daha başarılı
of niye futbol ortamına soktun ki şimdi beni ahahaha
Ne güzel işte konu bulduk konuscak daha ne istiyon
haklısın
En iyi şair kimdir?
Bence Özdemir Asaf, Nazım Hikmet ve Friedrich Nietzsche şair mi bilmiyorum fakat sözleri çok hoşuma gidiyor
Nasıl yapıyorsun?
neyi
İlk aklına gelen şeyi
düşünmeyerek :)
Şimdi daha çok düşüneceksin
saol
İzmir’ime selamlar olsun
as
Ne renk
turkuaz 😂
Offff beni kalbimden vurdun en sevdiğim birde yarı tenga olcak 😇
üf
Benimkini tahmin et ☺
en mutlu olduğun gün
uyumuşsun ama olmaz
Sana sorum yok.
Uyudun mu
Hadi gel dertlesek
Hayallerin var mı?
Allahım en tatliş soruydu tabiki bu da bir kızdan çıktı evet var ama gerçek olma ihtimalleri biraz zor o yüzden üzüyor
Sol mu sağ mı?
sol
Hayalini çiz ve peşinden koş.
nasıl koşayım
İster ayakların beline vururcasına, ister Heidinin dağdan aşağı koştuğu şekil. Orası sana kalmış.
timam
:)
Eferim.
Seni kucağımda uyutma mı ister miydin 🫢😍
Bakiremisin?
bunlar ne saçma slk sorular yaaaaaağğğ
Neden
İlgini çeken tip
Bilemedim şimdi.
bunu yazacağına bi soru patlatsaydın serhat
Niye uyanıksın😀
uykum gelmiyor :(