Benim babam her seferinde üzerime yürüyor.
Ne sigaram var ne alkolüm ne de kötü arkadaşım ama insanın kendine güveni olmayınca karşındaki kişiyi de hep bi b.. klar peşinde sanıyor.
Yaşım mi? 30...
Benim babam her seferinde üzerime yürüyor.
Ne sigaram var ne alkolüm ne de kötü arkadaşım ama insanın kendine güveni olmayınca karşındaki kişiyi de hep bi b.. klar peşinde sanıyor.
Yaşım mi? 30...
Canım 16-17 yaşında olsan anlayabilirdim de 25 yaşında sana böyle bir muamele yapılması her açıdan çok yanlış ve çok sağlıksız. tabii ki kişiden kişiye göre değişir fakat ben annem de olsa babam da olsa bana böyle bir saygısızlık yapılmasına asla izin vermezdim. bence sen bu durumu kabullenmişsin ve tepki göstermiyorsun. onlar da tepene çıktıkça çıkmış...
Bak. dediğim gibi ben olsam kesinlike baş kaldırırdım, bir şekilde bağımsızlığımı ilan ederdim. yetişkin bir bireyin dışarı çıkarken ya da arkadaşında kalacakken anne babasından izin alması hiç normal değil çünkü. böyle yapan bir ailem olsaydı önce konuşurdum, yaptıkları şeyin yanlışlığını anlatırdım. eğer anlamamakta ısrarcı olurlarsa hiç de umrumda olmazlardı. onlar kendi çocuklarına psikolojik şiddet uyguluyorlarsa ben de onlara hak ettikleri şekilde davranırdım.
Yaşın 30' demek istedim pardon
Bizde şu var "benim evim benim kurallarım". Annem gece 2 de eve gelsem evet kıyameti koparır ama kendi evimde yaşıyor olsam kendinde karışma hakkını görmez. İyi maaşın varsa çık kendi evine bak keyfine.
Benim babamda laf ediyor arıyor sürekli vs. Evet artık yaşımız itibariyle insanın çok canını sıkıyor budurum ancak onlarında haklı olduğu yönler var tabi yani baban ne iş yapıyor bilmiyorum ama benim ki polisti ve İstanbul da yaşıyoruz haliyle her türlü pisliği görmüş birisi bu yüzden evinize gelin geç kalmayın der sürekli.
Cevap
9Cevap
İnan ki senlik bir şey yoktur arkadaş çevren onu endişe ettiriyor
30 yaşında birinin arkadaş çevresine ailesi mi karar verir sence
Vermiyor zaten ama hoşlanmıyor Kesinlikle
Tanimiyor?
Ki tanıtma zorunda da değilim
Yaşım 9 degil
Tabikide öyle ama tanımadığı için içi içini yiyor hep kötüye yoruyor
O kendi problemi ve kendi korkuları
Yönetmeyi bilsin
Bunu o na söyledin mi
Evet de anlayacak kapasite olsalar bunu yaparlar mı sence
Haklısın
Uzun süredir buna karışan eden yok babam denilen karışsada cevabı alacaktır da karışamaz aynı evde değiliz
Ailem kızsın kızmasın hatta kızmazlar ama ben o saatte dışarıda olmam napim dışarıda o saatte
Devir kötü senle alakalı değildir yan bakma mevzusundan birbirini öldürüyor insanlar
Hırlısı var hırsızı var sapığı var adam merak ediyor işte uyuyamıyor sen gelmeden onunda işi gücü var belki
yoo emekli.. anca kafasında kurup oturuyor.
Devir bozuk insanlar iğrenç bence baban haklı, gündüzler çuvala mı girdi
Hayır hatta eve yeni geldim 😅
Kızmıyor yeni geldim halısahadaydım
İyi ki sigarası alkolü yok eheheheh
Meydan dayağı 😂
kızlımamsı lazım ya çıcukmusun
Sevişiyor musun peki
Nerde geziyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?