Bugün yalnız başıma 27 dk boyunca asansörde kaldım fobim vardı ilk defa yalnız bineyim bir şey olmaz dedim asansörde kaldım 🥲 öleceğimi bile düşündüm o 27 dk içinde ama yine hayatayiz 🤧

Çok geçmiş olsun öyle durumda sadece sakin olun. Halat kopmadığı sürece asansör düşmez. Asansör elektrik sıkıntısı olduğu için sadece durur o kadar. Şansınız da varsa frenleri sağlamdır 🙄
Teşekkür ederim gerçekten korkunçtu 🥲
Bir gün ben de kaldım öyle 10 dakka falan oturdum şarkı söyledim 😂😂
Ne güzel ya hshsh ben seslendim kimse yok sonra korkmaya başladım acil durum butonununa basıyorum basıyorum kimse gelmedi bende oturtup ağladım ahahahsh 🤦🏻♀️😂
Tahmin edebiliyorum umarım bir daha başına gelmez çok geçmiş olsun 😂😂
Teşekkür ederim
Bir sefer kaldım. Yüksekokulda 1. sınıftım, hizmetli kadınla asansöre binmiştik. Asansör iki kat arasında durdu. Asansör kapılarına vurarak yardım istedik, 10 dakikaya yakın mahsur kaldık.
Cevap
21Cevap
Evet kuzenlerimle kalmıştım.. Çok geçmiş olsun.
Kaldım hemde kızımla ama çok eğlenceli geçti kızımı sakinlestireyim derken yapmadığım saklabanlik kalmadı🤣🤣🤣
Ne tatlı 😄
Kalmadım iyi ki kalmamışım da çünkü kapalı mekanlarda kendi kendime bela olurum nefesim kesilir
Bi kere kaldım misafirlikteydik vedalaştık asansörde 3 ile 4. kat arasında 15-20 dk kadar kaldık 😅 benimde fobimdi, sinir bozucuydu neyse ki çıktık...
Ayyy iki üç defa kaldım, birinde tek basimayken betonla boşluk görünüyordu sadece , aklım gitmişti ya , bütün düğmelere bastım da Allah'tan düzeldi
Geçmiş olsun 😇 ben tam 8 kişiyle kalmıştım 6 kişilik asansörde nefes almakta zorlanıyorduk ama gençlik işte 😂
Yalnız kalınca daha korkunç 🥲
Evet gerçi biz sohbet etmiştik neyse ki geçmiş gitmiş 😇
Evet 🙃
Allah korusun kalmadım inşallah da kalmam kapalı alan fobim var sırf bu yüzden gün içinde dördüncü kata merdivenle çıkıyorum
Geçmiş olsun asansörde değil de odada kilitli mahsur kalmıştım ve benimde kapalı alan fobim var. Emar makinesine girdiğimde hatim indiriyorum
Yok kalmadım çok geçmiş olsun korkusu olana o 27 dakika kim bilir kaç saat gelmiştir
Yok..
Bizim asansör bize gelip bizde kalıyor
Kalmıştım ama 5 dk felan sürmüştü o an bir şey yapamadım
Yok şükür kalmam asansör çok kullanmiyorum spor olsun diye merdiven kullanırım
2 kere kaldım. neyse ki önemsiz şeylerdi. 2 gün kalan biliyorum ama ^^
Geçmiş olsun 🌸, kaldım, fobim yok ama yine de korktum.
Hayır ama bi ara çok istiyordum kalmayı. Keşke biriyle asansörde kalsak falan diye kim olduğu da farketmez jdbsn.
Niye öleceğini düşündün?
Bilmem asansör düşecek gibiydi
Düşmez boşuna korkma🤣
İhtimal var ama hshs bir daha asla binmem
Paraşüt freni var halat kopsa bile durur boşuna korkuyorsun
Kaldım. Allahtan çok kısa sürdü 😏
Küçükken arkadaşımla kalmıştım
kalmadım kalmakta istemem :)
Kaldım 1den fazla kez
Kaldım eğlenceli bir deneyim oldu
Şu asansörden neden korkulur hiç anlamam.
Hiç kalmadım. Kalsam da sorun etmem.
Kalmadım
Kaldım
2-3 kere kaldım korkunc birsey
Evet kalmıştım
Teşekkür ederim
Hayır kalmadim
Kaldım
Kalmadım
Kalmadım
Kalmıştım
kalmadim