Merhaba, Evet çok kaldım, defalarca uzun yıllardır kuryelik yapıyorum! 😅
Siparişe gittiğim yerlerde kaldım. Bir tanesinden kendi çabam ile çıktım. Eski asansörlerde sol ya da sağ üst tarafta kollar oluyordu, onları oynayınca kilit devre dışı kalıp kapı açılıyordu! 😅
En son metrogarden awmde kalmıştım güvenlikler gelip açtı! 😅
Merhaba, evet iki defa kalmıştım yani oldukça kötü bir his. Bir keresinde kendiliğinden düzeldi. Diğerinde de komşumuzun oğlu anahtar mı ne kullanıp açmıştı. Hayal meyal hatırlıyorum.
biraz geç olmuş ama cevap vereyim asansörde kaldım binmiştim tık dedi durdu bi baktım tuşların orada servis dışı yazıyor elimle iterek kapıyı açtım karşımda tuğla var kapıyı geri kapattım servis dışı yazısı gitti asansör telefonuna sesle yardım isteğinde bulundum cevap gelmedi rastgele bir tuşa bastım bastığım katta beni bıraktı güzeldi ben eğlendim herkes 1 kere yaşamalı
Kaldım bayram günü gece 1 di ve telefonum da çekmedi asansör aşağı düştü 40 dakika sonra orada olduğumu anladılar ve şanssızlığa bak bayram günü beni oradan çıkaracak kişiye bulamadım 2 saat falan çok zor anlar yasadim
Kaldım. 2 sene önce en son. Hatta asansöre binerken hissettim. Tek başıma bindim. Kalktığı an elektrik gitti geldi asansör kendini korumaya aldı. Gülmekten ölmüştüm 😂