İnsanı dinden soğutuyorlar yahu, sanki din ve cennet tamamen cinsellik üzerine çalışıyor. Ağızlarından çıkan 1000 cümleden 999'u yalan :D

İnsanı dinden soğutuyorlar yahu, sanki din ve cennet tamamen cinsellik üzerine çalışıyor. Ağızlarından çıkan 1000 cümleden 999'u yalan :D

Şahsın söylediklerini kabul etmemekle veya konuyla alakalı bilgim olmamakla birlikte neden dinden soğuyorsunuz ki. Dini onunla mı tanıdınız. Siz dininizi temel kaynağından öğrenin sorumluluklarınızı yapın Öbür tarafta cennete giderseniz orada ne verileceğini de bırakın oranın sahibi karar versin. Burada da kim kendi kendine ne konuşuyorsa konuşsun. Din kimsenin tekelinde değil. Onun söylemleri bizi bağlamadığı gibi dini de bağlamaz.
Cevap
4Cevap
Başka türlü etrafındaki insanları nasıl uyuşturacak ki bildiğin düşsel morfin veriyor nefslere
O kadar huriyle nasıl boğuşacak 😏Şimdiden spora başlasın, diyiver 😆
Ahaha 😂😂
4 milyon biraz az değil mi, neden bu kadar kısıtlamış ki kendi cinsini. Yazıktır.
Pardon birde milyar 😂
4 milyar milyar, matematik bilmedikleri için başta yanlış hesaplamışlar :D
Bu insanlar kadar geri kafalısını bulmak zor 🤦♀️
Haram belli helal belli kardeş, sende her gördüğün adamın dediğine inanma, Müslüman görünüşlü Kafir dolu memeleket
Orasını ben bilmem sen paylaşmışsın sana söyledim
Sınırsız huri olsun nolmuş yani sadece bunun için mi ibadet edecek bu erkekler
Kadın ve cinsellik olmasa konuşacak bişey bulamıyorlar
Herifin gülüşünde meymenet yok bakışı katakulli kaynıyor tövbeler tövbesi sdfsdfdf 😃
Kesin zil gibi sarhoştur 🤣
Eee bize ne vercekler bi pič miyiz?
Beni :D
Hangi günahımın bedelisin
O zaman sorarsın :) açıklarım sana bol bol her yerde
Erkekler yaşadı
Büyük sapkın
Hay masallah 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?