A*****Bi** şu uzlaşma ve arabuluculuk dosyanız tahkim merkezimize iletilmiştir. Mağdur olmamak için arayınız. Murat sekercan 05344146075
Bana böyle bir mesaj geldi numarayı aradım bir siteye üye olduğumu söylediler arabuluculugu kabul etsem 4.500 kusurat bir parayla davanın kapanacağını odemezsem de 2 yıldan 7 yıla kadar hapis ve 76 bin lira da para cezası olacağını söylediler. E-devletten bakıyorum hiçbir dava veya mahkeme yok evime herhangi bir bildiri de gelmedi sadece numara üzeri aradılar sizce bu nedir?
Bana böyle bir mesaj geldi numarayı aradım bir siteye üye olduğumu söylediler arabuluculugu kabul etsem 4.500 kusurat bir parayla davanın kapanacağını odemezsem de 2 yıldan 7 yıla kadar hapis ve 76 bin lira da para cezası olacağını söylediler. E-devletten bakıyorum hiçbir dava veya mahkeme yok evime herhangi bir bildiri de gelmedi sadece numara üzeri aradılar sizce bu nedir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
En yakın adlî kuruma gidin ve evrak kayıt biriminden sorgulayın.
Sahte bir ileti ise hemen orada şikayetçi olarak dilekçe verin.
Uyap’dan bak.
Açık bir icra vs yoksa dolandırıcıdır
Tarayıcı üzeri giriliyor dimi
Evet girilir.
E devlette görünmeyen şeyler uyapta görünür.
Orada yoksa bir sıkıntı yoktur
Dolandırıcılar iş başında
Umarım öyledir
tsk gec bir daha arayip
Öyle bir şey yoksa geçerim de mesaj attığı numara görünmüyor direk E. ARABLCLK yazıyor
arayip detaylari almissin ya iste o numarayla iste
Verdiği iletişim numarasını aradım falan siteye üye olmuşsun işte biz arabulucuyuz kabul edersen 4bin kusura kapanır etmezsen 70 bilmem kaç TL ile 2-7 yıl arası hapis var dedi arabulucu istemiyorum ne yapiliyorsa yapılsın umrumda değil dedim öyle kapattı
Kesinlikle dolandırıcı kendinden emin değilmisin
Ben eminim tabiki ama gelen mesajda iletişim numarası haricinde herhangi bir cevaplama veya numara görme yok iletişim numarasıyla konuştum arabulucu istemiyorum dedim tamam diyip kapattı telefonu baktım e devletten de hiç bir şey yok sorayım dedim
Endişe etme bişey olmaz
Tamam teşekkürler hocam
Rica ederim kardeşim
Dolandırıcı
Kesindir dimi?
Kesib
Kesin*
Teşekkürler hocam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!