Güncellemeler
+1 yıl
Bu 4 defa dedim diyorum kameralara bakın tanıkları dinleyin böyle birsey yapmadığım ortaya çıkar diye sadece bir kere bakmışlar oda dediler çalışmıyormuş o an kameralar
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olacak var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beraat. kanıt şahit yok beyana dayalı taciz suçlamasından bir şey çıkmaz. Tabi karşıdaki underage değilse.
Underage nedir
18 altı
Yok 28 yaşında
Kardeş allah yardımcın olsun yapıcak bişey yok
Sonuç ne olur demiştim birsey yap demedim ki
Sonucu serbest kalıcağın kesin hapise falan girmessin girsende 1 2 ay yatarsın diye tahmin ediyorum ama rezil olucaksın o belli siciline işler ama suçunun olmadığı ortaya çıkarsa sen o kadına tazminat davasi bile acabilirsin
Kadın beyanı esas tır ceza alırsın bence
Hm 3 yıldır neden ceza verilmiyor peki
Bence sen söyle ifade ver ben kameralara bakılmasını istedim de. Çalışıp çalışmadığını bilemezsin sonuçta bu seni haklı cikarabir
Bu 4 defa dedim diyorum kameralara bakın tanıkları dinleyin böyle birsey yapmadığım ortaya çıkar diye sadece bir kere bakmışlar oda dediler çalışmıyormuş o an kameralar
Mahkemeden anlamıyorum kanka
Hmm
Beraat
Kesin mi yoksa
Kesin
Neden peki
Suç şüphede kalmış. Şüpheden sanık yararlanır. O yüzden beraat
Hm inşallah
Şahit var mı kadının
Yok şahit delil yok
Kadının yok dimi?
İddaaname de yok yani
O zaman bişey çıkmaz
Savcı delil sunması gerek hakime var mı savcıda delili?
Hm
Evet korkma bişey yapamaz
Kesin yani
Kanka sence? Amma korkmussun? Elde kayıt yok , delil yok , görüntü yok savcı nasil suçlu olduğunu isbatlayacak hakime?
Ya kanka ben bilmiyorum hayatımda ilk defa mahkeme görmüşüm sicilim temiz bu yaşıma kadar yeni üniversite den de mezun oldum sicilim bozulsun istemem
Hmm sakın ha bozulursa sıkıntı hakkında hayırlısı
Allah yardımcın olsun
İşte ondan size sordum sonuç ne olur diye sicilim bozulur mu ceza alır mıyım 3 yıldır hep erteleniyor
Hmm ya yok sanmam sonuca göre Berat diye tahmin ediyorum. Çünkü sicil bozulması için sabıka kaydına geçmek için ciddi darp şiddet vb. Olması gerek
İnsallah gerçekten çok sıkıntılıyım bu olay yüzünden
Hakkında hayırlısı
Sağol teşekkürler bakalım haftaya duruşme ne olur
Rica ederim bolsans
Hiçbir şey olmaz
Kesin mi?
Neden peki
Nasıl bu kanıya vardın