Herzaman yaptığım köfteyi bırakıp başka tarif denedim blyle oldu:( Nasıl kurtaracağım un ekledim olmadı biraz daha mı kıyma koymam lazım ya da bunu başka bir tarife çevirebilir miyim?
Evet kıymam yağlıydı. Kızarttm tadı güzel. Bazen sosyal medyacıların tarifleri yanlış verdiğini düşünüyorum. Sorun değil bunu ben bir şeye çeviririm yine bulgurlu köfte yemeği de yapardım.
Kendı olculerınle bıldıgını yap bazı tarıfler cıdden cok yanlıs , sulukofte nıyetıne yaparsın buyuk buyuk parcalara ayır en garantısı fırına atarsın yanına buyuk sebzelerle salcalı sosla en pratıgıde o 🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Knk bunun kurtarılabilir bir yanı kalmamış üzgünüm..
Rengı cok garıp olmus cıdden unu fazla galıba burdan donmez bence rengı degısık olms tadına bak bı parca pısırıp tadı ıyıyse ugrasma daha bence
un sonradan koydum biraz. Ekmek, baharat kıymaydı sadece. Yumurta bile sonradan koydum acaba kıyması mı az oldup
Kıyma yaglı ıse de etkısı olmus olablır, cok cok az salca at ıstersen ama cok az rengı ıcın, varsa kıymada ekle un ekmek koyma daha
Evet kıymam yağlıydı. Kızarttm tadı güzel. Bazen sosyal medyacıların tarifleri yanlış verdiğini düşünüyorum. Sorun değil bunu ben bir şeye çeviririm yine bulgurlu köfte yemeği de yapardım.
Kendı olculerınle bıldıgını yap bazı tarıfler cıdden cok yanlıs , sulukofte nıyetıne yaparsın buyuk buyuk parcalara ayır en garantısı fırına atarsın yanına buyuk sebzelerle salcalı sosla en pratıgıde o 🙏🏻
Fazla irmik koymuş olabilirsin
koymadım irmik acaba kıyması mı az
Ne köftesi yapıyorsun
Aslında bebek köftesi diye taratmıştım. Sağlıklı falan filan. Bildiğinden şaşmayacaksın net:)
Ben bulgur köftesi zannettim 😊 kıyma az olduğu için öyle olmuş
Bence at gitsin
Senin okuduğun mektebin
kes gevşek
Evde kaldın shsjdjdjjd
Evliyim ve dünya mutfağı bile pişiriyorum. Sadece tarif denemek istedim. Soruyu beyninle oku
Bu hangi tarifin hamuru?