Güncellemeler
1 yıl
Benim merak ettiğim bir konuda soruşturma sırasında ses kaydı alınması normal mi? Yani ben ilk defa gördüm. Gerçi ilk soruşturmamda bana tuhaf geldi. Ses kaydını da kanıtlar ile uyusmazsa yalan beyandan işlem yapılacaktı galiba. Ama kanitlar uyusunca bir şey çıkmadı. Ama soruşturma sistemdede gözükmüyor çok tuhaf bir durum ya.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şikayetçi ol. Maddi manevi zarara uğramışsın ayrıca ses kaydı alma falan ne böyle
Ben okul değiştirmek istedim ama ailem bölümün iyi dedi. Şikayetçi olsamda bir şey çıkmayabilir. Bende dekana durumu anlatalım ya da dava açalım dedim ama babam bir şey çıkmaz okulda takarlar sana dedi.
Ben sadece içimi dökmek istedim sinir olduğum bir konuda bu
Dinleyip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 🙏. Anlayan kişileri görmek bana moral oluyor
Ses kaydını da şundan aldılar bence olurda kanıtlar ile ses kaydı uyusmazsa bak yalan doyluyorsun gibisinden ama ses kaydı ile kanıtlar uyusunca hiç bir şey olmadı. Ben sormuştuma da ses kaydı olduğunu da ilk defa gördüm. Normalde dizilerde felan polis sorgularken bile ses kaydı almiyordu
Adam tam bir...
Bencede. Teşekkürler cevabınız için 🙏
Aslında dava açsanız çok sıkıntı çeker
Evet korkuyor gibi zaten. İrdeleme soruşturmayı ceza almadın zaten dedi. Ben dekana şikayet edelim. ya da dava açalım dedim. Babam bir şey çıkmaz okulda sana takarlar dedi. Ben sadece içimi dökmek istedim. Beni anladığınızı görmek bana moral oldu. Teşekkür ederim cevabınız için 🙏
Hayır bütün arkadaşlar birlikte dava açarsanız oju mahvederler
Haklısınız da birlik olmak maalesef zor ya hatta mümkün değil. Ama adamın yaptığı çok sinir bozucu. Adamı görünce bile kötü oluyorum.
Ağzımı açamıyorum ama herkes hoca olmamalı
Bencede kesinlikle katılıyorum.
Sen boş ver yoluna devam et
Teşekkürler ya okulu degistiricem tekrar sınava giricem ya da o hocayı görmemezlikten gelip sineye cekicem
Teşekkürler sorumu okuyup cevapladiginiz için. Beni anlayan kişileri görünce mutlu oluyorum 🙏
Okullar daha acıkmadı bile? Ne sınavı
Geçen dönem but sınavı