Bölüm başkanı sınavda hepimizi bıraktı soruşturma açmıştı. Soruşturma sahteymis. hakli olduğumuzu kanitladim. affettim dedi?

Bir profesör sınav sorusunu internetten alıyor. İnternetten aldığı soru yu herkes benzer çözmüş. siz kopya çektiniz diye sahte bir soruşturma açıyor. Usenmiyor 35 kişinin evine zarf gönderiyor. Sonra gitmezsek biz suçu kabul ediyormuşuz. Yaz tatilinde herkes üniversiteye otobüs bileti alıp geliyor ifade veriyoruz. Ses kaydımız alınıyor. Bende internetteki sorunun ekran kaydını alıp çıktısını soruşturma ya ekledim. Sonra bir ay sonra beni bölüm başkanı çağırdı. bunu internete siz yüklediniz dedi. Ben hayır dedim ben yalanmi söylüyorum dedi. Akgidima niye böyle niye şöyle diye açık aradı çıkmak istedim izin verdimmi cikmana dedi. Başka öğrencisi de oradaydı. O odada hocanın iddiasını kabul etmem için bildiğiniz mobing uygulandı. Tarihi var gönderirim size dedim. Tekrardan Ben yalanmi söylüyorum dedi. Yalan söylüyorsunuz desem makama hakaretten ceza Alicam. Bende tekrar söyledim. Yani özet olarak odada 15 dk sorguladı iddiasını kabul ettirmeye çalıştı. Sonra 35 kisiyide dersten bıraktı. Okul başlayınca da soruşturmayı yürüten kişiye soruyoruz dekana verdim diyor. Bölüm başkanı ben sizi affettim dedi. Uzaklaştırma vermeyeceğini belirtti. Sağolsun o olmasa ne yapardık. Çok sinir bozucu ve sonra öğreniyoruz ki ne sistemden soruşturma açıldığına dair herhangi bir yazı yok. Sahte soruşturma açılmış. Zaten soruşturma yı yürütmesi için öğretim görevlisi atanmış. Ama öğretim görevlisi. Profesör u sorguluyor. Bu da zaten sacmaydida. Soruşturmada kendi çalışma notlarımı felan hepsini ekledim. Bir sürü sayfa gönderdim soruşturma sonuçlansin diye ama soruşturma açılmamış bile. En son hoca soruşturmayı irdeleme önermem ceza aldinmi uzaklastirma felan yok dedi. Herkes hata yapar diyip bitirdi. Çok saçma değil mi ya. Yani kafasına göre bırakmasına da hadi bir şey demiyorum da zaten not itirazindada bulunmamıştım. bölüm başkani ile kötü olmamak için kafayı takar diye. Böyle oldu. Çok sinir bozucu da siz ne düşünüyorsunuz bu konu ile ilgili
Güncellemeler
1 yıl
Benim merak ettiğim bir konuda soruşturma sırasında ses kaydı alınması normal mi? Yani ben ilk defa gördüm. Gerçi ilk soruşturmamda bana tuhaf geldi. Ses kaydını da kanıtlar ile uyusmazsa yalan beyandan işlem yapılacaktı galiba. Ama kanitlar uyusunca bir şey çıkmadı. Ama soruşturma sistemdede gözükmüyor çok tuhaf bir durum ya.
Bölüm başkanı sınavda hepimizi bıraktı soruşturma açmıştı. Soruşturma sahteymis. hakli olduğumuzu kanitladim. affettim dedi?