Diğer Günaydın öğlen oldu ama benim için gün yeni aydı neyse napıyorsunuz nasılsınız loooo🐒😎? Marswkin Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben hala yatakta dawar gibi yatıyorum işe de gitmek istemedim bu kadar rahat olmam 🤷 benide güldürüyor. Günaydın öğlen oldu ama benim için gün yeni aydı neyse napıyorsunuz nasılsınız loooo🐒😎? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı. Günaydın hastaneye gideceğim öğlen 0 2 Yorumla Marswkin 1 yıl Geçmiş olsun 👍 u Barış_LonelyForever 1 yıl Teşekkürler :)
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 29,5b cevap paylaştı. Film izliyorum gadası 0 7 Yorumla Marswkin 1 yıl Ne izliyorsun gadası Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Prison break Yorumla Marswkin 1 yıl İzledim onu Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Bende yeni başladım Yorumla Marswkin 1 yıl Bu adam sabah uyandığında beyazdı sjjsjsnamanasnsnsn Yorumla Marswkin 1 yıl Çok iyi bir filmdi beee 😎🤩 Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Hahaha aynen güzel Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Diğer konusunda 361 cevap paylaştı. Bize gün ayalı çok oldu iş güç derken halen uykum var 😔 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Bugün kendimi şımartma modum açık haahh 0 1 Yorumla Marswkin 1 yıl Aynen öyle 😎 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Senden karı olmaz bu saatte kalktığına göre 0 1 Yorumla Marswkin 1 yıl Lan dünkü qok sanane benden Yorumla
AslanDogan34 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İyidir loooo 0 2 Yorumla Marswkin 1 yıl 😎😎 Yorumla AslanDogan34 1 yıl 😂👍 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Günaydın 0 4 Yorumla Marswkin 1 yıl Sanada 😁🙏 Yorumla İlhann06 1 yıl Teşekkürler. Ne yapıyorsun Yorumla Marswkin 1 yıl Oturuyorum boş boş 🤷🐒 Yorumla İlhann06 1 yıl Evdesin o zaman. Tadını çıkar Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% 1 yıl Diğer konusunda 655 cevap paylaştı. Para kazanıyorum 0 2 Yorumla Marswkin 1 yıl İyi kolay gelsin 😌👍 Yorumla BaLLROG34 1 yıl Teşekkürler sanada 🙏 Yorumla
Wamushatay Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Günaydın 0 3 Yorumla Marswkin 1 yıl Good morning 🥳 Wamushatay 1 yıl Havar yu 😜 Marswkin 1 yıl Great 🤩
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Günaydın hastaneye gideceğim öğlen
Geçmiş olsun 👍
Teşekkürler :)
Film izliyorum gadası
Ne izliyorsun gadası
Prison break
İzledim onu
Bende yeni başladım
Bu adam sabah uyandığında beyazdı sjjsjsnamanasnsnsn