@İnatçıbirkoç Yaram yok, bir kadın kendine saygılı olmalı, hemcinslerime kızıyorum, kadin düşmanı değilim ama insan bir asıl olur duruşu olur , ağırlığı kalitesi olur. Evli adamla nedir ya, o kadının eşini düşün bir ne kadar acı, empati yoksunu olmayacak sin.
Anladım haklısın ama yargılanacak lazım yaşamadığını hayatı neler yaşıyor insanlar neden bunanelere maruz kalıyor bu yanlışı neden bile bile yapıyor düşünmek lazım
@İnatçıbirkoç Bu insanın nefsi iradesi, inancina bağlı, azıcık allahtan korkan yapmaz, benim başıma ne gelebilir, diye düşünmeli insan, bide onu geç bir erkeğin hayatında ikinci kadin olmak, düşün adam evdeyken arayamayacaksin ihtiyacın olduğunda, sonu yok, hiç bir erkek karısını sevgilisi için bozamaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Uyumadım
Dul erkekler ayakta 😄
afedersin resmine bkınca midem kalktı
Evli fantazin mi var
Delirmiş millet yaa haklısın
@İnatçıbirkoç delirmemişler ozguven eksikli zayıflık acizlik, ancak başka kadinin eşine kanca takarak ego tatmini yapacak kadar ahlaksız diyelim.
Anladım çok iyi anladım ama sen neden bu kadar kızgın:) yaran mı var :)
@İnatçıbirkoç Yaram yok, bir kadın kendine saygılı olmalı, hemcinslerime kızıyorum, kadin düşmanı değilim ama insan bir asıl olur duruşu olur , ağırlığı kalitesi olur. Evli adamla nedir ya, o kadının eşini düşün bir ne kadar acı, empati yoksunu olmayacak sin.
Anladım haklısın ama yargılanacak lazım yaşamadığını hayatı neler yaşıyor insanlar neden bunanelere maruz kalıyor bu yanlışı neden bile bile yapıyor düşünmek lazım
@İnatçıbirkoç Neyini düşüncen aldatan evliler de aynı masum değil, bahanesi yok kaderi yönlendirmek elimizde
Evet ama bazen elinde olmayan durumlar oluyor kanka :)
@İnatçıbirkoç Bu insanın nefsi iradesi, inancina bağlı, azıcık allahtan korkan yapmaz, benim başıma ne gelebilir, diye düşünmeli insan, bide onu geç bir erkeğin hayatında ikinci kadin olmak, düşün adam evdeyken arayamayacaksin ihtiyacın olduğunda, sonu yok, hiç bir erkek karısını sevgilisi için bozamaz
Boşaamaz
Okey tadlu
Uyumadım ama abdestim var seninle bozamam yani
Uyumadim
Bu neydi şimdi 😂
Evsızım ama bende uyumadım
Göbekli sevmiyorlar dir
Geldik hee soylee
🤣😂😂😂
Uyuyoruz
Bekarlar ayakta