Aşk İlişkileri Elleri güzel erkekler uyudunuz mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir erkek 10/10 olsun elleri bakımsız ve çirkinse🙄🙄 ama10/6 falan olup elleri çok güzelse parmakları ince uzun tırnakları güzel ise 😏😏 Güncellemeler+1 yıl Neredeyse hepiniz iddialısınız ama bir el fotisi göremedim Güncellemeler+1 yıl yok mu Elleri güzel erkekler uyudunuz mu? Cevapla Fal Soruları Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Toton ve memen güzel, düzgün bacaklı ve ince belli değilsen yüzün 10olsa bile çöpsün 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Konuyla ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen ellere göre beğenip beğenmediğini söylüyorsun ya. saçma yani. eller diğer uzuvlara göre baya gereksiz. boş bir şey seninki yani. neyse iyi geceler bro Yorumla
Agusto02 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bunca yıllık hayatımda ilk defa böyle bisey duyuyorum talep çok garip 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Güzel erkek eli gibisi yoktur Yorumla Larakdkdkd +1 yıl 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl @Larakdkdkd doğru diyorum dimi Yorumla Agusto02 +1 yıl Güzel elli erkeklerle karsikastirsin sizi🙂o zaman soruyorum eli güzel yüzü çarşamba tavası biriyle sevgili olur muydunuz Yorumla Soran +1 yıl Nöö Yorumla Agusto02 +1 yıl 😃o xaman elin o kadar da bir değeri yokmuş Yorumla
Sıcakşarapicelimm Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ayak el gidiyoz bakalim daha neler cikacak 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Sıcak şarap nasıl oluyor Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Severim de onuj için koymadim şarkısı var, anlamı var benim için İnternette tarifi de var merak ettiysen djdjd Yorumla Soran +1 yıl Ben hiç içmedim yurtta oda arkadaşlarım balkonda bira mı ne içtiler hüngür hüngür ağladım Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Niye agladin Bira hiç güzel değil bu arada öğk hak verdim aslında ağlamana şu an Yorumla Soran +1 yıl Dindardım Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl DımGaliba degilsin artık aklin yolu birdir ndjd Yorumla Soran +1 yıl Elhamdülillah devam Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Eaaa başarılar madem Yorumla Soran +1 yıl Muck Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Uyumadık ama sana el yok 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Bakim o ele Yorumla ichwillsieg +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Çirkin o zaman Yorumla ichwillsieg +1 yıl Güzel ama sana el yok Yorumla Soran +1 yıl Fotoya yorum yapacaktım ☹️ Yorumla ichwillsieg +1 yıl Ne fotosu Yorumla Soran +1 yıl El Yorumla ichwillsieg +1 yıl Anladım peki Yorumla Soran +1 yıl 😒 Yorumla ichwillsieg +1 yıl 🤌🤌 Yorumla Soran +1 yıl Seni gözüme kestirdim Yorumla ichwillsieg +1 yıl Eyvallah kardo Yorumla Soran +1 yıl Kesin yakışıklı uzun boylu ve mühendissin Yorumla ichwillsieg +1 yıl Bilemedin, uluslararası ticaret mesleğim uzunum ve eski sporcuyum Yorumla Soran +1 yıl Bildim işte uzun olduğunu bir şeyler sezdim senden cool bir adamsın Yorumla ichwillsieg +1 yıl Eyvallah hocam Yorumla Soran +1 yıl Soğudum çok fazla hitap şeklin var büyük ihtimalle de ellerin güzel değil Yorumla ichwillsieg +1 yıl Samimi olmamaya çalışıyorum, teşekkür gibi düşün ve ellerim damarı belirgin ve güzel oda bana göre yeterli. Yorumla Soran +1 yıl Anladım peki kendi tercihin saygı duyuyorum. Damarlı el Allah'ın bir nimetidir Yorumla ichwillsieg +1 yıl Orası bir gerçek Yorumla Soran +1 yıl Boy kaç 188 mi Yorumla ichwillsieg +1 yıl Yakın Yorumla Soran +1 yıl Neyse ya sen biraz gizemlisin biraz daha konuşsam düşerim iyi geceler Yorumla ichwillsieg +1 yıl İyi geceler Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ve iyi hareket çekebiliyorsa o ellerle... 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Çok hot🥵 Yorumla JemBey +1 yıl Böyle elleri olan bir erkek sana hep hareket çekse ne hissedersin? Yorumla Soran +1 yıl Hiçbir şey itici bulurum Yorumla JemBey +1 yıl Niye la bir kalp işareti yapsa sana itici mi bulursun.. :/ Yorumla Soran +1 yıl Bak eli seviyorum sanırım parmak lanmayı güzel bir elden isterim Yorumla JemBey +1 yıl Konu dağılıyor ben yavaştan gideyim... Yorumla Soran +1 yıl Aahaj ben mavili oldum artık Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Güzel sanıyordum ama bu konuda güvenim sarsıldı 0 0 Yorumla
Hd_Day2 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ellerim çok güzel bak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bakim o ele Yorumla Hd_Day2 +1 yıl O nasıl olacak Yorumla
bananickkalmadİ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı. AA, ben :) 0 0 Yorumla
Sseerrhhaattttt Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok kala burdayız 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yani sonuç? 0 12 Yorumla Soran +1 yıl El seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ellerim yumuşak ve narin aslında Yorumla Soran +1 yıl O mühim değil şekli falan önemli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl On numara 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bakim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fetişe kurban gitmek istemiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Yok be tablo gibi izlemeyi seviyorum inceliyor ve bitiriyorum o kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayatta her istediğin şeyi elde edemezsin Yorumla Soran +1 yıl 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Toton ve memen güzel, düzgün bacaklı ve ince belli değilsen yüzün 10olsa bile çöpsün
Konuyla ne alaka
sen ellere göre beğenip beğenmediğini söylüyorsun ya. saçma yani. eller diğer uzuvlara göre baya gereksiz. boş bir şey seninki yani. neyse iyi geceler bro
Bunca yıllık hayatımda ilk defa böyle bisey duyuyorum talep çok garip
Güzel erkek eli gibisi yoktur
😅😅
@Larakdkdkd doğru diyorum dimi
Güzel elli erkeklerle karsikastirsin sizi🙂o zaman soruyorum eli güzel yüzü çarşamba tavası biriyle sevgili olur muydunuz
Nöö
😃o xaman elin o kadar da bir değeri yokmuş
Kameram bozuk kb
Ayak el gidiyoz bakalim daha neler cikacak
Sıcak şarap nasıl oluyor
Severim de onuj için koymadim şarkısı var, anlamı var benim için
İnternette tarifi de var merak ettiysen djdjd
Ben hiç içmedim yurtta oda arkadaşlarım balkonda bira mı ne içtiler hüngür hüngür ağladım
Niye agladin
Bira hiç güzel değil bu arada öğk hak verdim aslında ağlamana şu an
Dindardım
Dım
Galiba degilsin artık aklin yolu birdir ndjd
Elhamdülillah devam
Eaaa başarılar madem
Muck
Uyumadık ama sana el yok
Bakim o ele
Hayır
Çirkin o zaman
Güzel ama sana el yok
Fotoya yorum yapacaktım ☹️
Ne fotosu
El
Anladım peki
😒
🤌🤌
Seni gözüme kestirdim
Eyvallah kardo
Kesin yakışıklı uzun boylu ve mühendissin
Bilemedin, uluslararası ticaret mesleğim uzunum ve eski sporcuyum
Bildim işte uzun olduğunu bir şeyler sezdim senden cool bir adamsın
Eyvallah hocam
Soğudum çok fazla hitap şeklin var büyük ihtimalle de ellerin güzel değil
Samimi olmamaya çalışıyorum, teşekkür gibi düşün ve ellerim damarı belirgin ve güzel oda bana göre yeterli.
Anladım peki kendi tercihin saygı duyuyorum. Damarlı el Allah'ın bir nimetidir
Orası bir gerçek
Boy kaç 188 mi
Yakın
Neyse ya sen biraz gizemlisin biraz daha konuşsam düşerim iyi geceler
İyi geceler
Ve iyi hareket çekebiliyorsa o ellerle...
Çok hot🥵
Böyle elleri olan bir erkek sana hep hareket çekse ne hissedersin?
Hiçbir şey itici bulurum
Niye la bir kalp işareti yapsa sana itici mi bulursun.. :/
Bak eli seviyorum sanırım parmak lanmayı güzel bir elden isterim
Konu dağılıyor ben yavaştan gideyim...
Aahaj ben mavili oldum artık
Güzel sanıyordum ama bu konuda güvenim sarsıldı
Ellerim çok güzel bak
Bakim o ele
O nasıl olacak
Bu konuda iddalıyım 😜
AA, ben :)
Yok kala burdayız