Posta-Kargo Sorunu.Yurtdışından bir belge bekliyordum...

Bir arkadaşımın belgelerini fax yolu ile kabul etmediler.En son geçen ay sonu Almanya'dan oranın posta servisi ile küçük bir paket ile belgeleri gönderdiğini söyledi.galiba bayram diye ve işleri ile ilgilendiğim için saat vb hediye göndermiş.ama iş yerinde iken takip numarasını kaybetmiş.tekrardan o belgeleri almasına imkanı yok.1 ay oldu.peşine düştüm bulunduğum yerde ptt dağıtır dhl ise dediler.dhl express ayrı dhl ayrı dediler..arkadaşımın Türkçesi iyi değil,tekrar gönderdiği yerden numarayı da alamamış.gümrük olaylarına kadar baktım.ama paket ne geldi ne geri döndü.alışveriş yapanların görüşlerini okudum internetten 25 günü falan bulan var ama 35 gün oldu..gelecek hafta da arkadaşın başvuru yapacağı yer için son zaman dilimi.belki içinizde alışveriş için veyahut pttde çalışanlar vardır..ptt dağıtım yaptığı için gümrükte de sorun olsa belge gelir dediler gelmedi de..telefon numarası sormadıkları için o da pakete falan yazmamış göndermiş öylece.kimlikle alabilir sadece,Türkiye'ye ulaştı paket sıkıntı orada demişler arkadaşıma.Şimdi aradı napabiliriz diye,paket kaybolmuştur diyemedim belki bir ümit gelir diye..35 gün Almanya'dan Türkiye'ye normalmi arkadaşlar? havayolu kargo filan değil ama .karayolu ile gönderilmiş galiba.gümrük filan derken sürmesi doğal mı bukadar?
Posta-Kargo Sorunu.Yurtdışından bir belge bekliyordum...