Boyun kısa ise daha kötü durur New Balance 530 bu modele kaçıyor renk ve model çeşitleri de var tabanı da yüksek ama bu kadar kaba değil onlardan kullanabilirsin
Ya beniö boyum kısa bilerek yüksek taban aradım kaba değil sportif durur diye düşündüm. Bana nasıl tabanlı bir şey önerebilirsin rica etsem resim atar mısın
Üstte ki de güzelmiş o boyda olabil ir belki bakayım sağ ol. Ben çok ayakkabı araştırıp almadım da uygun fiyatlı ve kaliteli duran bir marka önerebilir misin İnternet daha iyi olur
boyunu neden uzun göstermeye çalışıyorsun ki? uygun fiyatlı dolap uygulamasından 2. el temiz ayakkabılar bulabilirsin bütçene göre. 2. el senin için sıkıntıysa lcw’nın kendi mağazasında sade ve soft renklerde spor ayakkabıları vardı uygun fiyatta. mağazasına gidip bakman daha iyi olur internettense ama sitesinden de bakabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır bence iyi duruyor.
Kötü canım ya kaç para bu belki o bütçede daha şık ayakkabılar vardır
Yok almadım kötü
Aynen daha kaliteli alıcam
Tabanı çok kalın yakıştırmıyorum evett basit duruyor
Nasıl güzel sence
Tabanı yüksek mi düz kısa mı
Düz ortası da bana kaba geliyor boyum da kıda
Nasıl taban bakayım sencr
Boyun kısa ise daha kötü durur New Balance 530 bu modele kaçıyor renk ve model çeşitleri de var tabanı da yüksek ama bu kadar kaba değil onlardan kullanabilirsin
1 500 den yukarı veremrö şu an 😂😂
Bütçene göre bulursun diye düşünüyorum çok uzun süre oldu bakmayalı ama
pahalı ayakkabılar bir farkı yok ketifne göre al git
basit değil de biraz yürüyüş için mi günlük için mi belli değil. her kombine gitmez
Bağcıklarından dolayı mı dedin
genel olarak
500 TL zaten demek ki hemen gidecek bir ayakkabı sağ ol
400 hatta
öğrenci misin
tabanı çok yüksek ve kaba gözüküyor
Ya beniö boyum kısa bilerek yüksek taban aradım kaba değil sportif durur diye düşündüm. Bana nasıl tabanlı bir şey önerebilirsin rica etsem resim atar mısın
https://images.app.goo.gl/px95PidxxBBCXwXo9
https://images.app.goo.gl/xHKHt5uN6Nqu4CPL8
bu tarz tabanda ayakkabılara bakabilirsin daha sade ve şık gözüküyor
Aşağıda ki gibi ayakkabı beğendim bugün de işte dediğim gibi boyum kısa ya uzun göstermek için elimden geleni yapıyorum
Üstte ki de güzelmiş o boyda olabil ir belki bakayım sağ ol. Ben çok ayakkabı araştırıp almadım da uygun fiyatlı ve kaliteli duran bir marka önerebilir misin İnternet daha iyi olur
şu an Nike vb alacak bütçem yok maalesef
boyunu neden uzun göstermeye çalışıyorsun ki? uygun fiyatlı dolap uygulamasından 2. el temiz ayakkabılar bulabilirsin bütçene göre. 2. el senin için sıkıntıysa lcw’nın kendi mağazasında sade ve soft renklerde spor ayakkabıları vardı uygun fiyatta. mağazasına gidip bakman daha iyi olur internettense ama sitesinden de bakabilirsin.
1.500 e kadar okeyim. Resimde ki barreld and oıls te 400 TL ydi lcw 300 dür o kadar değil bir de 2. el kullanmam sağ ol
Biraz göstersin işte ya
belirli bi fiyat aralığı verseydin ona göre öneri yapardım zaten. polo, kinetix ve lumberjack’a bakabilirsin o zaman.
Lumberjack te beğendim ayakkabılar KS sitesinde baktım yorumlara fakir işi, basit marka demişler öyle mi?
hayır aksine kaliteli ve bilindik bir markadır. lumberjack’ten aldığım bir ayakkabım vardı hala kullanırım ve memnunum.
Teşekkür ederim 💖
rica ederim 🫶🏻
Yüksek tabanlı oöması kötü
Ben kısayım yüksek arıyorum özellikle ama tabanı geniş almadım çıkyım
Moda demek oldukcada havali goruntusu
Çok basit para vereyim markalı al
Yoo güzel gayet
yok iyi