Aldatan Ex in profiline neden bakti?

nisanlim benden önceki iliskisinde aldatilmis. Bu bilgiyi zar zor ögrendim.

Gecenlerde kavga ettik bir gün. O hafta zaten sürekli ayrilik noktasina geldik. Sehir disindaydi.

Yeni tanistigimizda arkadastik. Her seyini anlatiyordu bana. Birsürü bilgi verdi ama bu eski sevgilisi hakkinda hic konusmadi. Hep sus pus oldu onun adi gectiginde. Diger ex leri hakkinda konusuyordu herseyi anlatiyordu. O an ki tanistigi kizlari falan biliyordum. Gel zaman git zaman sevgili olduk. 3 yildir birlikteyiz. Mutluyduk. Ama son 1 yildir evlilik planliyoruz ve hep kavga icindeyiz bana karsi özensiz davraniyor. Maddi sorunlari var, ne yapsam kiziyor.
simdi bir de o hafta icinde eski sevgilisinin profiline girmis ekran görüntüsü alip silmis. Bunu gördüm.

Aradan yillar gecmis…

nisanlima neden sordugumu söylemeden sadece bir insan neden eski sevgilisinin profiline bakar diye sordum. „Seviyordur, özlemistir, unutamamistir ya da nefret ediyordur“ dedi

onu hala seviyor mu?

Güncellemeler
1 yıl
Ona sordum neden baktin diye.
Engelledigim kisilerin engellerini kaldiriyordum profil resminde evlendigini gördüm baktim meraktan dedi. Hic baska niyet yoktu dedi.

Peki daha önceki saydigin „seviyordur unutamiyordur“ lar ne oldu? Dedim öyle birsey yok dedi bana kizmaya falan basladi.
Güncellemeler
1 yıl
Birde o kizin saclari kivircik benimde öyle sürkeli saclarimdan iltifat ediyordu baslarda. Iki gündür saclarimi düzlestiriyorum bunun yüzünden. Bana baslarda demisti ki „beni bastan cikarman icin kivircik saclarin yeter“ onu mu düsünüyordu acaba hep? Beni ona mi bezetti?
Aldatan Ex in profiline neden bakti?