Güncellemeler
1 yıl
Ona sordum neden baktin diye.
Engelledigim kisilerin engellerini kaldiriyordum profil resminde evlendigini gördüm baktim meraktan dedi. Hic baska niyet yoktu dedi.
Peki daha önceki saydigin „seviyordur unutamiyordur“ lar ne oldu? Dedim öyle birsey yok dedi bana kizmaya falan basladi.
Engelledigim kisilerin engellerini kaldiriyordum profil resminde evlendigini gördüm baktim meraktan dedi. Hic baska niyet yoktu dedi.
Peki daha önceki saydigin „seviyordur unutamiyordur“ lar ne oldu? Dedim öyle birsey yok dedi bana kizmaya falan basladi.
Güncellemeler
1 yıl
Birde o kizin saclari kivircik benimde öyle sürkeli saclarimdan iltifat ediyordu baslarda. Iki gündür saclarimi düzlestiriyorum bunun yüzünden. Bana baslarda demisti ki „beni bastan cikarman icin kivircik saclarin yeter“ onu mu düsünüyordu acaba hep? Beni ona mi bezetti?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır zarar gören egosu yüzünden hırsı gitmemiş, o kadın özgüven sorunu yaratmış çocukta ve bununla yüzleşmeden çözmeden bu olayı geride bırakamaz
Ben ama yillardir özgüvenini yeterince poh pohladigimi düsünüyorum. Ona hic bir zaman saygi da eksik etmedim, her yedigi haltta yine sevdim, yaptigi seyi hos görmesem yine sevdim. Ne kadar iyi biri oldugunu sürekli söyledim ne kadar güclü ve hissettirdim. Kendisi de biliyor bana ne kadar iyi geldigini.
Büyük bir düşünür insan kaybettiği yerde kazanır demişti. Yani senin ona verdiğin şeyler ile o kadının ondan aldığı şeyler farklı şeyler, rahat yazamıyorum ama şöyle söyleyeyim, bu travma erkekte çok farklı şekilde dışarı çıkar
Yani? O travmasini nasil atlatabilir? Kadin onu neden aldattigini mi ögrenmesi gerekiyor?
Merak etmiş olabilir de ss alması saçma. Kendisine sor bence benim de hoşuma gitmez
Ayıp etmiş ama buradaki kötü yorumlara da bakıp gaza gelme. Ama ona da yüz verme alttan alma pek ne diyeceğimi bilemedim
Öyle düşünme ya. Genel olarak kıvırcık saç sevdiği içindir o. Mesela şöyle düşün sen birinin karakterini sevdin sonra ayrıldın sonra başkasının karakterini sevdin sevgili oldun. Bu geçmişteki kişiyi unutamadığın anlamına gelmez. Onun kıvırcık saçlarını seviyorum demekle ben kıvırcık saçlı kadın seviyorum arasında çok fark var. Ama diğer şekilde yine de fazla yüz verme
Baslarda o kiza benziyordum görünüs olarak. Ya ben kendim bile o tipimi sevmiyordum. Kiloluydum falan o cok begeniyordu. Su an zayifim, ve eskisi kadar iltifat falan da etmiyor. Güzel oldugumu söylemiyor. O kizin resmine bakmis birde… bilmiyorum kafayi yiyorum. 30 yasindaiyz kandirilmis cocuk gibi hissediyorum su an
Balık etli seviyo o zaman bende sinir olurdum valla seni her haliyle beğenmesi lazım ama beğeniyordur gene. Keşke sevgiliyken farkında varsaydın
Yani begeniyor ama eskisi gibi arzulamiyor. Onu fark edebiliyorum. Ama biri bana yanlislikla baksa cok kiskaniyor. Birde o kiz hakkinda sordugumda kim falan dedidigmde onu sen cok seviyordun biliyorum eskiden de hic anlatamiyordun onu susup kaliyordun dedigimde köpek gibi seviyordum ama o beni aldatti dedi
Mal mı o ya insan hayatında ki kişiye geçmişiyle alakalı böyle şeyler der mi. İnşallah düzelir bacım. Ve hakkında hayırlısı olup yanlış bir evlilik yapmazsın
Sevmiyo ama merak etmiş olabilir
Seviyor demeki özlüyor