Ölmek istiyorum Mutsuzum ve artık hayattan gerckten tad alamıyorum ınsanlar elestıryor dayananamıyorum hayat yasamaya degermi :( ?

Ben cocukke cook mutluydum ama buyudukce gercekten mutsuz odugumu hıssettım ve ben artık dayanamıyorum kalbımd ebı sızı var ve bn bunu engellıyemıyorum sınalara cok ama cok calıyorum ama yapamıyorum hep elestiriliyorum ve gercekten bunlarla kalmııyor hayat aılemle aram berbat bnı ıtıp kakıyorlar ve benım ne hıssetıgımı anlamıyorlar gıtmek ıstıyorum sadace kendımle olmak ıstıyorum mutlu olmayı ozledım ozledım... ben kendımı kaybettım o eskı cagla degılım artık o eglencelı saf temız kız degılım yere bakıp yuruyen acılı sarkılar dınleyen ve hep aglayan bı kızım ve mutlu olamya cabaladıkca batıyorum ve bu benı cok uzuyor ben sıkıldım ıntıhar mı etsme dıyorum sonra ahıret aklıma geliyor ben napıcam mutlu degılım ve hayat cok anlamsız gelıyo sıkıldım ve artık gulemıyorum bı zaman sonra fark ettımkı ne zamandır gulmuyorum ve bu baa acı verıyor :(
Ölmek istiyorum Mutsuzum ve artık hayattan gerckten tad alamıyorum ınsanlar elestıryor dayananamıyorum hayat yasamaya degermi :( ?