bıktım hayattan her şeyden bıktım yaşamak istemiyorum ne olur ölmem için dua edın ben yaşamak istemıyorum artık :/
ne yapııcamı söylermisiniz dayanamıyorum artık
ne yapııcamı söylermisiniz dayanamıyorum artık
abı daha gencız herseyın basındayız nedır bu ısyanlar hangı sey senın canından onemlı senın canını kıydıracak kadar? kanks sırkıl kendıne gel hersey cok daha guzel olucak de ve basar kararlı bırıysen eger zaten basarırsın ve gecmıse baktıgın zaman kendıne gulersın :)
Hareketli bir müzik aç ve gözlerini kapat :) Ke$ha and Pitbull - Timber :)
bir elini yüzünü yika yürüyüs yap, sana verilen hediyelere, güne, günese, dogaya, boceklere ciceklere bak, kokla, varligini hisset, dimdik ayakta dur, basdigin adimlar saglam olsun
ya da kisa yolu bu isin: inancliysan abdest al kuran oku :)
Önce haline şükret.. etrafina bak hayat bir o kadar zor ve güzel
Cevap
7Cevap
Hayatimda oyle insanlar var ki nasil anlatsam bilemiyorum. YILLARDIR energieministers bitirdiler. Hele
Hele yanimda olan... tum energieministers emiyor. Hep negatief. Hep karamsar. Her allahin gunu kavga. Her allahin gunu beni yerin dibine batirmaya calisiyor. Öte yandan ben bagimli olan coluk cocuklarin hayatimi kurtarmak icin canla basla cabaliyorum. Tum dunyaya gogus geren ben. Onun Yanina gelince ozguvencemden tur insanligimdan itaniuorum. Benim tum energie ve iyi niyetimi mahf ediyor. Baska birsey 8 bacim var hepsi miras yuzunden beni 10 yildir tehtit ver hakarettem biktirdilar. Kisacasi ben hayata kustum. Ben insanlari CoK seviyorum. Ve elimden geldigi kadar yardim ediyorum. Ama gine diyorum. Bu kadin beni BITIRDI. yasamak benim icin bir Zulum oldu. Son gunlerim olabilir. Bilemiyorum. 20 yildir CEHENNEMÏ yasiyorum. :)
git ufak bir ilaç halleder seni
ama tavsiyem salla ne varsa
çık bir hava al düzelir. herkes geçmiştir o depresyondan
Hayat yasamaya deger dostum , merak ettım sıkıntını takıpteyım
Sukursuz duasiz bir genc daha kalpler Allah i anmakla huzur kavusur ey gardassdd
Çözümü bende vallahi nasıl sıkıntıdan kurtulursun biliom
Sacmalama hayatina renk katicak seylerle ilgilenmeye calis.
Ergenlik bitince rahatlıyosun be olm skntı yapma..:)
ne oldu kardeş, sıkıntın nedir?
Ohaaa bir dur bir anlat hele
çık camdan atla hemen
töbe ://
aynen , bende ölmek için dua ediyorum olmuyor :/
ahh -_- depresyona girmişin can doktora git
öl gitsin.
Pislik
ne oldu
psikoloğa git..
Niye?
Gel icek.