Kendisine büyü/ritüel yapılıp bundan etkilenen, kötü rüyalar gören var mı? Nasıl kurtulabilirim?

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Sırf başıma gelenleri yazabilmek için üyelik açtım. Bu durumlardan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum başına gelen varsa ya da bir çözüm yolu varsa lütfen yorumlarda ciddiyetle yazın…
2022 yılında bir devlet kurumunda memur olarak işe başladım. Çalıştığım birimde bir çocukla arkadaşlık kurdum. Kendisini her daim bir arkadaş olarak gördüm başka benim için hiçbir anlam ifade etmedi hiçbir zaman. Bu çocuk arkadaşlığımız ilerledikçe ki hatta ilk andan itibaren benden hoşlanıyordu. Ama ben bunu önemsememiştim. Hep anlamamış gibi yapıp sürekli “kanka” laflarını vurguluyordum. Gün geçtikçe bu çocukta gariplikler seziyordum yani tamam komikti anlaşıyorduk ama kendi kendine konuşurken yakalıyordum. Bildiğiniz mesela arkam dönük ona bakmıyorken kendi kendine fısıldayıp konuşuyordu ben “efendim?’ Ne dedin?” Falan diyince yok bir şey demedim ya mırıldanıyordum kendi kendime konuşuyorum ben diyordu. Arkadaşlar bu durum ilkten komik gibi gelebilir sizlere ama bu durum sürekli devam ettikçe benim sinirlerim bozulmaya başladı. Neyse gelgelelim bu çocuk bana bir gün açıldı ben de kahkaha falan attım durumu geçiştirdim ama onunla benim aramda hiçbir şey olamayacağını benim daha farklı insanlardan hoşlandığımı onu sadece ve sadece arkadaş olarak gördüğümü söyledim. Bu da “biliyorum” falan dediyse de artık arkadaşlığımız da bana sürdürülemez gelmeye başladı çünkü hakikaten bana takıntılıydı. Uzaktan beni izlemeler, işten çıkacağım mesela bi bakıyorum karşımda o. Yanına gidiyorum hiç konuşmuyor sadece kendi kendine bir şeyler fısıldıyor. Bir keresinde de bana arkadaşken demişti ki işte ben normal değilim pek beni rahatsız ediyorlar, yani bu durumu sana açıklayamam ama ben onlarla istersem bağlantıya geçip yönlendirebiliyorum vs. Sallamamıştım bu dediklerini pek ama hani öyle bi potansiyeli de var gibi manyaktı hafif. Neyse arkadaşlar ben bu çocukla garip tavırları ve benden hoşlanması dolayısıyla arkadaşlığımı bitirdim.
Aradan az bir zaman geçti arkadaşlar ben sürekli korkunç rüyalar görüyorum hani anlarsınız ya beni korkutuyorlar devamlı. Ve benim hayatımda böyle şeyler hiç olmamıştır hani küçükken falan olduysa olmuştur birkaç defa. Yıllarca böyle şeyler yaşamamış etmemiş bir insandım. Bir anda hayatım kaydı bildiğiniz. Sürekli korkunç rüyalar görmeye başladım. En son bi rüyamda da (pek detay vermeden özet geçeceğim) bi kağıt gördüm denize atılıyordu ve deniz alev aldı. Aşırı korktum nedir bu kağıt nerden çıktı bana bi şeyleri gösteriyorlardı belli ki dedim. Bi falcıyla konuştum ve ben daha bu olayları anlatmadan bana dedi ki biri sana büyü gibi bir şey yapmış ama büyü de diyemem pek dedi.
Kendisine büyü/ritüel yapılıp bundan etkilenen, kötü rüyalar gören var mı? Nasıl kurtulabilirim?