15 yaşındaydım o zaman 10 yıl oldu ahagsh telefonumun ekranı kırılmıştı annemden almıştım parasını, yaptırdım yolda yere düşmesin mi😂 yine kırıldı ben de dayı dolandırdım anam beni şey etmesin diye ejeheg
Aslında dolandırma da değildi ya adam maldı biraz sürekli mesaj atıyordu ben de cevap vermiyordum hiç. İlk yaptırmadan önce bi cevap vermiştim 3 5 mesajlık sadece o kadar konuştum kırıldıktan sonra da kırıldı dedim iban at dedi hiç ikiletmedim attım ndjd o da 300 lira göndermişti o zaman. Sonra konuşmadım hiç 4 gün sonra da kendi kendine seninle konuşmak istemiyorum doğru değil diye mesaj attı engelledi 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ömründen 8 saat vermekten daha abes bir şey bilmiyorum
65 yaşındaki herifle olmak
Eskortmusun
Hayır
Sugar babbyim aklıma geldi ama aramızda 10 Yaş vardı
Ara sıra mi? Evlilik mi
Absürt olacaktı
Temizliğe gittim bi kaç ay
Ben annem ve babamı dolandırıb iş kurdum 😅
😂serdar tezcan utandı şu an
Hahha
Birini dolandırdım apwsömcfkmdm
Kimi dürüst ol
Tanımıyorum adını da unuttum valla. Facebook dayılarından biriydi. 😂
15 yaşındaydım o zaman 10 yıl oldu ahagsh telefonumun ekranı kırılmıştı annemden almıştım parasını, yaptırdım yolda yere düşmesin mi😂 yine kırıldı ben de dayı dolandırdım anam beni şey etmesin diye ejeheg
Hahah oda iyimis hala devam mı dolandirmaya
Yok ilk ve tekti ahhahd
Bak merak ettim şimdi olay nasıl gelişti
Aslında dolandırma da değildi ya adam maldı biraz sürekli mesaj atıyordu ben de cevap vermiyordum hiç. İlk yaptırmadan önce bi cevap vermiştim 3 5 mesajlık sadece o kadar konuştum kırıldıktan sonra da kırıldı dedim iban at dedi hiç ikiletmedim attım ndjd o da 300 lira göndermişti o zaman. Sonra konuşmadım hiç 4 gün sonra da kendi kendine seninle konuşmak istemiyorum doğru değil diye mesaj attı engelledi 😂
Hahha adam sugar babby ariyormus
İşte çalışmak
Kıyamam yaa nasıl çalıştın çok zor olmalı
@qisipisi alay etme en saçma bu yani para için daha ne yapabilirim
Doğru tespit şaşırtıyosun beni yaa
@qisipisi tabi şaşırtırim insanları zekamla normal