Erkek arkadaşımla çok kötü tartıştık. Çünkü umursamıyor gibi geliyordu ayrılık konusunda falan. Üstelik sıradan bir şeymiş gibi eski ilişkilerinden örnekler verme gibi bir huyu da vardı. Bende de artık birikti tüm bunlar. Bugün bir sorun yoktu ama gergindim tüm bunlardan dolayı. O yüzden aynı konuları açtım içimi rahatlatmak için. Ama o da gerildi, ben de en son yine patladım. Hakaretler etmeye başladım. "Maymuna benzeyen eski sevgiline bile mektup yazmışsın, beni umursamıyorsun, eski sevgilin aynı kıllı maymun gibiymiş, domuza benziyor, muhtemelen kimse yüzüne bakmadığı için seninle olmuştur, ben çingeneye eski sevgililerinden daha çok değer hak ediyorum, hiç beklemediğin bir anda gidebilirim asla beni cepte görme, ben güzel bir kızım eski sevgilin gibi değilim, o yüzden çok daha fazlasını hak ediyorum ve istiyorum, homofobiksin ve geçmişte erkeğe benzeyen biriyle olmuşsun, benim kadın olduğum belli en azından, önceden bir maymunla olduğuna göre demek ki sen de maymunsun ve ben bir maymunla olamam, hayvanları severim ama eş olarak değil, sen onun gibi kıllı bir çingeneyi hak ediyorsun, niye kızmıyorsun gururun mu yok, ama ben kızıyorum çünkü ben senin gibi değilim, gururum var, hayatındaki tek başarı uzun ilişkinin olması, başka hiçbir başarın yok, bu zayıflık" gibi şeyler söyledim. Üstelik sıkıcı olduğunu da söyledim sürekli evde durmayı sevdiği için. "Böyle sıkıcı bir hayat yaşayamam seninle" bile dedim. Bir de yanımda aşırı rahat davrandığı için "ben senin 10 yıllık karın değilim, böyle şeyler yapma" dedim. Çünkü çok doldum. O bana hakaret etmedi ama modu düştü baya. Bir süre mesafeleydi sonrasında şaka yoluyla kızgınlığını belli edecek şeyler yaptı. Şu anda yakın davranıyor ama hâlâ o kelimelere hatırlatacak şeyler söylüyor şaka yoluyla. Sizce ne hissetmiştir?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
azına zıçmışın ne hissedecek :D tamda bunu hissedecek :)
Ne güzel işte yesin afiyetle 😅
Değişik fanteziler :p :D
Domuzla sevgili olan biri benim b0kumu lokum olarak yer.
Haklılık payı olabilir.. Toton ağzından daha temiz gibi :p :D
Onun exinden evet
Zor birisin :)
Aslında o kadar zor değilim hatta oldukça anlayışlıyım ama sınırlı bir sabrım ve belirli kurallarım var. Aşıldığında adamı yerin dibine gömerim.
Sonrasındada gömdüğün yerden çıkarıp bi öp okşa bari :) Böyle sevgililik zor olur :)
Yok istemiyorum kalsın. Maymunlar öpmüş onu bana gerek kalmamış.
Sal ozamn çocuğu :)
10 gün daha beraberiz sonra salarım. Kendi yaşadığım yere döneceğim 10 güne kadar.
Çocuk harbi ormanda falanmı yaşıyor okadar çok hayvan benzetmesi geçtiki :p :D Şehre dönüyorsun demek :p :D
Eski sevgilisini görsen hak verirsin bir de snapte yanlışlıkla gtünü gördüm erkeklerinki bu kadar kıllı değildir. Türkiye'de Avrupalı kadınlar hakkında övgüler verirler ama hiç düşünüldüğü gibi değil. Hem kara hem de kıllı.
Nasıl bir yanlışlıksa bu :D
Snapteki resimleri siliyordum onla olan öyle bir fotoğraf denk geldi. Mide bulandırıcı bir görüntüydü.
10 gün sonra gidicen madem, çocuğun arşivinden ne istedin ozamn :p
Zaten gerek yoktu umursamadı bile. Ve o zaman gideceğimi düşünmüyordum ama hazmedemiyorum bazı şeyleri. Tabii o geri döneceğimi sanıyor.
Ne diyim döndüğünde şehirde kısmetin daha iyi olur umarım :)
iyi yapmışsın az bile cocuk cok sorunlu
Bence de. Bana sürekli uzun ilişkim vardı diyip örnekler verip duruyor. Alsın arka yerine montelesin uzun ilişkisini.
eski iliskisinden ornek veren erkekten olmaz bacim