Sizce bu kadar hakaretten sonra ne hissetmiştir?

Erkek arkadaşımla çok kötü tartıştık. Çünkü umursamıyor gibi geliyordu ayrılık konusunda falan. Üstelik sıradan bir şeymiş gibi eski ilişkilerinden örnekler verme gibi bir huyu da vardı. Bende de artık birikti tüm bunlar. Bugün bir sorun yoktu ama gergindim tüm bunlardan dolayı. O yüzden aynı konuları açtım içimi rahatlatmak için. Ama o da gerildi, ben de en son yine patladım. Hakaretler etmeye başladım. "Maymuna benzeyen eski sevgiline bile mektup yazmışsın, beni umursamıyorsun, eski sevgilin aynı kıllı maymun gibiymiş, domuza benziyor, muhtemelen kimse yüzüne bakmadığı için seninle olmuştur, ben çingeneye eski sevgililerinden daha çok değer hak ediyorum, hiç beklemediğin bir anda gidebilirim asla beni cepte görme, ben güzel bir kızım eski sevgilin gibi değilim, o yüzden çok daha fazlasını hak ediyorum ve istiyorum, homofobiksin ve geçmişte erkeğe benzeyen biriyle olmuşsun, benim kadın olduğum belli en azından, önceden bir maymunla olduğuna göre demek ki sen de maymunsun ve ben bir maymunla olamam, hayvanları severim ama eş olarak değil, sen onun gibi kıllı bir çingeneyi hak ediyorsun, niye kızmıyorsun gururun mu yok, ama ben kızıyorum çünkü ben senin gibi değilim, gururum var, hayatındaki tek başarı uzun ilişkinin olması, başka hiçbir başarın yok, bu zayıflık" gibi şeyler söyledim. Üstelik sıkıcı olduğunu da söyledim sürekli evde durmayı sevdiği için. "Böyle sıkıcı bir hayat yaşayamam seninle" bile dedim. Bir de yanımda aşırı rahat davrandığı için "ben senin 10 yıllık karın değilim, böyle şeyler yapma" dedim. Çünkü çok doldum. O bana hakaret etmedi ama modu düştü baya. Bir süre mesafeleydi sonrasında şaka yoluyla kızgınlığını belli edecek şeyler yaptı. Şu anda yakın davranıyor ama hâlâ o kelimelere hatırlatacak şeyler söylüyor şaka yoluyla. Sizce ne hissetmiştir?

Sizce bu kadar hakaretten sonra ne hissetmiştir?