Ney Konusunda Bilgisi Olan Var mi? : ) Sizce Sacma Bir Hediye mi Olur? Kosun Birr Yardima ihtiyacim Var. ?

gayet anlamlı olur.. bakımı biraz zordur ama elbette o da biliyordur bunu.. ama ustaların sattıklarından almanı tavsiye ederim.. bunu çok iyi göremediğim için birşey diyemem..
kesinlikle saçma filan olmaz, çok ince bir hediye olur.
sorduğun parçanın adını yazarak bunu benim için çalar mısın notunu iliştirerek verebilirsin ;)
Evet oyum nasıl gitsin zor bir dönemden geçtim ve ben çok büyük bir ihanete uğradım...5-6 aydır acı çekmekten işlerim güçlerim tabi geriledi... Sabun yapacağım ama uğradığım ihanetin yıkımından bir kurtulsam herşey yerine oturacak sanırım kurtuluyorum... O zaman sabun pasta satacağım.. :)) Alacan mı pasta istiyormusun
linkte ki ney nasil bilmiyorum canom ama kesinlikle hediye olarak "ney" almalisin.
Hic unutmayacak ve sevinecektir.
Ney sesine bayilirim... eger ilgisi varsa cok yerinde bir hediye bence
Görüş
9Görüş
Vallahi çok güzel bir hediye! İyi bir seçim! Kim böyle bir hediye akıl eder ki? O da şaşıracak tabi.
Dedigin gibi cok sasirdi yaa adresini istedigimde sanmis ki ona Ayicik gönderecegim. Ayicik gelecek diye tahmin ediyormus. :))) Aramizda öyle bir konu gecmisti benim aklimdan hic gecmemisti onu düsünecegi o ayicik sanmis. :D Ben kendime hediye alacak olsam böyle güzel bir hediye düsünemezdim. Eskiden en büyük hayalimdi bir Kamis Ney olsa calabilsem diye sayende gercek olacak diye sevincteen cok mutlu olmus. :D Evde kimse olmasaa hoplayip ziplayacaktim diyor :DD Neysee iste cok sasirdii :))
Saçma değil gayet güzel be anlamlı bir hediye bence.
Çalabiliyorsa veya merakı varsa, alabileceğin en anlamlı hediye olur.
Calabiliyorum ama Ney`im plastik oldugu icin ortaya güzel bir sey cikartamiyoorum... Kamis Ney daha farkli demisti. Param olunca ilk Kamis`tan Ney alacagim sözü oldu... Bende SIKINTILI zamaninda onunla arkadaslik etmesi icin gönlümden böyle bir sey gecti ama bilemedim gülermi ki diye :))
çalması sıkıntılı biraz cok ugrasır her ugrastıgında da seni hatırlar guzel olur :)
Eğer hevesi varsa çalmaya çok güzel manevi bir hediye olur bence bende de var ama çalamıyorum :)
Bu profesyonel ufleyenler için ilk basta kiz neyi al
Bende var sana satin 50 liraya vallaha..
Kamistan kamistan... Ha ama kullanilmis lakin anlamaz kakala gitsin
40 oldu oda senin güzel hatrin için...
Ozaman sen bir gez gel abla.. Bize ekmek yedirtmez 20 lira
Bence çok güzel bir hediye fikri
Ney hediye etmek istiyosun ki :D
çok güzel bir hediye olacağını düşünüyorum.
Ney?
bence güzel olur
Anlamli :)
En İyi Görüşler