Diğer Evli cocuklu olan Doktor, bana acikca asildi, bu nasi rezalet? Erkekler aldatmaya neden bu kadar yatkin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bizim ortak bi tanidigimiz var, onun sayesinde gittim zaten, ve bu yuzden hakkinda biraz bilgim vardi. Evli cocuklu olan Doktor, bana acikca asildi, bu nasi rezalet? Erkekler aldatmaya neden bu kadar yatkin? Cevapla Aldatma Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Acemi doktor. Evli çocuklu olduğunı nasıl gizleyrmemiş. 0 2 Yorumla Pekzokw 1 yıl Troll bu sanırım ilgisi varmış tam tersi yazmış çaktırma Yorumla Soran 1 yıl Anladim cunku doktorla ortak tanidigimiz var onun sayesinde ulasabildim yoksa baya zor, o yuzden kim ne oldugunu bilerek gittim Yorumla
Gncdelikanlıı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Senden nasıl etkilenmiş olabilir acaba? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne bilim ya Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl Peki sen evli çocuklu olduğunu nerden biliyorsun? Yorumla Soran 1 yıl Detayi oku Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl Tanıdık doğru adrese yönlendirmemis demekki ne için gitmiştin sen doktora Yorumla
geereksizkullanici Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Erkekler kapatılsın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben şoklardayim gercekten Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şikayetçi ol atsınlar. 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı. Erkekler tek eşli olamıyor doyumsuzdur 0 0 Yorumla
berke3555 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Eşi yeterli değildir dışarda arıyor 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ya yuvasini bozmaktan korkmuo mu cocuklu evli insan Yorumla berke3555 1 yıl Zaten bozulsun diye bekliyorlar yoksa neden bunu yapsın göz onunde Yorumla Soran 1 yıl Bende cok sasirdim gercekten Yorumla
ensonu_nda Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl seni rahatsız mı etti 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben saskinliklar icindeyim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yetmiyor esi 0 23 Yorumla Soran 1 yıl Cocuklarina acimio mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şeyini dusunuyo demekki Yorumla Soran 1 yıl Berbat Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen Yorumla Soran 1 yıl Şok oldum ya, benim yerimde Allah korkusu olmayan biri olsaydi, yuvasini nasil bu kadar kolay riske atiio anlamis degilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin gibi olmayanda denk geldiği için zaten cesaret bukuyor Yorumla Soran 1 yıl Hm haklisin sanirim ya da benim saygili davranisimdan kendine bisey mi cikardi napti anlayamadim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstekli görmüş seni belliki Yorumla Soran 1 yıl Yani bu duruma meyilli mi gordu sence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olabilir giyim olabilir konuşma olabilir etkilenmiş olabilir sebebi çok yani bu davranışın Yorumla Soran 1 yıl Bunlarin hepsini topla yuvasini riske atmaya deger mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Değmez ama 5 dk zevk için onu gören yok Yorumla Soran 1 yıl Ya benim yerimde vicdansiz biri olabilirdi korkmuo ku yuvasinin dagilmasindan anlayamiorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Korkmuyodur sen evlimisin Yorumla Soran 1 yıl Bekarim Yorumla Soran 1 yıl Baya şok oldum ben, evli olup ortak tanidiklar vs olup acikca bu kadar rahat yakinlasmaya calisan biriyle ilk defa karsilasiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doktor yapiyodur zaten onu başka hastalar ile seni elde edememiş sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cesaretli belliki Yorumla Soran 1 yıl Cesaret degil bu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ya da aşırı tahrik oldu senden acikmi giyinirsin Yorumla Soran 1 yıl Ya yok be acik giyinmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O istekli biri demekki ondandir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soruyu sevsem yazarmisin Yorumla
aslan1916 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 yıl Sonra ne oldu 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ben safa yatip normal davranmaya devam ettim nolacak Yorumla aslan1916 1 yıl Hmm ne yapmayı düşünüyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl Hicbisey ya ne yapicam, benden ona hayir olmadigini gorup yoluna bakicak Yorumla aslan1916 1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Acemi doktor. Evli çocuklu olduğunı nasıl gizleyrmemiş.
Troll bu sanırım ilgisi varmış tam tersi yazmış çaktırma
Anladim cunku doktorla ortak tanidigimiz var onun sayesinde ulasabildim yoksa baya zor, o yuzden kim ne oldugunu bilerek gittim
Senden nasıl etkilenmiş olabilir acaba?
Ne bilim ya
Peki sen evli çocuklu olduğunu nerden biliyorsun?
Detayi oku
Tanıdık doğru adrese yönlendirmemis demekki ne için gitmiştin sen doktora
Erkekler kapatılsın
Ben şoklardayim gercekten
Şikayetçi ol atsınlar.
senin hoşuna gitmedi mi hiç
Erkekler tek eşli olamıyor doyumsuzdur
Eşi yeterli değildir dışarda arıyor
Ya yuvasini bozmaktan korkmuo mu cocuklu evli insan
Zaten bozulsun diye bekliyorlar yoksa neden bunu yapsın göz onunde
Bende cok sasirdim gercekten
seni rahatsız mı etti
Ben saskinliklar icindeyim
Yetmiyor esi
Cocuklarina acimio mu
Şeyini dusunuyo demekki
Berbat
Aynen
Şok oldum ya, benim yerimde Allah korkusu olmayan biri olsaydi, yuvasini nasil bu kadar kolay riske atiio anlamis degilim
Senin gibi olmayanda denk geldiği için zaten cesaret bukuyor
Hm haklisin sanirim ya da benim saygili davranisimdan kendine bisey mi cikardi napti anlayamadim
İstekli görmüş seni belliki
Yani bu duruma meyilli mi gordu sence
Olabilir giyim olabilir konuşma olabilir etkilenmiş olabilir sebebi çok yani bu davranışın
Bunlarin hepsini topla yuvasini riske atmaya deger mi
Değmez ama 5 dk zevk için onu gören yok
Ya benim yerimde vicdansiz biri olabilirdi korkmuo ku yuvasinin dagilmasindan anlayamiorum
Korkmuyodur sen evlimisin
Bekarim
Baya şok oldum ben, evli olup ortak tanidiklar vs olup acikca bu kadar rahat yakinlasmaya calisan biriyle ilk defa karsilasiyorum
Doktor yapiyodur zaten onu başka hastalar ile seni elde edememiş sadece
Cesaretli belliki
Cesaret degil bu
ya da aşırı tahrik oldu senden acikmi giyinirsin
Ya yok be acik giyinmiyorum
O istekli biri demekki ondandir
Soruyu sevsem yazarmisin
Sonra ne oldu
Ben safa yatip normal davranmaya devam ettim nolacak
Hmm ne yapmayı düşünüyorsunuz
Hicbisey ya ne yapicam, benden ona hayir olmadigini gorup yoluna bakicak
Peki