Ne ergeni olumm ergen olmak beyindeki fonksiyonlar varya hani onu hep kullanıyoruz ergenlikte erişim engeli falan mı geliyor mesela sen doğuştan sanki yemişsin engeli
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Arkadaşlar ilerde çok bir şekilde doktor olmak istiyorum şu an canlı ameliyatlar izliyorum etkileniyorum iyimiuim ben acaba?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Onun yerine ders çalışsan olma ihtimalin daha yükselir
Netlerin kaç tyt ayt
Yeni başladım anladın sen KS engel atiyo bana
4 yılım var yani daha pzt günü açılıyor
Lgs puanın kaç peki? Ve çalışıp mı öyle aldın çalışmadan mı? Bende 12yim zaten senden çok büyük sayılmam ama sizi çok zorbalayacagız okulda ahahahah 😅
okuma yazma öğren önce
Güzel bisey
Ama bi yandan da nasıl o psikoloji de sağlam kalacağım diye düşünüyorum insanları kes******rken
Ben de hemsireyim güzel ya alışıyorsun sonuçta bu onun iyiliği için biz yapmazsak kim yapacak ölsün mü insanlar
Doğru dedin kardes şuanda okulumdaki derslere odaklanmam gerekiyor yks sınavı için 4 senem var anladın kaçıncı sınıfım bu KS surekli hesabımı donduruyor
Ben mesleğimi severek yapıyorum zamanla sende çok seveceksin eminim
Evet eminim başarılar dilerim sayın hemsirim kolay gelsin;))))
Bu göz kırpma yanlışlıkla geldi kb
Ahaha sorun değil umarım sende istediğini alirsin
Takma
Neyi benim hayalim doktor olmak ne diyorsunuzzzzz
Takma bu kadar ergenus
Hahahaha hedefim var kariyer olarak en azından gorilla
Klasik ergen..
Ne ergeni olumm ergen olmak beyindeki fonksiyonlar varya hani onu hep kullanıyoruz ergenlikte erişim engeli falan mı geliyor mesela sen doğuştan sanki yemişsin engeli
Tipik aşağılık kompleksi bir ergen
Bence şu an sen daha aşağılık kompleksisin farkındamisin bilmem ama sürekli ergen diye tanimladigin bir insanı aşağılıyon hayırdır ozguvensiz sılak
Tamam beril en iyi sensin
Ne berili lan ex manitanın ismi mi ortaokuldan yaptığın geçen sene Hwahahshsbxhsha
hayirlisi
Olursun