Sevgilim cok bakimsiz?

erkek arkadasimi seviyorum cok iyi kalpli beni cok dusunen biri ama hic kendine bakmiyo burada kastettigim benle bulusmaya gelirken bile dislerini fircalamiyor kendisinin telleri var ve aralari full yemek dolu bi sekilde geliyor kahve icerken goruyorum ve igreniyorum gun icinde opusup eve dondugumde bugun ben bu agizla mi opustum diye agliyorum cok bakimsiz ama ondan igrenemiyorum iliskimizi ilk ogrendikleri zaman herkes bu cocuga nasi baktin dedi ama ben onu gercekten cok seviyorum eskiden cok kasliymis su an baya kilolu ben ona asik oldugumda da kiloluydu fakat dis guzellik yerine icinin iyi olmasini sectim kendisi bi parfum bile kullanmiyor ailesinin durumu benden baya iyi olmasina hep ayni seyleri giyiyor ben her bulusmada farkli bi sey giymeye ozen gosterip sacima makyajima bakimima ozenirken onun yirtik tshirtle pis dislerle gelmesi beni cok uzuyor bana hep cok kilo aldim vermem gerek dediginde dilimin ucuna bence de gelmesine ragmen her halinle yakisiklisin diyorum sokakta ben suslu puslu gezerken onun benim yanimda o sekil gezmesi ve insanlarin bize bakisi beni cok rahatsiz ediyor gercekten ayrilma raddesine geldim ne yapmam gerek

Sevgilim cok bakimsiz?