Erkek arkadaşımla ara verdik ortak kız arkadaşımla konuştum çok kafam karıştı?

Erkek arkadaşım hayatında bazı sorunlar olduğunu kafasının dolu olduğunu hiçbir şey bilmediğini bana olan sevgisini bile hissedemedigini ara vermek istediğini söyledi bende bu süre içinde şehir dışına çıkmam gerekti iki haftalığına haber alabilmek için ortak arkadaşımız olan kız arkadaşıma yazdım hani iyi mi değil mi diye haber alabilmek için ilk iki gün düzelir kafasını toplasa düşünse falan dedi bana sonrasında dün gece erkek arkadaşım ile ilgili değil öylesine yazdım konuyu oraya çekti ve sanki erkek arkadaşım olmadan bir hayat a alışmam gerektiğine getirdi konuyu açık konuş sana bişey mi dedi dedim benim izlenimlerime göre sana zarar vermek istemiyor hayatına odaklanmanı kendin için iyi olmanı istiyor işte kendi yollariniza bakmanız gerektiğini düşünüyor çok fazla sorunu var ve temel dusunuyor çünkü bu onun daha kolayına geliyor dedi bana sonrasında da ben onun duygularını bilmiyorum ama şu an kararı bu yönde gözüküyor bu sebeple yollariniza bakmanız daha iyi olacağını düşünüyor yani dönünce ayrılacak mı benden dedim kesin bişey diyemiyorum ben sadece izlenimlerimi aktarıyorum diyor kendi kendiyle çelişiyor gibi bende hem şehir dışında olmanın hemde bu kafa karışıklığının içinde ona işte erkek arkadaşımın yaptığının yanlış olduğunu beni korumak için benden uzaklaşmasinin saçma olduğunu ve istemediğimi benim hayatıma sebep olmayacağını yaptığının canım olduğunu ve hiçbir zaman da anlayışla karşılamayacagimi söyledim ve bana direkt senin tek başına yürütmeye çalıştığın ilişki seni eksiltir dedi sonra da yapacağınız konuşmaya bağlı zaman gösterecek falan dedi benim kafam beynim durdu siz ne diyorsunuz Allah aşkına bir yol gösterin ya
Erkek arkadaşımla ara verdik ortak kız arkadaşımla konuştum çok kafam karıştı?