Evet Arkdaşlar Sizce Erkeği Yakışıklı Yapan Şey Nedir?
İlk ben başlayayım. Bence erkeği yakışıklı yapan şey yaşlanmak ve Sakal/bıyık tır..
İlk ben başlayayım. Bence erkeği yakışıklı yapan şey yaşlanmak ve Sakal/bıyık tır..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kompozisyon gibi düşün ilk bakacağı vücudu dik öyle üçgen vücut olmasına gerek yok dik düzgün hafifde uzun olursa yüze geçer sıra tip saç sakal dişler gözler sonra giyim kuşam eğer konuşma fırsatını bulursa konuşma çok önemli şimdi bana hepsi tamam ama dişleri sapsarı bir erkeğe yakışıklı diyecek bir kadın göster veya sen herşeyi tamam ama giyim kuşamına önem vermeyen kadına güzel dermisin? Bu kompozisyonu sağlamalısın ;)
ben tipten kaybediyorum ağa. zaten tipim olsa kendime bakardım.. salmazdım kendimi salınca dah kötü olduk..
tipide mimiklerle düzeltmeye çalış al bir ayna ve ayarla işte yaw ne diyim :D
Yakışıklıĺık göreceli bir kavramdır herkese göre değişir günümüzde recep İvedik i yakışıklı deliha yi güzel bulanlar var...
Bence saçlar ve dudak yapisi bir insanla tanistimmi kiz erkek farketmez dudak yapisi cok onemli bence :)
kendi adıma bir liste yapsam ilk 10 a 3. olarak girer..
Hmm dogru deilmi ama dudak yapisi ve rengi cok onemlI bence benm sevgilimin mesela cok guzel dudak rengi var bembeyaz teni var bide saclarinida cok guzel yapio onemli olan bakimdir bence :)
kesinlikle katılıyorum.. ancak ben umutsuz vakayım nekadar bakımyaparsam yapayım tipsizim gene.. şunuda söyleyeyim.. güzellik herkadının içinde var olan birşeydir ve bakım onu ortaya çıkarır bu yüzden çirkin kızda yoktur ancak aynısı erkek için geçerli değildir erkek ya yakışıklı , karizmatik tir ya da tipsiz dir.. tipsiz bir erkeğe istediği kadar bakım yap gene hiçbişeye benzemez.. sana bunu atalarımızın sözüylede anlatabilirim eşşeğe altın semer vursan eşşek gene eşşek :)
Hahhaha deme öyle ya bu özgüvensizlik niye ki biraz kendine güven kardesim ve deki ben burgn asik olacam o kisi benim tipime degil kalbime asik olacak de sen yurekten sev yurekli ol btun kizlar pesinde olur benden soylemesi kardes :)
çok sağol ama denedikçe rezil oluyorum ben bıraktım o işleri ezikçe yaşamaya başladım ben özgüvenimi kaybedeli yıllar oldu ben asık oldum ama o na söylesem dalgamı geçiyosun benle der sonrada sana bakabileceğimi nasıl düşündün der.. ayrıca sana şunu hatırlatayım bu devirde senin dediğin gibi tipe karizmaya ve paraya değer vermeyen kız ların nesli tükenmekte türkiyede varsa 3-5 tane onlarda bulmuştur yanlarına birilerini.. bu devirde kızlar tipe birde paraya bakıyor..
Bence en onemlisi yurek ama benimkinde yurek var bak allah var yakisikli ama ben sevgisine bakarm umarm sende seni sevcek birini bulursun
çok sağol..
Sen sagol tesekkurler eig icin :)
ö. d asıl ben teşekkür ederim zaman ayırdığın için..
Ne demek :)
Erkeği çekici yapan bakışları, yakışıklı yapan vücudu ve yüzü, vazgeçilmez yapan ise sağlam karakteridir
Cevap
4Cevap
Kadınlar yüze en son bakar vücut var mı hafif tatlı bir tipi olsun eli yüzü düzgün biraz da sert olsun tamamdır
cebinde paran olsun tipsiz ol onemli degil kralını götürürsün
işte ben en kötüsü olan parasız tipsizlerdenim hayata değil 1-0 ... 2-0 yenik başlamışım.. sen varya vucudunun değerini bil o fiziğe sahip olmak için neleri vermezdim.. ki benim gibi düşünen nice insanlar var
Tabiki deee gözleriii
Kalbi, gülüşü, gözleri, dişleri, esprileri :)
Davranış, kişilik bence tip çokta önemli değil ;)
Sakal-saclar, gülüşü.
Bence edepli olmasidir
yz hatları yakışıklı yapar.
Sadece karakter
Saç stili kirli sakalı boyu fiziği
Kirli sakali
Sıfatı
zengin olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar