Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar soruyu yanlış yöne çekmeyelim lütfen bu koku insanların camiye girerken temizliğine dikkat etmemesinden kaynaklı bir durum insanlarla alakalı ben bunun için üzüldüm. Bu dikkatsizlik beni üzen oraya girerken bile bileklerime lavanta yağı sürüp gittim tertemiz olmalıyım sonuçta orası bir cami yanlış yöne çekilmesi beni üzer.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayasofya’da hiç öyle bir koku yok. Belki 20 kez ziyaret etmişimdir. Böyle bişeyle karşılaşmadım. Acaba koku senin ayağından çorabından mı geliyordu sen anlamadın?
Ben almadim sanki abartiyormussun gibi geldi
Nasıl almadınız? Daha dün gittim evet koku hassasiyetim var fakat tek gitmedim ablam kardeşim vs onlar da aynı tepkiyi verdiler
2 hafta once gittim bende hic oyle bir koku yoktu
Namaz saatinde mi ordaydınız çok yoğun bir kalabalık vardı bizim gittiğimiz de
Hayir ben deistim ama dini sembollere değerlere saygili bir insanimdir. Senin bu paylasimin bana hic masumca gelmedi
Hayır asla kötülemek amaçlı söylemedim. Ben müslümanım bunun dini değerlerle alakası yok. Caminin bakımı konusunda eksiklik olmasının verdiği derin bir üzüntü var.
Bu caminin eksikligi degil oraya kokmuş corabiyla gelen kendini bilmezin yavvvsakkligi
Bunu diyorum işte saygı yok. Elini kolunu sallayıp giriyorlar ama orası bir cami biraz dikkat biraz hassasiyet olması gerekir bu bilinçsizlik beni üzen
maalesef insanlar egitimsiz