Evlenmeden sevgilimle bir şeyler yaşadım pişmanım?

Herkese merhaba,

27 yaşındayım, bundan tam 1 sene önce sevgilim oldu. İlk sevgilimdi. Ben o aralar psikolojik tedavi görüyordum. Anksiyete bozukluğum vardı. Yıllardır olan bir durumummuş ama ben ismini bilmiyormuşum. Ama şiddetli bir atak geçirmiştim iş yerinde. Böyle bir şey başıma gelince çevremdekiler psikoloğa gitmemi söylediler. Gittiğim zaman doktor bana anksiyete bozukluğu dedi. Sevgilimle hastalığımın 5. Ayında tanıştım, ilaçlarımı yine içiyordum. İnternetten tanışmıştım. Sevgilimle birkaç ay konuştuktan sonra nasıl oldu bilmiyorum kendimi onunla bir şeyler yaşarken buldum. Normal bir kafada olsam asla yapmam dediğim bir şeyi yaptım. Psikolojim tam iyileşmemişken yaptığım bir hataydı. Tam 1 sene oldu sevgili olalı , sonra baktım başka kızlara mesaj atıyor instagramdan. Ben ne kadar uyarsamda dinlemedi sonra ayrıldım. Ayrıldıktan sonra asla kendıme gelemedim ve iş hayatımda bitti bunun yüzünden. Kendimde değilim kısacası. Geçmişi düşüne düşüne bir hal oldum. Bu b*ktan hastalığım ne hallere düşürdü beni. Şimdi sürekli kendi kendimi yiyorum. Ben ne yapacağım diye. Bu hatayı nasıl yaptım diye. Neler önerirsiniz bana?

Evlenmeden sevgilimle bir şeyler yaşadım pişmanım?