BABAM ÖLSÜN DİYE HER GÜN DUA EDİYORUM?

Babam bana çok çektirdi açıkçası hayatımı gençliğimi her şeyimi elimden aldı beni sırf okullarda erkek olduğu için okutmuyor zorla kapandırdı zorla şeyler yaptırdı bana her defasında dayandım ama bıktım ve yoruldum sürekli ağır küfürler edip bağırıyor bana karşı ors... Kasa... Fahis.. gibi bir sürü küfür beni hayattan bezdirdi iki kere intihara teşebbüs ettim hastane de kaldım birinde bile yanımda olmak yerine daha da çok küfür etti beni daha 15 yaşımdayken görücü usulü sekilinde evlendirecegini söyledi hiç bir erkekle muhattap olmami istemedi onun yüzünden erkeklerden utanıp korkuyorum hiç dışarı çıkma iznim yok eve hapisim dört duvar arasında yaşıyorum beni dövüyor arada sürekli her Allah'ın günü bana küfür ediyor sürekli namus namus namus diyor ve cidden yoruldum pis şeyler duymaktan ondan nefret ediyorum annem ise onu benden daha çok seviyor kocasına bağlı bir şekilde hayatını sürdürüyor Benim duygularim hislerim kimsenin umurunda değil adeta bir kukla gibi yaşıyorum ben bir bedenim onlarsa benim bedenimi oynatan sahipler annem babam onu defalarca aldatsa bile affeder dayak yerse bile affeder babamdan kurtulmamın tek yolu onun ölmesi başka hiç bir yolum yok o yaşadığı sürece daha çok küfür işitip işkence cekicem

BABAM ÖLSÜN DİYE HER GÜN DUA EDİYORUM?