yani erkekseniz kadın , kadın iseniz erkek olsaydınız
bu arada resmen cevaplayacak soru bulamıyorum 😒
yani erkekseniz kadın , kadın iseniz erkek olsaydınız
bu arada resmen cevaplayacak soru bulamıyorum 😒
Tipine çok önem vermezdim. Temizliğine, bakımına önem gösteren iyi kalpli, saygılı, akıllı biri dikkatimi ve ilgimi çekmeye yeterdi. Kariyermiş, başarıymış takılmam öyle şeylere. Ben ne başardım ki erkeğim için öyle beklentilerim olsun, 😂 ikimiz el ele verir mutlu huzurlu takılırız baş başa 😂 Bul beni yiğidim ❤️
ahahahhaha en çok senim yorumuna güldüm bak ha ahahah
Ayrıca cevaplayacak soru bulamıyorsan profilime gir son sorudan ilk soruya doğru görüş yap geç 😂 ablamın canı sıkılmasın yeter ki 😂
Senin profilin açık olsa ben arada yapardım sana öyle 🤭 bazen ben de bulamıyorum 😂😂
takip edebilirsin ablanı bunun için çok uzak kalma içeriden 😂
Karı olsam hayallerimin erkeğini anlattım. Hayallerime ne gülüyorsun 🥺
ben neyim ki erkeğimden ne beklicem derken tüm kadınlara dokundurma hissettim 😂
Arada eski sorulara girip profilin yanındaki halkadan 24 saat içindeki sorularına bakıyorum 😂 takip için 999 kişi olmanı bekliyorum. 1000. kişi ben olacağım 😎😎 şimdi takip edersem senin fe beni takip etmeni isterim. Ama etmezsin 😂 o yüzden 1000. kişiye özel geri takip hediyesi verirsin diye düşünüyorum 😂😂 tek takip ettiğin kişi olup hava atacağım herkese 😎😎
Tüm kadınlara değil ama çoğuna bir gönderme yaptım diyelim 😂 normalde ben kadınlardan beklenti içinde değildim. Ama üç kuruşluk aklı olan kadınlar feminizm zırvalığı ile saçma sapan bencillikler yapmaya başlayınca kadınlardan soğudum evlilik anlamında. O yüzden zengin karı gelir yalvarırsa evlenirim diyorum neden evlenmiyorsun diyenlere hep 😂 vasıfsız bir erkek olarak kariyer sahibi zengin bir karı istemek ve bu uğurda diğer kadınlara kusmuk muamelesi yapmak benim de hakkım 🥹😂😂😂
sende haklısın bir ayağı çukurda zengin bir hatun hadi bakalım 🥹
yok mu etrafında birileri. Yönlendirsen de yuvamızı kursak 🥺 bak yaşım geldi geçiyor be abla 🥺
Yuva kurmak büyük sevaptır be ablam 😇 tut şu kardeşinin elinden 😇
anneannem vardı da öldü 🥹😂
En azından nefes alsın be abla 😂 mirasına konmama yetecek süre kadar nefes alsın 😂😂 yok mu başka 🥹
yok ku çevremde zengin 🥹
Ne olacak halimiz 🥺 neyse aklında bulunsun. Bu konuda kulağına bir şeyler gelirse beni unutma 🥴
temam 😌
Erkek olsaydım güzellik asalağı olabilirdim diye düşünüyorum güzel akıllı ve enerjisi yüksek bir kadın beni çekerdi muhtemelen hepsini bir arada bulamayınca da güzel kızlardan devam ederdim 🤣
çapkın mı olurdun kız 😃
Olurdum onların genetik bu 🤣
Cevap
18Cevap
Ben karşı cins olmak istemem. etkilenmem de kimseden
Misalen dedik
Temiz , herşeyden önce kendine saygısı olan , diksiyonu düzgün, kelime dağarcığı iyi olan , saçma konuşmayan, ıııı ııı demeyen , seviyeli konuşabilen , kendine ve çevresine dikkat ve duyarlılık gösteren ama gevşek olmayan birinden. Peki sen?
herkes kendisi gibi birisini istiyor sanırım bu bahsedilen kişi sen misin mesela
Sanırım öyle, evet mümkün mertebe bu özelliklerde olmaya çalışıyorum. Mesela insanın kendini beğenmesi negatif ve olumsuz bir durum ama kendine saygı duyması pozitif. Kendine saygısı olan kişinin hem insanlığa hemde çevresine saygılı olacağını düşünürüm. Her zaman temiz olmaya özen göstermek her insanın olması gereken. Konuşurken yanlış anlaşılmayacak şekilde kelimeler ve üslup ile konuşmak güzel , bu şekilde iletişim kurmaya gayret ederim. Hafif hareketlerden hazzetmem , gerekiyorsa hoş görür geçerim gerekiyorsa umursamaz geçerim ve gerekirse uyarırım. Takdir edersinki bu üç aşamayı , bunu yaşayan insanlarda gözlemlediğim kapasiteyi analiz ederek seçimi yaparım. Peki senin durumlar nasıl?
Benim gibi biri olması lazım hayatı ciddiye almayan pozitif eğlenmesini ve gülmesini seven sevdiklerine değer veren ve bunu hissettiren geçmişi ya da geleceği düşünmek yerine anın yaşayan basit hayaller kuran sıradan birisi.
Kadın olsam maçi erkek severdim bence 😂 bağırıp çağıran ama karısına el kaldırmayan karısından arada dayak yiyen
maço mu karısından dayak yiyen mi bu nasıl aşure gibi bi tanım 😂
Ortaya karışık olsun 😂 dayak yesin ama vurmasın sadece bağırıp duvarı yumruklasın
Bizi halden hale soktun he, jilet gibi giyimli, kibar, iyi kokan, iyi ahlaklı ve dürüst birinden diyim
napmışım 😃
Yok bir şey yok tamam
😃😃
🙂
Gizemli sessiz çok ortalarda dolaşmayan terbiyeli üsluplu, nerde nasıl davranması gerektiğini bilen bir hanıma çekilirdim
gizem niye 😃
vay nenem 😂
Erkek olsaydım karakterli, komik ve sempatik birinden hoşlanırdım kadınık ve öyle erkekler çekici geliyor
hmm
Tip olarak bişey diyemiyorum ama sinirli olmayan, kibar ve çalışkan biri
mıy mıy kadın yani
Erkek
sinirli olmayan erkek hiç görmedim 🙄
Şu an yazdığın kişi öyle ( ben)
erkekler genelde agresif olup kendisini çok sakin gören canlılar 😃
Gerçekten tanımadığın için böyle genelleme yapmanı anlıyorum
Kısa boylu ince belli kalın bacaklı hayvansever tatlı olan kızlardan tabi kiii... 😄
tabii kalın bacak önemli 😂
E yani 😅
Dürüst, kendini bilen, yalan söylemeyen, açık sözlü olan vs.
öylesi çok nadir
😂😂
Bence gülen, akıllı ve iş bitirici bir kadın cezbederdi beni
iş bitirici nasıl kız 😃
Yani işini kendi yapan tırnağım kırıldı demeyen biri 😄 kendi kendine yeten
Esmer, yeşil gözlü, uzun boylu , yemek , ütü, bulaşık. yıkamayı. bilen
ütü yapmayı bilen erkek var mı ya 😂
Evet ben
tek çizgi yapabiliyor musun 😂
Tabiki gömlek ve pandolonda olmazsa olmazim
çok şaşırdım gerçekten de 🙄
Konu gece kuşu olunca şaşırman normal ⁶
Tatlı sessiz şirin kızlardan hoşlanırdım kesin masum smsmsmmsms
Ben sapyoyum diyeyim kısaca. Ben de aynı dertten muzdaribim...
Ağzı bozuk olmayan kibar şık yakışıklı futboldan ve siyasetten uzak kendimi tarif ediyorum şu an 😂
Benim gibi aşko, şımarık bir prensesten sjsjssj Abartmamak kaydıyla tabii 🙄
Kendimi karşı cins olarak hayal edemedim ki.. :/
Şu anki kendim gibi birinden etkilenirdim.. 😄
şu an ki kendin nasılsın
İyiyim, teşekkür ederim.. Senden naber
şimdi ben öyle mi demek istedim yani 😃
He o şekil.. 😄
Dürüst, tutarlı, genelde ciddi vs..
Kendimi övmek olur devam edersem..😄
bu övmemiş halin mi 😂
Daha başlamamıştım..😅
yuh ya 😂😂😂
Bazen kadın kıyafeti giydiğim oluyor bisexüelim ama burada anlatamam teşekkür
ne alaka sorum ile
Allah uzun ömür versin senin erkeklerin yüz karası 😀
Kendim gibi biriyle olmak istemezdim. Daha kendine güvenli özgür birini isterdim
Zarafetten etkilenirdim
başka 😃
Birde güzel olsun kültürlü olsun kibar olsun 😂
zeki ve hanımhanımcık olsun 😃
Aynen öyle aynı kişiden mi hoşlanıyoruz aha aha
erkek olsak aynı olacakmış demek ki 😃
Demek ki😂
Yüz olarak doğal ve zeki olan birinden.
mantıklı
Erkek olsak çok çapkın olurduk biz 😄
ben olmazdım ya eminim
Kadın olsam erkeklerden etkilenmezdim kesin
kendi cinsinden mi etkilenecektin
En azından dürüst lflfkdldşdşd
Ben kaslı birini isterdim yine 😂
Samimi ve eglenceli biriyse etkilenirdim
Bakımlı, ağırbaşlı, efendi birinden etkilenirdim.
Zeki ve büyük memeli.
Medeni, kibar, saygılı, modern görüşlü
Ben kesin orspu olurdum 😀
😂😂😂
ya güzelse etkiler işte
Direkt sana 😎
yaaa seni yerim
Tam benim gibi
Barbie Bebek gibi birisinden😻😂
Bilemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?