Aşk İlişkileri Karşı cins olsaydınız karşı cinsi nasıl etkilerdiniz? Ahmettt555 Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Diyelim şu an kadınsınız, erkek olsaydınız kadınları nasıl etkilerdiniz ya da şu an erkeksiniz, kadın olsaydınız erkekleri nasıl etkilerdiniz? Karşı cins olsaydınız karşı cinsi nasıl etkilerdiniz? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Karşı cins olsaydım karşı cinsin asla etkilerdim değişik bir soru olmuş spor yapardım ya çünkü dikkat ediyorum da hemcinslerim spor yapan erkekler aşırı düşüyorlar artık zekalıdan çok dış görünüşe önem verdikleri için sürekli ağlıyorlar zaten 1 4 Yorumla Ahmettt555 +1 yıl Gerçekler acımasızdır 🍺 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Evet djdhd Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Ahmettt555 +1 yıl Rica ederim Yorumla
BebeğimGelLocadayız Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl çok mu gerekli bence değil hint kumaşı mı sanki ne koşucam peşinden 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar