Merhaba
İş, Şans, Kısmet, Aşk, Sevgili, Maddi, Manevi her şey yıllardır sorun oldu.
Zamanında üzerinde büyü var dediler senelerce inanmadım.
Sonra bu kadar aksilikler üst üste gelince biri daha 15 sene önceki söylenen kelimeleri bana söyleyince ve ortamda o kadar çok kişi var iken bana sadece bunları söyleyince bir garip oldum.
Sonra araştırma yaptım temiz hoca bulamadım hep para derdinde olan ve muskalar ile işi çözenler olunca yaptırmadım.
Bu dediklerimin üzerinden 2 yıl geçti durumumu bilen bir arkadaşın tesadüfen tanıştığı kişiye benim durumumu anlatması ile gittik. Kuruş para kabul etmedi hediye bile alamama izin vermedi. O gün işlem yaptı yoruldum dedi bıraktı yarın gel dedi ve o yarın ve sonraki zamanlarda hiç yardımcı olmadı. İrtibatı anlamsız ir şekilde kesti.
Sonra yine durumu bilen bir arkadaşım şehir dışında akrabasının sayesinde duruma denk gelince beni aradı yapalım mı diye artık çaresizlikten kabul ettim muska yapmasını. Adam 1 hafta okuyacam öyle dedi. Oda bir para vs. gibi bir şey kabul etmedi okumaya pzts başladı çarşamba günü okumama izin vermiyorlar deyip bıraktı.
Demek istediğim şu müslüman bir ülkede güvenecek kimse kalmadı mı? ya da yarıda bırakanlar neden bırakıyor anlamadım. Kendi başıma youtube den onlarca rukye dinledim. 45 gün bir fiil günde 5-6 saatimi rukyelere namazlara ayetel kürsülere vs dualar ile geçirdim. İnanılmaz derece de halsizleştim bırakmadım devam ettim. Ama nafile dah çok işlerim aksileşti.
BU SORUNUMU ÇÖZEBİLECEK ya da BAŞINA GELİPTE NASIL BİR ÇÖZÜM BULAN VAR MI?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kardesim namaza basla yuce Rabbim Allaha sıgın inan bana hic birseycigin kalmaz. Bol bol kuran okumaya calis dualar oku emin ol bu tur sirretlerden seni tek koruyacak kisi Allahtir.
5 vakit namaz kıldığım yıllarda iş yeri kapandı. Kendi işimizi kurduk 1 sene dayanamadık ve bu 45 gün boyunca da kıldım halsizlikten ateşten yataktan zorla çıktım maalesef.
Zorluklar karsisinda tek mucadelen ibadet olur kardesim. Umudunu kaybetme ibadetine devam et bak nasil rahatliyor icin.
Sen sağlam kabileye denk gelmişsin güçlüymüşler baya
evet İlk saffat süresi dinlediğimde vücütta yanmalar hissettim nefes daralması oldu. Sonra hiç bir tepki olmadı dinlesede okusamda bir faydası yok sadece uyuya kalıyorum
Benim bir arkadaşım var bu işlerle ilgileniyor istersen yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldigince
Kuran ile miçözdünüz sizin kini? Arkadaşın olabilir tabiki sonuçta kendimce bir çözüm bulamıyorum.
Benim bir derdim yok ama ama tabiki dualar kullanıliyor kendisinin havvas ilmi var
Yok mesajlarında eski her işim ters gidiyor diye yazmışsın arkadaşın vasıtası ile mi çözdün anlamında yazmıştım. Olur tabi ki şehir neresi ya da irtibat verirseniz.
İstanbul yaz bana mesaj at takip et
xper 3 diye birşeyden mesaj atamıyorum
Bende 😄
kiimbuemree instadan yaz knk
Musallat, büyü bunları bırakmalısın. Kendini inandırdığın için olduğunu düşünüyorsun. Bence açıklaması bu.
senelerce inanmadım ama o seneler de her şey ters gidiyordu.
Hmm, başka açıklaması vardır diyorum ben.
Banyoda işeme
Sirkeli su ile yıkan
Bakara süresini evde aç ve üstünde taşı
Birde evini araştır bişe bulacakmsın dip bucak kapi kenarlarına ve evdeki tüm eşyaları kapılari sirkeli su ile sil
Düşmanınız var mi
Bunları hep yaptım. Düşmanım asla yok. Kimseye bir zararım olmadı bugüne kadar. Ev temiz her yere baktım geçmişten kalan hiçbir eşyam bile yok. Taşındığım evde de yok bir şey.
Yaşın kaçç
45 1979 luyum
Bakara suresi her gün okunuyor diye biliyorum cin konusunda. Okuyamazsan da bilgisayardan aç o evde duyulsun.
Denedim maalesef bende dinler iken ya da namaz kılar iken. Sadece bir halsizlik çöküyor uyku basıyor dinler iken.
Artık denediklerim bir çözüm almayınca buraya yazdım.
Neden oldu peki çok mu üzgün ve depresyondaydın.
Yok tam tersi sıkıntılı olmam lazım aksine huzurluyum. Ama her iş ters gidiyor gitmesine rağmen de zor durumda olmama rağmen anlam veremediğim bir rahatlık var onu anlayamıyorum zaten.
Hocalar güvenilir değil
Cinleri s... ym hiç korkma bunlardan
İnan bir gram korkum yok. Ama son 3 yılda 7 işe kabul edilmeme rağmen başlayamadım. Sürekli bir problem çıktı. Her iş ters gitmeye başladı
Benimde aynı durumlar var