Musallat ile ilgili yardımcı olacak kim var?

Merhaba
İş, Şans, Kısmet, Aşk, Sevgili, Maddi, Manevi her şey yıllardır sorun oldu.
Zamanında üzerinde büyü var dediler senelerce inanmadım.
Sonra bu kadar aksilikler üst üste gelince biri daha 15 sene önceki söylenen kelimeleri bana söyleyince ve ortamda o kadar çok kişi var iken bana sadece bunları söyleyince bir garip oldum.
Sonra araştırma yaptım temiz hoca bulamadım hep para derdinde olan ve muskalar ile işi çözenler olunca yaptırmadım.
Bu dediklerimin üzerinden 2 yıl geçti durumumu bilen bir arkadaşın tesadüfen tanıştığı kişiye benim durumumu anlatması ile gittik. Kuruş para kabul etmedi hediye bile alamama izin vermedi. O gün işlem yaptı yoruldum dedi bıraktı yarın gel dedi ve o yarın ve sonraki zamanlarda hiç yardımcı olmadı. İrtibatı anlamsız ir şekilde kesti.
Sonra yine durumu bilen bir arkadaşım şehir dışında akrabasının sayesinde duruma denk gelince beni aradı yapalım mı diye artık çaresizlikten kabul ettim muska yapmasını. Adam 1 hafta okuyacam öyle dedi. Oda bir para vs. gibi bir şey kabul etmedi okumaya pzts başladı çarşamba günü okumama izin vermiyorlar deyip bıraktı.

Demek istediğim şu müslüman bir ülkede güvenecek kimse kalmadı mı? ya da yarıda bırakanlar neden bırakıyor anlamadım. Kendi başıma youtube den onlarca rukye dinledim. 45 gün bir fiil günde 5-6 saatimi rukyelere namazlara ayetel kürsülere vs dualar ile geçirdim. İnanılmaz derece de halsizleştim bırakmadım devam ettim. Ama nafile dah çok işlerim aksileşti.

BU SORUNUMU ÇÖZEBİLECEK ya da BAŞINA GELİPTE NASIL BİR ÇÖZÜM BULAN VAR MI?

Musallat ile ilgili yardımcı olacak kim var?