Diğer Bir işi olmadığı halde bu saatte uyanan var mı? MadamNesli Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Ben ben ben Güncellemeler1 yıl Ben tekrar uyumaya gidiyorum. Bu saatte uyanılır mı Allah aşkına? Güncellemeler1 yıl Şimdi gün aydı bana djdjdkjsjsd Bir işi olmadığı halde bu saatte uyanan var mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. Evet yeni uyandım bende 1 0 Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% 1 yıl Diğer konusunda 909 cevap paylaştı. Evet şu an işim yok daha her şey için erken 1 2 Yorumla shadow1905 1 yıl Uykucu güzeli yat sen ☺️ Yorumla MadamNesli 1 yıl 3 saat daha uyumuşum lkdldkdmd Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İşten uyandım canım. Bazen oluyor ama öyle evet. 2 0 Yorumla
uWuTeLLa Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Bazen daha da erken uyanıyorum okul ya da bir işim olmadığı zamanlarda. 2 0 Yorumla
kedikulagi Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Erken kalkmak iyi ya. bir gun sanki 2 tane gun gibi geciyor. resmen 1 omur kazaniyorum. 1 0 Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 792 cevap paylaştı. Ben işe giderken zor kalkiyorum tatilde erken uyanıyorum tuhaf😅 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 884 cevap paylaştı. Tatil gunleri banada oluyo oyle aliskanlik git sen yat yat😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çalıştığım işim yok ama bugün önemli planlarım var ondan erken kalktım çıktım bilee 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evet uyku tutmaz benide yaramaz uyandırdı olmayacak şey ister 0 0 Yorumla
Cognizent Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 508 cevap paylaştı. daha kötü, hiç uyumadım ve şimdi işim de var 2 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. ben tabi kii 7'de kalkmistim 1 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. işim olmasa öğleden sonra bile zor uyanıyom 1 0 Yorumla
Elactobacilluss Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bugün işim yok ama her gün bu saatte uyanırım 1 0 Yorumla
Standart_insan Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Uyudun mu 😂 1 2 Yorumla MadamNesli 1 yıl 3 saat daha uyudum valla Yorumla Standart_insan 1 yıl Çok ii ya Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% 1 yıl Kim uyandırıyor bizi 1 1 Yorumla MadamNesli 1 yıl Ben kendi kendime uyanıyorum Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Niye uyandın 1 7 Yorumla MadamNesli 1 yıl Bilmiyorum ki ya ne alakaysa Yorumla ateslialper06 1 yıl Sıcak mı ora Yorumla MadamNesli 1 yıl Değil aslında Yorumla ateslialper06 1 yıl Nerdensin Yorumla MadamNesli 1 yıl Ne yapacaksın Yorumla ateslialper06 1 yıl Gelcem Yorumla MadamNesli 1 yıl Ateşli Alper sönmek için mi buraya gelecek hani burası soğuk ya djdndjsksjfm Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç uyumadım. 1 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var ben ben 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. yok benim işim var 1 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 931 cevap paylaştı. Cafemizi açtık 1 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 726 cevap paylaştı. Bide ben 1 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 1 yıl Diğer konusunda 18,1b cevap paylaştı. Denize gitcem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Evet yeni uyandım bende
Evet şu an işim yok daha her şey için erken
Uykucu güzeli yat sen ☺️
3 saat daha uyumuşum lkdldkdmd
İşten uyandım canım. Bazen oluyor ama öyle evet.
Bazen daha da erken uyanıyorum okul ya da bir işim olmadığı zamanlarda.
Erken kalkmak iyi ya. bir gun sanki 2 tane gun gibi geciyor. resmen 1 omur kazaniyorum.
Ben işe giderken zor kalkiyorum tatilde erken uyanıyorum tuhaf😅
Tatil gunleri banada oluyo oyle aliskanlik git sen yat yat😂
Çalıştığım işim yok ama bugün önemli planlarım var ondan erken kalktım çıktım bilee
Evet uyku tutmaz benide yaramaz uyandırdı olmayacak şey ister
daha kötü, hiç uyumadım ve şimdi işim de var
Işim olduğu için uyandım ben de
ben tabi kii 7'de kalkmistim
Ben hiç bi isim yok uyanığım
işim olmasa öğleden sonra bile zor uyanıyom
Bugün işim yok ama her gün bu saatte uyanırım
Uyudun mu 😂
3 saat daha uyudum valla
Çok ii ya
Kim uyandırıyor bizi
Ben kendi kendime uyanıyorum