Bugün işten çıkmak için müdürümle konuşucam nasıl konuşmalıyım tavsiye verebilir misiniz?

24 yaşındayım. 7aydır bir işte çalışıyorum. Bölümde 2 kişiyiz ve müdürüm sahacı. O satın almayla, ben siparişlerle ilgileniyorum. Sadece sipariş değil, sözleşmeler, mağaza elemanlarının sorunları, kasayla ilgili sorunları iletmek vsvs. Ama artık çok yorulmaya başladım. Birsürü konuyla uğraşıyorum ve yemek yemeye bile çıkamıyorum. Pazar cumartesi günleri bile aranıyorum. Sadece 1 haftasonu aransam neyse, her haftasonu aynı vaka. Sürekli birşeyleri çözmem ve kusursuz yapmam bekleniyo. Çok yoruldum saçlarımda beyazlar çıktı.
İstifa etmek istedim ama çalışmak kolay değil diyip geçiştirdi. Bugün yine konuşsam ayıp olur mu? Öncesinde söylemiştim yine söylemeye çekiniyorum. Bıktım artık her gün ağlıyorum bir haftasonum var o bile zehir oluyor. Pazar günü mağazadakiler tarafından 20 kez aranıyorum. Ve 30 ağustosta bile arandım, aramayın dedim. Oh iyi tatil yaptınız diyo elemanlar. Artık hasta olma evresine geldim. Bugün müdürümle konuşucam ama nasıl konusmalıyım?

Bugün işten çıkmak için müdürümle konuşucam nasıl konuşmalıyım tavsiye verebilir misiniz?