Biz arkadaş ortamında tanıştık bana bakıyordu anlamlı ben yazdım ona önce arkadaş olarak konuştuk bana hisleri var gibi de yok gibi de neyse ben peşinden koştum kendime aşık ettim her şey güzel ilerliyordu ben ondan ayrıldım eski sevgilime döndüm o da çok ağladı arkamdan madem mutluydun onunla benimle neden olmak istedin dedi
Tabi tabi buluştuk hepsi vardı ben onun ilkiydim ama onu seviyorum sandım eskisini özledim ona döndüm hatta bana yakın bir yerde üniversite seçti daha rahat buluşalım diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hakkını yediğin kul affedebiliyor
Ya çok ağlattığım için affetmezse
kendine aşık edip yarı yolda bırakmak kul hakkı sayılmaz bence. takma bunu. önemsiz. erkeklere acıma. ahasjhaj
Ne sayılır
normal bişey bu kızlar böyle yanar dönerdir
Birinin duygularıyla oynamak en büyük kul hakkı dir
abartıyorsun
Evet afını Allah bilir
Ama çok zor bir hesap
Neden ki
Hakın olmayan bir şeye sahipleniyursun
Yok zaten
Yarı yolda bıraktığın kişi seni mi seviyordu sen mi onu? Ve ahlakı nasıldı
Seni taciz ediyor muydu stalk felan yoksa direk söylemiş miydi
Biz arkadaş ortamında tanıştık bana bakıyordu anlamlı ben yazdım ona önce arkadaş olarak konuştuk bana hisleri var gibi de yok gibi de neyse ben peşinden koştum kendime aşık ettim her şey güzel ilerliyordu ben ondan ayrıldım eski sevgilime döndüm o da çok ağladı arkamdan madem mutluydun onunla benimle neden olmak istedin dedi
Seninle reel buluşuyor muydu
Yoksa sanaldan mı hep yazdı
İkisi de oldu
yani bizzat buluşuyordunuz?
Sohbet telefonda konuşmak hepsi varsa günaha girmiş olabilirsin
Tabi tabi buluştuk hepsi vardı ben onun ilkiydim ama onu seviyorum sandım eskisini özledim ona döndüm hatta bana yakın bir yerde üniversite seçti daha rahat buluşalım diye
Yani o halde canını yakmışsın ama yani hayat senin boş ver mutsuz olacağını hissediyorsan devam etme tabi
Sen hayırlısını dile bence
hak yemeyin