Uzun diye kimse cevaplamiyor. ama kimsem yok danışacak.5 dk bakar misiniz lutfen?

Benim ailem yok yani var ama yok gibi. Annem annem değil, babam babam değil. O konuların detayına girmek istemiyorum, onlar benim ailem değil, sildim onları. İntiharin eşiğine geldim. Ya kendimi öldürürücem ya bu evden kurtulcam. Kurtulmayi becermiceksem insallah allah benim canimi alir. Beni bu evden kurtulmam için ise para bulmam lazım. Para bulmak için ya çalışacağım ya okuyacağım ya da birini kafese koymam gerekiyor. Ben zaten üniversite son sınıf öğrencisiyim, seneye mezun olacağım. İyi bir üniversitede, iyi bir bölüm okuyorum ama ülkenin ekonomisi belli; iş bulmak çok zor, bulsan da maaş alamıyorsun doğru düzgün. Aldigim 3 kuruş para ile ev bile kiralayamam. O yüzden bu ihtimal eleniyor. Çalışmaya gelince de çalışmayı denedim ama olmuyor. Bir kere denedim, olmadı. boş ver diyip iplemediğimden değil, tam 4 kere bir yerde çalışmayı denedim. Garsonluk, getir götür yapmayı denedim. Olmadı; o gün o kadar kötü bir gün oluyordu ki, ayakta kalamıyordum. Yani yoruldum, bıktım değil; ruhen beni sanki bir köşeye sıkıştırıp ruhumu bedenimden ayırıyorlar gibi hissediyorum çalışırken. Göz yaşlarımı tutuyordum saatlerce. Yani bana kızmayın ama daha önceden çalışmamış ve böyle bir hayata göre yetiştirilmemiş olunca bu tarz şeyleri beceremiyorsunuz. Tam 4 kere bir yerde çalışmayı denedim ve hepsinde bir günün sonunda ertesi gün işe gidemedim. Yani o yüzden geriye bir tek birini kafese koymak kalıyor. Benim zengin birini bulup parayı kazanmam lazım, nasıl yapacağımı bilmiyorum. Lüks kafelerde mi takılmalıyım? Öyle mekanları nasıl seçeceğim, bulacağım? Nasıl hareket etmeliyim?

Güncellemeler
1 yıl
Guncel
Güncellemeler
1 yıl
Gsudb
Uzun diye kimse cevaplamiyor. ama kimsem yok danışacak.5 dk bakar misiniz lutfen?