Flortünuzun eski ilişkilerinde yasadiklarinin gizlenmesi ayrilip sebebimidir?

1 haftalık flörtüm ilk buluşmasında eski sevgilinle birsey yasadinmi dedi hayır için rahat olabilir dedim o eski sevgilisiyle bundan dolayı ayrılmış kız ona yalan söylemiş uzun zamandan sonra birileriyle birseyler yaşadığını söylemiş oda yalandan nefret ederim dedi biz bugün birseyler yaşadık ve bana eski iliskinde ileri gittinmi dedi bende geçmiş gecmistedir umursamıyorum dedim sen demesende yasayip yasamadigini ben anlarim dedi senden önce konuştuklarım oldu ama samimi hissetmedim dedim eve geldik bana dediki yalan söyledin dedi güven problemim var dedi ve benim takipci sayım fazla bana dediki okadar takipcisi olan kişinin biriyle birsey yaşamama olasılığı yok dedi bende ben sana güven veremiyorsam güven vereni bul dedim bu arada fotoğrafıni çekmemden rahatsizmis beyefendi ben onla ikimizi cekiyorum diye kötü anıları varmış bende bunu bana soyleyebilirdin dedim alanima saygın yok dedi sizce bunlar bahanemi elde etti ve şimdi gitti kısa sürede bağlandım yaşadıklarımdan dolayı ona bukadar kısa sürede güvenmek tabiki hataydı belkide ilgi eksikliğinden uzun süredir biri olmadığı için bukadar güvendim ya okadar şeyini yaldm bari onun için terketmeseydin iğrenerek igrenerek
Flortünuzun eski ilişkilerinde yasadiklarinin gizlenmesi ayrilip sebebimidir?