İnternet & Teknoloji Eski sevgili neden hesabını herkese açık yapar? Serpil20 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İnstagramdan yok oldum Bi baktım başka hesaptan eski sevgilim hesabını herkese açık yapmış ve kızları takip ediyo neyi kanıtlamaya çalışıyor? Yardım Güncellemeler+1 yıl Bişey bilmiyonuz ya seni seviyo ve kıskandırmak için yapıyo diceniz lan döverim sizi Eski sevgili neden hesabını herkese açık yapar? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Jurjum Takip Et Master Yaş: 39 , eic 44% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 416 cevap paylaştı. Seni gözden çıkarmış ister açık ister kapalı yapar genç adam yani kızları takipde eder 0 1 Yorumla Serpil20 +1 yıl İyi b. Ok yesin o zmn Yorumla
gunesisevenkızz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Belki sen bak diye yapmıştır 0 1 Yorumla Serpil20 +1 yıl Aynen öyle 💓💐 Yorumla
tayfuns Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 52% +1 yıl Belki başkalarını bekliyordur hemen üstüne alınma 0 6 Yorumla Serpil20 +1 yıl Benden başkası ona bakmaz şişkonun biri baya da canım lan ben bunu niye sevdim Yorumla tayfuns +1 yıl Öyle deme sen sevdiysen başkasına sever😁 Yorumla Serpil20 +1 yıl Saf kızlar sever onu ayılınca da bırakır tip yok fizik yok akıl yok Yorumla tayfuns +1 yıl Sende çok hoş kızsın neden ona takıldın ki 😅 Yorumla Serpil20 +1 yıl Tuğlanın yanında elmaslığımı unutmuşum teşk👊🏻 Yorumla tayfuns +1 yıl Tecrübe :))) kıymetini daha ii bileni bulduğunda daha iyi anlarsın işte Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen daha iyilerine layıksın 0 3 Yorumla Serpil20 +1 yıl Teşekkürler canım benim Yorumla Serpil20 +1 yıl Keşke kızlara sorsaydım sadece😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten öyle yapacaksın aman uzak dur erkeklerden ahahaha sana yazamıyorum daha detaylı konuşurduk ama xper engeli 😅 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sanane mk eski sevgilin 0 0 Yorumla
Mertcan3499 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Geri geliyo 0 1 Yorumla Serpil20 +1 yıl Nası Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni gözden çıkarmış ister açık ister kapalı yapar genç adam yani kızları takipde eder
İyi b. Ok yesin o zmn
Belki sen bak diye yapmıştır
Aynen öyle 💓💐
Belki başkalarını bekliyordur hemen üstüne alınma
Benden başkası ona bakmaz şişkonun biri baya da canım lan ben bunu niye sevdim
Öyle deme sen sevdiysen başkasına sever😁
Saf kızlar sever onu ayılınca da bırakır tip yok fizik yok akıl yok
Sende çok hoş kızsın neden ona takıldın ki 😅
Tuğlanın yanında elmaslığımı unutmuşum teşk👊🏻
Tecrübe :))) kıymetini daha ii bileni bulduğunda daha iyi anlarsın işte
Sen daha iyilerine layıksın
Teşekkürler canım benim
Keşke kızlara sorsaydım sadece😅
Zaten öyle yapacaksın aman uzak dur erkeklerden ahahaha sana yazamıyorum daha detaylı konuşurduk ama xper engeli 😅
Sanane mk eski sevgilin
Geri geliyo
Nası
Adam yoluna bakıyor işte. Ağ atmış bekliyor.