AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen bu hallere düşerken, daha da iyisi düşmeyesin diye akıl verdi. Kullanamadıysan O’nu niye suçluyorsun ki?
Bi insan neden aklını sağlıklı kullanamaz bana bunun bi açıklamasını yap.
Yüzsüz insanlara söz geçiremedim ciddiye alınmadım. Efendi biriyim. Kavgacı değilim anlamam da zaten kavgadan.
Yanlış insanlarla muhatap olmuşsun kardeşim benim. Kardeşim diyorum çünkü senin bulunduğun yerde ben de bulundum, umarım sorun olmaz kardeşim demem. Yanlış insanlarla muhatap olmuşsun ve yanlış insanlara nasıl davranacağını bilememişsin. Bana kalırsa aklını sağlıklı kullanabilen birisi gibi geliyorsun. Karşındaki yanlış kişileri analiz edip kendinin ne olduğunu bilerek başını belaya sokmaktan kurtarmışsın şu ana kadar. Sadece çıkış yolunu bulamamışsın
Nedir çıkış yolu
Sana yanlış yapanlara bedelini bir şekilde ödetmek. Kavya yoluyla olmak zorunda değil bu. Bir yolu mutlaka vardır
Valla benim gibi mallar öyle kurnaz insanlara hiçbir şey yapamaz. Senin bi fikrin varsa söyle onu yapalım
Ben de kurnaz birisi değilim. O tür insanlarla başa çıkamam kurnazlık konusunda. Ama iyi olduğum başka şeyler var. Mesela çok iyi iz sürerim, çok iyi dövüşürüm, çok iyi avlanırım, güçlüyüm ve merhametten yoksunum. Yaptığım şeyden zevk alırım. Ben işlerimi böyle çözüyorum. Sen belki şantaj ile ya da manipülatif yöntemlerle işini çözersin ya da benim gibi elini kırmızıya boyayarak. Benim yöntemim en iyisi bu arada. Hani aklını çelmek gibi olmasın da, en iyi sonucu veriyor her zaman
Kavga sıkıntılı iş. Ölüme kadar gider.
Nasıl iz sürüyorsun?
Kimse görmediği bilmediği zaman, bir de senin için bahane üretebiliyorsak, hiç bir sıkıntı çıkmaz kavgada. İzi ise hem dijital hem fiziksel olarak sürüyorum. İnterneti çok sık kullanan birisi ise zaten bir sürü datayı sağa sola bırakmıştır kendisiyle ilgili
Benim için bahane üretmek ne anlama geliyor?
Kimsenin görmediği bilmediği bir yerde kavga etsen bile daha sonra onun da senden intikam alma ihtimali var, kimsenin görmediği bilmediği bir yerde. Bu konuyu biraz açarsan iyi olur.
Fiziksel olarak iz sürmeyi beceremiyorum. Bi şnsana uzaktan bakarak hareketlerini takip ederek ne olduğunu kestiremiyorum.
Hep böyle şükürsüz müsün yoksa sonradan mı isyana düştün?
Hiç sorma eskiden o kadar iyiydiki her şey. Bazen diyorum neden küçük yaşta ölmemişim? Lisede bi sıra arkadaşına denk geldim şeytanın teki çıktı başıma musallat oldu. Taaki yıllar sonra anasına küfredinceye kadar bırakmadı benle uğraşmayı. O zamanlar namazlarımı kılardım ama namazla alakası yok. O şeytandan sonrada dengemi bulamadım bi daha.
O şeytan sana ne yaptı ki?
Kandırdı, kullandı, ayakta uyuttu. Söz geçiremedim kendimi koruyamadım. Şöyle diyeyim, hani boş bi anında birisi gelirde lan kalk yangın var kalk kalk der ya şaka olsun diye... işte bunun gibi şakalar yaptı. Panik, korku, elin ayağa dolaşması. ve dengem bozuldu öylece kaldı bende. Egosunu tatmin etti. Ve ondan sonraki süreçte hep bu tip kişiler ve olaylar denk geldi ve hala geliyor.. KABUS... anlatamam ben sana bunu.
Uyanık değilim ve beynim çok yavaş ve tembel. normal bi insanın beyni kadar bile çalışmıyor.
Şimdi bu çocuğu ve diğer bi kişi daha var elime bi verseler satırla parça parça yaparım.
Malım. Uyanık olamadım kendimi koruyamadım.
İsyan etme herkes birseylerle uğraşıyor
Demesi kolay ailem olmasaydı şu an sokaklara düşerdim
Akıllanmak yerine aklımı kaybediyorum hergün biraz daha
Gidip gidip tiktok gibi yerlerde mesaj atan dolandırıcılarla konuşuyorum. Geçmişte o kadar kandırıldım hala akıllanmıyorum. Bana hep m*al derler neden acaba
İşte bu m*llik bizim sorunumuz bunun çözümlerini bulmak yerine Allaha isyan etmek birşeyi değiştirmiyor bende zamanında çok isyan ettim bir işe yaramıyor
Bul o zaman çözümünü nası bulacaksan. Akıllılık kurnazlık kimi insana veriliyor kimi insana verilmiyor. Elimde olan bişey değil. Allah kuranda bazı insanları cehennem için yarattık diyor anlayabilirsen. Ve dahasıda var, defalarca krndime söz verdim ama tutamadım insanlarla samimi olmayacağım, güvenmeyeceğim diye ama beceremedim, neden? Elimde olan bişey değil. Bu saflık ne kadar değişir ki sonradan?
Bi arkadaşım vardı bayan 45 yaşında kullanılmış bırakılmış, en son konuştuğu kişilerden biriyle sıkıntı yaşadı geldi bana ben hala safım dedi.. yani demek istediğim, bu saflık sonradan aşılabilecek bi durum mu? Eğer öyleyse neden aşamıyor insanlar?
Kanka bu sorunun muhatabı ben değilim internette bununla alakalı yazılar ve yine bulamasanda uzmanla görüşebilirsin
Kimmiş muhatabı
Link atarmısın
Saflıktan nasıl kurtulunur YouTube yaz çoğunu izle not al uygulamaya çalış
Her sey zengine güçlüye güzel
Herkes imtihan der ama zengin bu dünyada hep daha fazlasını ister. Madem diğer dünya önemli imtihan neden daha fazlasını isteyip lüks içinde yaşıyor millet
Bu güç ve para konusunu hiç anlamadım. Güçsüzün hakkını kim koruyacak ki? Ve zengin olsan kendini nasıl korursun, korumalarına da fazla güvenemezsin ki. Kim ne kadar koruyabilir seni
Demek istediğimi anladın yani dünya adaletsiz bir yer herkes bencil kimsenin bir şey yaptığı yok şuana kadar kötüye bir şey olduğunu görmedim
Hep hayallerim vardı hiçbiri olmadı bu saatten sonrada olacağını zannetmiyorum hiç. Ahirette zaten yapma şansın yok. Bilmiyorum yani
Allah kolaylık versin :(
senin bnö yanımda
Bnö?
senin yanında
benim yanımdadır
Amenna. Ama müdahale etmiyor.
bir bildiği vardır
Boyna sitem ediyorum hasta oldum. Bu mu Allah ın bildiği?
Ne istiyor Allah iyiliğimimi kötülüğümümü?
tevekkül ett
Mesela nası bi tevekkül et
abdest al namaz kıll
Diğer yorumları oku da öyle konuş
by mk
Bilmem
Yatıyordu
Günaha girme
Demesi kolay. Öyle yüzsüz yapışkan pislik şnsanlara denk geldim ki başıma resmen bela oldular. Bazılarını dövdüm gene gitmediler başımdan. Kabus mk