Sevgilimin kardes dedigi dostum dedigi 10 yillik arkadasi onun hayatiyla beni tehdit ediyor napacagimi sasirdim yardim edin lutfn?

Sevgilimin sehir disindan arkadasi geldi daha once sevgilimle ayrildigimiz zamam sosyal medya uzerinden bana yurumeye calismisti izin vermemis engellemistim geldi ve sevgilimin yanindayken denk geldik sevgilimin bu olaydan haberi yoktu bahsettim uzak dur sakin konusma dedi onuda uyardi zaman gecti nereye gitsem bu slk ordan cikmaya basladi sevgilime dedim tartistilar ozur diledi falan sonra sali aksami aniden arkadasima yazip acil ona ulasmami istedi ulasmadim olmaz dedim sevgilisinin ve ailesinin hayati soz konusu dedi haliyle korktum aradim bana ilani ask etti aglayark bende simdi ozguru ariyorum dedim dur kapatma son bisey demem lazim dedi ozgurle ikisi ailelerindr dahil oldugu tehlikeli bir ise bulasmislar butun sorumluluk ozgur ve ailesinin ustundeymis sevgilimde daha once bana olayi anlatmisti eger onunla olmazsam ihbar edecegini soyledi napacagimi sasirdim lutfen yardim edin

Sevgilimin kardes dedigi dostum dedigi 10 yillik arkadasi onun hayatiyla beni tehdit ediyor napacagimi sasirdim yardim edin lutfn?