Diğer Zaman geçip giderken senden en çok ne aldı? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor ... Güncellemeler1 yıl Süper soru🥰🥰 Zaman geçip giderken senden en çok ne aldı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. duygularımı ve hevesimi aldı 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 🥹
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl İçimdeki çağlayan gibi bir neşeyi sevinci mutluluğu, güvenmeyi, umut etmeyi selin önüne katıp götürdüğü gibi alıp gitti. 2 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 🥹🥹🥹 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Duygularım darmadağın anlayamazsınnn neyse işte birini sevemiyorum bu duyguyu aldı benden ha bi de yaşımı aldı 😂 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl ,, kötü yapmış. Yorumla battalgazi007 1 yıl daha 23 yaşındasın biraz bekle istersen Yorumla moonlight012 1 yıl 22 yaşındayım ama her şey yaş değildir teşekkürler iyi akşamlar Yorumla
xSahinM Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Gençliğimizi alıp karşılığında tecrübe verdi. Biz tecrübemizi karşılıksız paylaşsak da kimse almadı. 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Zaman bişey almaz. Zamanı insanın kendisi kötü kullanır sadece. Ben de kötü kullandım geçmişte ama artık iyi kullanmak için uğraşıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Paramı aldi hain zaman her gün acıkıyorum ya. 1 48 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂😂hain, çabuk alalım parani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haahhahah Evet yaa canım param neyse heni banka buldum o verecek🤣 Yorumla Yaban00 1 yıl Ooooo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hasshshs babasından para istemeye gittiydi gelmedi mi daha? Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂😂gelmeyince abisi bana attı. IBAN imi verdim de Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahahahahah Bana vermedi nerde o zjsjsjs Yorumla Yaban00 1 yıl Zaten abisi verdi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bana yok mu Yorumla Yaban00 1 yıl Aaa senin haberin yok. @yarenimsii ye yenge oldum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben kimin yengesiyim? Yorumla Yaban00 1 yıl Sen kayincosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaaa demek öyle Yorumla yarenimsii 1 yıl bana nasil yenge oldun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yarenimsii Harbiden 👉🏻👈🏻🥲 Yorumla yarenimsii 1 yıl yani kim tarafindan oldun diye sorayim ahshahshshahs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yarenimsii Valla bunu merak ediyorum Yorumla yarenimsii 1 yıl acaba 🙄 dedim 🙄 siz 🙄 mi 🙄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yarenimsii Ay yok haberim yok jdjdj Yorumla yarenimsii 1 yıl ahshshshhshshhsw Yorumla Yaban00 1 yıl @yarenimsii 🥹🥹🥹abin bosunami yurt dışına gitti kuzum? Düğün masrafları Yorumla yarenimsii 1 yıl abim evlenirse ben dayanamam, onunla yasarim haberin olsun 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl @yarenimsii hiç sorun değil. Yigenlerine bakarsın. Bende abine Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben de geleyim 50 kişi yaşayalım Yorumla Yaban00 1 yıl Çoluk çocuk. Kocama yazık. Bu devirde ekmek kolay kazanilmiyor Yorumla yarenimsii 1 yıl aglicam cok uzucu geldi ahahahahshhs Yorumla Yaban00 1 yıl @yarenimsii 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yaban00 istenmediğim yerde durmam jsjsjjs @yarenimsii gel kaçalım jdjjd Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣kocamda kocam. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Efendimm 😌 Yorumla yarenimsii 1 yıl ay ay ay bisiler oluyo, ask mi var 🙄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yarenimsii Yahu yok yok yokk 😂Yarencim zaten seni kaybettim birde @yaban00 'ı da kaybedersem ben yaşayamam jjsjsjd Yorumla yarenimsii 1 yıl ya siz ikinizi diyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yarenimsii Olsun hsjdjdjdj Senin abine göz koydu Yabanimssiii jddjjdjdBak Yaren sen o çocukla ol, Damla senin abinle, bana da bir tane akraba bulun üçümüz akraba olalım jsjdjd Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣 dugunude birlikte yapalım. Bir tasta 3 kuş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Enayi kuş gibi oldu bu xd Yorumla Yaban00 1 yıl Oyke deme🥺🥹 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yapalım ya 5 düğün aynı anda olsun jsjjsd Yorumla Yaban00 1 yıl 5 mi🤔🤔🤔😜 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet hahahah Yorumla yarenimsii 1 yıl aa siz bizim sulaleye goz koymussunuz olmaz boyle ahshshahsh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yarenimsiii İlerideki çocuklarım sen gibi güzel olsun diye istiyorum ben.🥺 Yorumla yarenimsii 1 yıl estagfurullah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yarenimsii 🥺🌸 Yorumla Yaban00 1 yıl Şükür benimkiler uzun olucak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uzun olsunlar mis ndjdjjjdjwkd Yorumla Yaban00 1 yıl Babasına halkalarına çeksin. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çeksinler şekerim😘 Yorumla Yaban00 1 yıl 😘😘😘😘cekicekler Yorumla
trollebacim Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl En çok yaşamam gereken şeyleri yasatmayrak duygularımı aldı. 1 0 Yorumla
alonewithsilence Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Eski güzel günlerimi 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Belki daha güzel günlerin olur Yorumla alonewithsilence 1 yıl Allah bilir ama inşallah olur. Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 409 cevap paylaştı. güzel annemi ömrümü sabrımı paramı 😏 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl 😔 Yorumla MagarsuS 1 yıl 🥹 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. bir sey almadi ya arada aklimi aliyor 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Arada alsın. Lazım oluyor.😂 Yorumla yarenimsii 1 yıl evett 😂 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç bir şey almadı 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl Kötü şeyleri alsaydı bari Yorumla Yamaal 1 yıl Yok onlarda hala benimle Yorumla Yaban00 1 yıl 😔😔 Yorumla Yamaal 1 yıl 😢😢 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Hayat bana çok şey borçlu. 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Mesela Yorumla SheWolfWoman 1 yıl Bana kalsın 😃 Yorumla Yaban00 1 yıl ☺️☺️tabi Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Her ne aldiysa geri versin hemen 🤔 1 5 Yorumla Yaban00 1 yıl Hayat nankör olmuş. Aldığını vermiyor Yorumla nomercy7 1 yıl Bende aldiklarimi geri vermiyorum ama o cok etkilenmiyor. Yorumla Yaban00 1 yıl Adalet yokki Yorumla nomercy7 1 yıl Kendi adaletini kendin saglayacaksin. Yorumla Yaban00 1 yıl Haklisin Yorumla
Seapple Takip Et Xper 1 Yaş: 53 1 yıl İnsanlara inancımı almadı ama epey zedeledi. Aldığı kadarda bana tecrübe verdi bunuda eklemek lazım. 2 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ruhumu özrümü sakallarımı beyazlamasını 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Benden bazen sabrımı inancımı alıyor 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 924 cevap paylaştı. Yaşını aldı hergün biraz daha büyüyorsun 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Geçen tüm gulerimi verdim 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geride kalan ömrümü 1 0 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Ömrüm gitti simsiyah saçlarıma aklar düştü.. 1 0 Yorumla
Perfume_collector Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Bu nasıl şarkı mk 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Niye ya🥺 Yorumla
Vealin Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sağlığımı 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Hevesimi 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Neye olan hevesini Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Hayata Yorumla Yaban00 1 yıl 😔😔 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hedeflerimi isteklerimi 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 422 cevap paylaştı. Almadı verdi 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. huzurumu 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Gençliğimi... 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
duygularımı ve hevesimi aldı
🥹
İçimdeki çağlayan gibi bir neşeyi sevinci mutluluğu, güvenmeyi, umut etmeyi selin önüne katıp götürdüğü gibi alıp gitti.
🥹🥹🥹
Duygularım darmadağın anlayamazsınnn neyse işte birini sevemiyorum bu duyguyu aldı benden ha bi de yaşımı aldı 😂
,, kötü yapmış.
daha 23 yaşındasın biraz bekle istersen
22 yaşındayım ama her şey yaş değildir teşekkürler iyi akşamlar
Gençliğimizi alıp karşılığında tecrübe verdi. Biz tecrübemizi karşılıksız paylaşsak da kimse almadı.
Zaman bişey almaz. Zamanı insanın kendisi kötü kullanır sadece. Ben de kötü kullandım geçmişte ama artık iyi kullanmak için uğraşıyorum
Paramı aldi hain zaman her gün acıkıyorum ya.
😂😂😂hain, çabuk alalım parani
Haahhahah Evet yaa canım param neyse heni banka buldum o verecek🤣
Ooooo
Hasshshs babasından para istemeye gittiydi gelmedi mi daha?
😂😂😂gelmeyince abisi bana attı. IBAN imi verdim de
Hahahahahah Bana vermedi nerde o zjsjsjs
Zaten abisi verdi
Bana yok mu
Aaa senin haberin yok. @yarenimsii ye yenge oldum
Ben kimin yengesiyim?
Sen kayincosun
Yaaa demek öyle
bana nasil yenge oldun
@yarenimsii Harbiden 👉🏻👈🏻🥲
yani kim tarafindan oldun diye sorayim ahshahshshahs
@yarenimsii Valla bunu merak ediyorum
acaba 🙄 dedim 🙄 siz 🙄 mi 🙄
@yarenimsii Ay yok haberim yok jdjdj
ahshshshhshshhsw
@yarenimsii 🥹🥹🥹abin bosunami yurt dışına gitti kuzum? Düğün masrafları
abim evlenirse ben dayanamam, onunla yasarim haberin olsun 😂
@yarenimsii hiç sorun değil. Yigenlerine bakarsın. Bende abine
Ben de geleyim 50 kişi yaşayalım
Çoluk çocuk. Kocama yazık. Bu devirde ekmek kolay kazanilmiyor
aglicam cok uzucu geldi ahahahahshhs
@yarenimsii 🤣🤣🤣
@yaban00 istenmediğim yerde durmam jsjsjjs
@yarenimsii gel kaçalım jdjjd
🤣🤣🤣kocamda kocam.
Efendimm 😌
ay ay ay bisiler oluyo, ask mi var 🙄
@yarenimsii Yahu yok yok yokk 😂
Yarencim zaten seni kaybettim birde @yaban00 'ı da kaybedersem ben yaşayamam jjsjsjd
ya siz ikinizi diyorum 😂
@yarenimsii Olsun hsjdjdjdj Senin abine göz koydu Yabanimssiii jddjjdjd
Bak Yaren sen o çocukla ol, Damla senin abinle, bana da bir tane akraba bulun üçümüz akraba olalım jsjdjd
🤣🤣 dugunude birlikte yapalım. Bir tasta 3 kuş
Enayi kuş gibi oldu bu xd
Oyke deme🥺🥹
Yapalım ya 5 düğün aynı anda olsun jsjjsd
5 mi🤔🤔🤔😜
Evet hahahah
aa siz bizim sulaleye goz koymussunuz olmaz boyle ahshshahsh
@yarenimsiii İlerideki çocuklarım sen gibi güzel olsun diye istiyorum ben.🥺
estagfurullah
@yarenimsii 🥺🌸
Şükür benimkiler uzun olucak
Uzun olsunlar mis ndjdjjjdjwkd
Babasına halkalarına çeksin.
Çeksinler şekerim😘
😘😘😘😘cekicekler
En çok yaşamam gereken şeyleri yasatmayrak duygularımı aldı.
Eski güzel günlerimi
Belki daha güzel günlerin olur
Allah bilir ama inşallah olur.
güzel annemi ömrümü sabrımı paramı 😏
😔
🥹
bir sey almadi ya arada aklimi aliyor
Arada alsın. Lazım oluyor.😂
evett 😂
Hiç bir şey almadı
Kötü şeyleri alsaydı bari
Yok onlarda hala benimle
😔😔
😢😢
Hayat bana çok şey borçlu.
Mesela
Bana kalsın 😃
☺️☺️tabi
Her ne aldiysa geri versin hemen 🤔
Hayat nankör olmuş. Aldığını vermiyor
Bende aldiklarimi geri vermiyorum ama o cok etkilenmiyor.
Adalet yokki
Kendi adaletini kendin saglayacaksin.
Haklisin
İnsanlara inancımı almadı ama epey zedeledi. Aldığı kadarda bana tecrübe verdi bunuda eklemek lazım.
Ruhumu özrümü sakallarımı beyazlamasını
Benden bazen sabrımı inancımı alıyor
Yaşını aldı hergün biraz daha büyüyorsun
Geçen tüm gulerimi verdim
Geride kalan ömrümü
Ömrüm gitti simsiyah saçlarıma aklar düştü..
Neşe, mutluluk
Kalbimi.
😔😔
Bu nasıl şarkı mk
Niye ya🥺
Sağlığımı
Geçmiş olsun
Hevesimi
Neye olan hevesini
Hayata
😔😔
Hedeflerimi isteklerimi