Güncellemeler
1 yıl
İç sesim benimle konuşuyor bi taraf Allaha dine küfrediyor diğer taraf ise bana iyilik yaptırmaya bana sevap işlettirmeye çalışıyor bunun sebebi nedir bana ne olmuş olabilir sizce
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Herkeste oluyor ve Allah bunu asla günaha yazmaz. La İlahhe İllah de geç
Sana bir şey olmamış. O konuşan senin nefsin sadece
Ne gibi
İç sesim benimle konuşuyor bi taraf Allaha dine küfrediyor diğer taraf ise bana iyilik yaptırmaya bana sevap işlettirmeye çalışıyor bunun sebebi nedir bana ne olmuş olabilir sizce
Allah'a karşı içinde bir isyan var gibi bir tarafın ona çok kızıyor küfür ediyor ama bir tarafın ise günah olduğunu iyi bir insan olmak gerektiğini söylüyor doğru mu
Hayır isyanlık hiç bi durum yok
Sadece bi taraf bana günah işletmeye diğer taraf ise sevap işletmeye çalışıyor iyi olan taraf benim iyi biri olduğumu söylüyor zaten bana sadece alkol ve zina gibi günahlarımdan arınmamı istiyor
O zaman kötü ses şeytana iyi ses ise içindeki iyi insana ait genel olarak insanın içinden geçirdiği kötü şeyler günah şeyler şeytandan gelir şeytan vesvese vererek seni günaha itmeye çalışır diğeri de dediğim gibi akıllı ve mantıki senin sesi içindeki şeytanin vesvese oyunlarına gelmemeye çalış
Ne oyunu kafamda şeytanla makara yapıyorum sen ne anlatıyorsun 😂
Tamam o zaman sen kafanda 2 sesin var olduğuna inanmaya devam et
Sor bakalim benimde bi ksc sorum var
Ne diyor
Seçim senin işte uyacagin tarafı sne sececeksin
Ne mesela
Sorun nedir
Vesvese bir cok insanda oluyor
allah kufur etmek vs felan kusmak asma
Tamamen seytandan gelen bisey
Kulak asmakmı
Kafamda şeytanla makara yapıyorum sen ne anlatıyorsun 😂